1 Ekim 2013 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kaçak çalıkuşuna fark atmış özetli gidince o sesi de geçip zirveyi alır 2 hafta içinde
bu arada yorumları okudum @beyazsoy adanalı 18 reyting görmüştü ilk sezon gerçekten mükemmel bir diziydi ama sonradan bozdu malesef
kaçakta o kadar da aksiyon yok ama yeterli düzeyde böyle çok iyi
şuan 15 dk kaldı onu da izleyip tam yorumumu yapacam :d

kaçakı şu an izliyorum süper bir bölüm yine abdo rolündeki adam süleyman çakırın katili cerrahpaşalı hal-it :D
dadaylı fena karakter değilmiş iyi :d
ertanı oynayan berjk hakman çok iyi gürkan uygun müthiş mustafa avrınada çok iyi
Harbiden heee cakirin katili dimi o dayak yemisti cakircilardan :D

Harbiden heee cakirin katili dimi o dayak yemisti cakircilardan :D
aynen conivayne :d off mematinin halite koyduğu racona bak :d bu ikili 10 yıl öncede vadide bu şekil karşı karşıya gelmişlerdi yine aynı şekilde :D burda da elçi olarak gitti vadide de öyle gitmişti benzerliği kest :D dur o videoyu koyim :d

bulamadım o videoyu ama bilen bilir :d

kaçakın son 10 dk sı vadiyi inanılmaz anımsattı süper ya :d vadi ilk bölüm behiç türkcan infazı-kaçak 2.bölüm abdo infazı :) anladınız :d

Son düzenleme:
bir benzer yan daha :D
süleyman çakır-ismet ali; ikiside aynı infaz şekliyle ödüllendiriliyo arada ufak tefek farklar var tabi
çakırın sağ kolu memati ismet alinin ertan
sonra polat geliyo burda da serhat :D ikisi de 1 numara oluyor sonradan gelenler :D

Çalıkuşu gerçekten beklentilerimin altında gidiyor, niye böyle oldu anlamadım :(

Böyle dedinde Çalıkuşu 1 haftalık dizi alışmak bu kadar kolay olmamalı.:)
Normalde kanal d dizilerinin ikinci bölümünü de Cif verdiğinden millet yeni bölüm niyetine oturmuş. Neyse haftaya özete tekrar bakarız. Zaten o kadar tekrardan sonra özeti bu kadar izlemeye meraklı insanların olduğunu düşünmek pek mantıklı değil))))

Geçen hafta çalıkuşu farkla zirvede olacak diyenler nerede :D Büyük konuşmayacaksın hiçbir zaman :D

kaçak süper bir dizi ama yer yer vadiden kopya çekmişler :D ekrandaki birçok aksiyon dizisi(ekip1 de var bunun içinde) vadiden ilham alıyo açık ve net görüyorum bunu ama abartılmadıkça bunu yadırgamamak lazım sonuçta kurtlar vadisi türkiye de ki tek özgün dizi her dizi bişeyler alır elbet
son sahne vadinin birebir kopyası olmuş memati bile aynı rolde arkadaş :D öldürülen adam halit milllet yorumlar yapmış çakırın intikamını memati aldı diye zaten memati öldürdü hal_iti :D

@beyazsoy sen ne diyosun bu duruma aga :D

kaçak süper bir dizi ama yer yer vadiden kopya çekmişler :D ekrandaki birçok aksiyon dizisi(ekip1 de var bunun içinde) vadiden ilham alıyo açık ve net görüyorum bunu ama abartılmadıkça bunu yadırgamamak lazım sonuçta kurtlar vadisi türkiye de ki tek özgün dizi her dizi bişeyler alır elbet
son sahne vadinin birebir kopyası olmuş memati bile aynı rolde arkadaş :D öldürülen adam halit milllet yorumlar yapmış çakırın intikamını memati aldı diye zaten memati öldürdü hal_iti :D

@beyazsoy sen ne diyosun bu duruma aga :D

Türkiye'nin tek özgün dizisi Vadimi.:D

Arkadaşlar bu söze nasıl gülelim.Hiç bir kahkaha yeterli olmaz valla.:FÇok komiksin.:F

Türkiye'nin tek özgün dizisi Vadimi.:D

Arkadaşlar bu söze nasıl gülelim.Hiç bir kahkaha yeterli olmaz valla.:FÇok komiksin.:F
daha önce de söylemiştim sen gülsen nolur gülmesen nolur bu gerçekleri değiştirmez ancak kendini avutursun :D görüşünün aksini söylüyorsan bunu kanıtla görelim :)

dizileri ya kitaptan alınma ya abd den alınma ya filmden alınma ya da klasik aşk konuları başka bişey yok :D

daha önce de söylemiştim sen gülsen nolur gülmesen nolur bu gerçekleri değiştirmez ancak kendini avutursun :D görüşünün aksini söylüyorsan bunu kanıtla görelim :)
daha nesini kanıtlasın ana haberde gösterilen oalylar vadide senaryo diye anlatılıyor :) adamalr artık saklamıyuor da tanıtımda penguen falan diyor :D

daha nesini kanıtlasın ana haberde gösterilen oalylar vadide senaryo diye anlatılıyor :) adamalr artık saklamıyuor da tanıtımda penguen falan diyor :D
ana haber mi yav gözünü sevdiğim ezber cümleleri sevmem vadinin bildiği olayları benden daha iyi bildiğine eminim lafı uzatmayalım alıntı yapmayın kardeşim beğenmiyosanız ben fikrimi yazdım hee türkiye de benle aynı fikirdeki bir dizi 11.yılında tüm dizileri geçebiliyo bunun bir örneği dünyada bile yok

ana haber mi yav gözünü sevdiğim ezber cümleleri sevmem vadinin bildiği olayları benden daha iyi bildiğine eminim lafı uzatmayalım alıntı yapmayın kardeşim beğenmiyosanız ben fikrimi yazdım hee türkiye de benle aynı fikirdeki bir dizi 11.yılında tüm dizileri geçebiliyo bunun bir örneği dünyada bile yok
okyonusu geç bir sürü örnek var merak etme :D önceden bildikleri mi çok bilineni işlediği mi :D

tartışmak istemiyorum rica ediyorum alıntı yapmayın sokak ve xemre nickli arkadaşlar :)

tartışmak istemiyorum rica ediyorum alıntı yapmayın sokak ve xemre nickli arkadaşlar :)

Zaten tartışalacak bir durum yok
Kendi kafanda yaşadığın şeyin gerçek dünya ile alakası olmadığını anlatmak bize düşmez.:DDüşsede beceremeyiz.:)
Özgün olmanın ne manaya geldiğini sözlükten bakarsan ve izlediğin dizi ile reel bir şekilde bağdaştırırsan (Tabi bu olamaz) belki tartışalacak bir konu ortaya çıkar.
Tamamen yanlış bildiğin konu hakkında sana laf söyleyemeyiz.Diyeceğim o ki Baştan kaybediyorsun.:D

büyük ihtimal öyledir :) senin süper harika dediğim zirve garanti dediğin dizilerin dip yapması senin yorumlarının gerçeklerle alakası olmadığını gösterdi zaten yeterince boş laf değil kanıtla konuşurum ben istediğin kanıtı da bulur gösteririm ama sende öyle bişey yok sadece boş laf :)

https://fav10.net/forum/threads/kurtlar-vadisi-İlkleri-ve-rekorları-konusu.174561/
konuyu sonuna kadar oku da gözün gönlüm bi açılsın biz boş konuşmayız!!! varsa bunun eşi benzeri görelim :)