1 Ekim 2013 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Star hariç tüm kanallara gıcık.:D

Çocuklar Duymasın neysede yani geçmişte iyiydi ama Güldür güldür'den ne umdular onu bende anlamadım.:D
Show işte diğer kanalları arkasını bekliyor ne düşerse alıyor))) maraba gibi oldu.kanal. ağa kanalların artiklariyla besleniyor)))

Oses nasıl iyi gitmiş yahuu geçen haftaya göre düşmüş kaçak 2330 kadar yayınlansin o zaman osesi göreceğiz..

Kaçak çalıkuşunu Ab grubunda da geçmiş bu reytingler az bile müthiş bir dizi. :D

Calilik kusu yazik:( Favriye keske EVIM SENSIN dizisi olsaydi orda oynasaydin :( Madem oyunculugun gelismedi.
Kacak Surec filme gore cok iyi.SELANA'yi yapan yapimcidan bahsediyoruz:X bi tebrigi hak ediyor.

O ses sikicilikla AB'de o reytingi almidsa ya ekranlar harbiden bos yads aliskanlik.MOBIL

Calilik kusu yazik:( Favriye keske EVIM SENSIN dizisi olsaydi orda oynasaydin :( Madem oyunculugun gelismedi.
Kacak Surec filme gore cok iyi.SELANA'yi yapan yapimcidan bahsediyoruz:X bi tebrigi hak ediyor.

O ses sikicilikla AB'de o reytingi almidsa ya ekranlar harbiden bos yads aliskanlik.MOBIL
adanalının yapımcılıgında da var. adanalı 16 reytingi gördü belki daha fazlasını da aldı.. ayrıca selana gibi dandik yapımlar gani müjdenin eseri )))

Bu Çalıkuşu'nun nasıl bir izleyicisi var anlamadım ben.:D

Total'de yeni bölüm 4.29 Özet 3.32 :)Özet ile yeni bölüm farkı bu olmamalı.
Bence bir yerde sorun var.Yeni bölüm izleyici çekememiş çünkü.:(

Çalıkuşu'nun oranları çok düşük dizinin yüksek bir maliyetle çekildiğini göz önünde bulundurursak bu reytinglerle bu iş gitmez

adanalı da çok kaliteli bir iş değildi :D
ilk sezon kaliteliydi sonradan çozuttu. zaten yüksek reytingleri ilk sezona ait

Bu Çalıkuşu'nun nasıl bir izleyicisi var anlamadım ben.:D

Total'de yeni bölüm 4.29 Özet 3.32 :)Özet ile yeni bölüm farkı bu olmamalı.
Bence bir yerde sorun var.Yeni bölüm izleyici çekememiş çünkü.:(
bu durum normal. öünkü bir önceki bölümü 20 de başlamış. seyirvi tekrar 20 de başlayacagını sanıp ekranın başına geçmiş. haftaya özeti daha düşük alacaktır

bu durum normal. öünkü bir önceki bölümü 20 de başlamış. seyirvi tekrar 20 de başlayacagını sanıp ekranın başına geçmiş. haftaya özeti daha düşük alacaktır

Garipliğin bu olduğunu hiç düşünmemiştim.:DBence bölüm farkı ve 1. bölümü izlemeye doyamayan seyirci.:D

kaçakta niye aynısı olmadı acep (b)

Garipliğin bu olduğunu hiç düşünmemiştim.:DBence bölüm farkı ve 1. bölümü izlemeye doyamayan seyirci.:D
bunun gibi çok örnek var. sati ani olarak değiştiğinde özet normal bölüm kadar izleniyor bunu geçen sene de konuşmuştuk. hatırlarsın belki ilk sezonda yalan dünya aniden yeni bölüm yerine tekrarı yayına sokar yeni bölüm kadar izlenirdi..

bunun gibi çok örnek var. sati ani olarak değiştiğinde özet normal bölüm kadar izleniyor bunu geçen sene de konuşmuştuk. hatırlarsın belki ilk sezonda yalan dünya aniden yeni bölüm yerine tekrarı yayına sokar yeni bölüm kadar izlenirdi..

Geçen yıl yoktum Temmuz sonunda Foruma dahil oldum ama üyeliğim daha öncesine dayanıyor.:)

kaçakta niye aynısı olmadı acep (b)
yanii.. aksiyonu aynı kalitede devam etirmek imkansız bu iki bölümün her biri rahat 2-3 hafta çekilmiştir. 4. bölümden sonra aksiyon miktarı düşecektir yavaş yavaş karadayıda oldugu gibi aşka kayacaktır mesele))))

Çalıkuşu nasıl dizi ya? :D Özeti iki grupta da en çok izlenen özet olmuş ama yeni böülümü ile 1 reyting fark var arasında. :D

Kanal D bu sene ne yapsa olmuyor olmuyor ne yapsa olmuyor. :D Totali kastediyorum. :D Yoksa A/B`de durumlar gayet iyi yine.

Geçen yıl yoktum Temmuz sonunda Foruma dahil oldum ama üyeliğim daha öncesine dayanıyor.:)
tamam mayıs ayından bir örnek.. iki dünya arası normalde geçen sezon 19 da yayına girerdi 15 mayıs 2013'De 20 de yayınlandı

16 IKI DUNYA ARASINDA SAMANYOLU TV 20:00:27 21:10:59 2,56 7,66

24 IKI DUNYA ARASINDA (OZET) SAMANYOLU TV 18:52:25 20:00:18 2,11 8,3

bir önceki gün 14 mayıs 2013

23 IKI DUNYA ARASINDA SAMANYOLU TV 18:51:41 19:59:55 2,48 8,8

görüldüğü üzere seyirci alıştıgı saatte ekrana oturuyor özet yayınlanınca özeti izleyip yeni bölümü bekliyor

tamam mayıs ayından bir örnek.. iki dünya arası normalde geçen sezon 19 da yayına girerdi 15 mayıs 2013'De 20 de yayınlandı

16 IKI DUNYA ARASINDA SAMANYOLU TV 20:00:27 21:10:59 2,56 7,66

24 IKI DUNYA ARASINDA (OZET) SAMANYOLU TV 18:52:25 20:00:18 2,11 8,3

bir önceki gün 14 mayıs 2013

23 IKI DUNYA ARASINDA SAMANYOLU TV 18:51:41 19:59:55 2,48 8,8

görüldüğü üzere seyirci alıştıgı saatte ekrana oturuyor özet yayınlanınca özeti izleyip yeni bölümü bekliyor

Böyle dedinde Çalıkuşu 1 haftalık dizi alışmak bu kadar kolay olmamalı.:)

Kacak super gitmis özetli yayinlnsa totalde zirveyi alir abde de cok iyi gitmis gecen hafta ayyy bu kacak total dizisi heryerde silah var bu ne be abde calikusuna yaklasamaz gibi yorum yapan arkadaslara burdan selam cakiyorum :D calikusu kotu gitmis ozellikle totalde yakinda bi degisiklik yasar sonra yayindan kaldirilir. Biuda cok kotu ozellikle abde ama bu oranlar showa yeter simdilik. Guldur guldur saatine gore iyi gitmis berbat gitmis diyen arkadaslar saatine ve sharesine dikkat etsin 1:45de bitmis totalde 11 abde 12 share bence fena degil hatta iyi

kaçakı şu an izliyorum süper bir bölüm yine abdo rolündeki adam süleyman çakırın katili cerrahpaşalı hal-it :D
dadaylı fena karakter değilmiş iyi :d
ertanı oynayan berjk hakman çok iyi gürkan uygun müthiş mustafa avrınada çok iyi