Mücadeleye devamGeniş Aile zor durumda maalesef
Son düzenleme:
Mücadeleye devamGeniş Aile zor durumda maalesef
skor belirtme lütfen. Yasak 😡 bosuna kapali oylama yapmiyoruz. aksi halde oy verilmeden oylari görüntule secenegi olurdu.Mücadele devam
Şampiyon olmayacağımız kesindi zatenben bile strese girdim en cok senin bu denli yipranmana üzüldüm
gecen seneden beri hep yüzün gülüyordu anketlerde. Son bulacak galiba
Özür dilerim,anlık heyecanıma yenik düştüm.skor belirtme lütfen. Yasak 😡 bosuna kapali oylama yapmiyoruz. aksi halde oy verilmeden oylari görüntule secenegi olurdu.
kismet iste. dur bakalim son güne kadar her an hersey olabilirŞampiyon olmayacağımız kesindi zaten
Ama komedi dizisine yenilmek kötü olacak
Yapmayın... Bunları kaldıramıyorum ben, yapmayın...
Sohbet,muhabbet konusuna gelir misin?Yapmayın... Bunları kaldıramıyorum ben, yapmayın...
Geldim, gelmez olaydım...Sohbet,muhabbet konusuna gelir misin?
niye bu kadar gec kullandin oy tüm gruplara oy verdin mi? kontrol etGeniş Aile
niye bu kadar gec kullandin oy tüm gruplara oy verdin mi? kontrol et
geceye 4 grup daha var. gözden kacirmaHepsine verdimde bu gözümden kaçmış ya
geceye 4 grup daha var. gözden kacirma
herkes öyle baksana konudaki yorum sayisina en sasirtan grup oldu. Bakalim neler olacak
Ben kaos modunu kapattığım için dinlenme moduna geçtim.herkes öyle baksana konudaki yorum sayisina en sasirtan grup oldu. Bakalim neler olacak
------
@xdragxx yorum olarak yarışıyoruz senle
Ekli dosyayı görüntüle 99299
@Tolstoyevski
Genis Aile ile birlikte Leyla ile Mecnun'da final turlari görmeden elenecek mi bakalimBen kaos modunu kapattığım için dinlenme moduna geçtim.
Zaten Geniş Aile işi bitirmiş sayılır baksana ama neyse konuşturma şimdi yoruldum baya hiç yere zaten.
Geniş Aile bu turu geçti bile ne elenmesi 😱 Kapattım o modu dedikçe ince yerden iyi vuruyorsun ama 😱Genis Aile ile birlikte Leyla ile Mecnun'da final turlari görmeden elenecek mi bakalim