1 Ekim 2013 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ön görü ile Olanı aynı tuttun ya sana helal olsun.

Dizinin fragmanına göre yapılaan bir kaç tahmini Dizinin içeriği ile kıyasladın.
Harbiden sen kendi kafanın içerisinde yaşamaya devam et.

Ön görü ile Olanı aynı tuttun ya sana helal olsun.

Dizinin fragmanına göre yapılaan bir kaç tahmini Dizinin içeriği ile kıyasladın.
Harbiden sen kendi kafanın içerisinde yaşamaya devam et.
fragmanıyla mı kıyasladım izledim baştan sona ne fragmanı

sana sadece şunu söylüyorum 11.yılında girmiş bir dizi ve hala en tepede attığım linke gir ve varsa bunun eşi benzeri varsa göster bana hee gösteremiyosan susman gerekiyo ve de kabullenmen

zirvedeki hangi dizi türkiye de 11 yıl devam etti de örnek istiyorsun

o ses türkiye her iki gruptada rahat zirvede
total 8.43 reyting ab ise 10.90 alarak büyük farkla zirvede abde zirveden kimse indiremez o sesi

kaçak totalde 7.04 reyting alarak çok iyi gitmiş dizi tuttu abde de 6.04'e yükselmiş tebrikler

biü total 4.49 ab 2.4 alarak kötü
çalıkuşuna salının zirvesinde olacak diyenler ne oldu total 4.29 alarak beklentilere göre hayal kırıklığı ab 5.49 alsa da zirve yarışında asla olamaz
seksenlere nolmuş total 2.79 ab 3.74 alarak çok kötü

kıyaslayacak rakip oılmadığı için ortada başarı da yok demektir gayet basit düz mantık hayat kurtarır
bu kadar uzun sürüpte bu kadar başarılı olan bir dizi yok kırmadığı rekor yok her rekorun tek sahibi
bugün baya nostalji yaptım eski vadiden böylesi gelmeyecek hiçbi zaman imkansız bişey kusursuz tek kelimeyle kusursuz

çünkü bu ka uzun süren dizi yok panpa
yaprak dökümü mesela 150 sayfalık kitap 5 sezon sürdü 15 sezon d asürerdi isteseler ama sürdürmediler

Dostum dedin ya.1. olacak dediğin dizileri gördük diye.Benim dediğim fragmana göre bir öngörü yaptık herkes gibi tutar yada tutmaz ama sen diziyi izliyorsun ve Türkiye'nin en Özgün dizisi diyorsun.

Fragmana göre çok iyi reyting alacak diyen benim.En özgün dizi diyen sensin.Bu kısmı bir kere anlamalısın.

Ben fragmana göre 1. olacak demişsem ve tutmamışsa bu hata olmaz yanlış öngörü olur olanı yorumlamamışım ben sadece geleceğe dair bir öngörü yapmışım.
Diziyi izleyip Özgün demek senin kafandaki problemlerden kaynaklanan bir sorun olur.Özgünlük kelimesini yanlış tanımlamandan kaynaklanan bir problemdir.Bu konuyuda anladık sanırım.
(Tabi bu yazdıklarımı özgün kelimesini yanlış yerde kullandığını kabul ederek okumalısın.)

Olanı yorumlamak ve olabileceği yorumlamak aynı şey olmayıp kıyaslamak doğru değildir.

En açık bu şekilde yazabildim.Ama muhtemelen boşa yazdım.Çünkü özgünlüğü bilmiyorsun.

dediklerime tek bir cevap veremediğim için alıntı yapmaya bile gerek duymuyorum kelimeleri döndürüp döndürüp konuyu hooop değiştirmişsin önyargı çok kötü bişey
valla benim dediklerimi herkes söylüyo senin dediklerini bir tek sen aradaki fark bu
)))

çünkü bu ka uzun süren dizi yok panpa
yaprak dökümü mesela 150 sayfalık kitap 5 sezon sürdü 15 sezon d asürerdi isteseler ama sürdürmediler
süremezdi işte son sezonu agb ye rağmen düşmüştü onlarda bitirdiler fark bu

Güldür Güldür gece 1.45'de bitti FOX'ta kinden daha çok izlenmiş diye çamur atanlar var.

Benim İçin Üzülme Total Grubu'nda artmış.

Çalıkuşu için bazıları geçen hafta gelecek hafta artar diyordu herhalde şimdi de gelecek hafta artar derler.

Acun ve Kaçak iyi gitmişler.

Evet haklısın burada herkes Vadi'nin en özgün dizi olduğunu söylüyor zaten.Ben unutmuşum bunu.

Konuyu benim izlediğim dizilerin düşük çıkmasına getiren sensin.Doğal olarak konuyu değiştiren sen oluyorsun.

Cevap bulamadım cümlene ise bende Ön yargı kötü bir şey diyorum.O kadar başka diyecek bir şeyim yok.

ben kanıtlarla konuşuyorum sen gerçek dışı fikirlerinle fark bu

Dediğin tek şey 11 yıldır zirvede olması ki oda meçhul.Tek kanıtın çürük kanıt.

Özgünlük zaten her yerde 11 yıl süren olaylarda görünüyor.

tamam ayrılın artık uzatmaya gerek yok

attığım link yeterli zaten ama girmenle çıkman bir olmuştur konuya
kanıt çok bizde hee senin dediğin gibi çürük bile olsa kanıtım var sende çürük bişey bile yok düşün gerisin
)))

attığım link yeterli zaten ama girmenle çıkman bir olmuştur konuya
kanıt çok bizde hee senin dediğin gibi çürük bile olsa kanıtım var sende çürük bişey bile yok düşün gerisin
)))
ya takas allah aşkına yeter ikinizde boşverin cevap vermeyin birbirinize

valla acun sezona çok hızlı başladı karşısında hangi yapım varsa hepsini ekarte edip zirveye yerleşti bakalım hızlı giden at misali sonunu getirebilecek mi

Son kısım değil temel kurgu vadinin aynısı.. Ama yan hikâyede ufak farklar var. Konsey var. VE serhat o Konseyi çökertecek. Burdaki fark serhat polat gibi mitin adamı değil kişisel bır hesabı var. VE kötü adamların içinde bi sure bulunmuş. Gerçi polatta bir süre cakiri;yanında bulundu..

Kisacasi ana konsept Vadi ama kişisel hikaye farklı... Vadi gibi burda israli basbakanlari gormeyecegiz ama serhat vadide ilk sezon Polat'ın yerinde