1 Ekim 2013 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Son kısım değil temel kurgu vadinin aynısı.. Ama yan hikâyede ufak farklar var. Konsey var. VE serhat o Konseyi çökertecek. Burdaki fark serhat polat gibi mitin adamı değil kişisel bır hesabı var. VE kötü adamların içinde bi sure bulunmuş. Gerçi polatta bir süre cakiri;yanında bulundu..

Kisacasi ana konsept Vadi ama kişisel hikaye farklı... Vadi gibi burda israli basbakanlari gormeyecegiz ama serhat vadide ilk sezon Polat'ın yerinde
konsey mi var

Vadinin ilk sezonlarindaki gibi yüzük takan uyuşturucu Vs işleri ortak yapan bir konsey var. Bunun Başkanını serhat yakaliyor.. Serhattin bağlı olduğu adam da konsey Başkanı oluyor. Sonra bu konsey başkanın oğlunu serhat öldürüp sakal birakip caycilik yapiyor))) sonra sonrası malum

@beyazsoy sence Çalıkuşu haftayay yükselmeyi başaracak mı?
Furkan vallahi pek bakmadım diziye sadece fahriyenin oyunculuguna bakabildim onuda yazdım berbat. Bu diziyi ayakta tutan Feridenin seyirciye geçmesi. Aydan şener böylece meşhur oldu. Onun oyunculuğunu sıcaklığının çeyreği yok. Bu yüzden dizinin reyting artıracağını sanmıyorum.. Fahriye bize ferideyi sevdiremezse bu dinin insanları sürükleyecek bir konusu yok. Biz ferideye uzulelimki anadoluda çıktığında onun için uzulelelim

Vadinin ilk sezonlarindaki gibi yüzük takan uyuşturucu Vs işleri ortak yapan bir konsey var. Bunun Başkanını serhat yakaliyor.. Serhattin bağlı olduğu adam da konsey Başkanı oluyor. Sonra bu konsey başkanın oğlunu serhat öldürüp sakal birakip caycilik yapiyor))) sonra sonrası malum

Furkan vallahi pek bakmadım diziye sadece fahriyenin oyunculuguna bakabildim onuda yazdım berbat. Bu diziyi ayakta tutan Feridenin seyirciye geçmesi. Aydan şener böylece meşhur oldu. Onun oyunculuğunu sıcaklığının çeyreği yok. Bu yüzden dizinin reyting artıracağını sanmıyorum.. Fahriye bize ferideyi sevdiremezse bu dinin insanları sürükleyecek bir konusu yok. Biz ferideye uzulelimki anadoluda çıktığında onun için uzulelelim
Son cümlede bize vermek istediğin mesajı anlamadım. :X

çalıkuşunun daha fazla yükselmesini bekliyodum ama olmamış, dizi'nin biraz tempoya girmesi lazım ki artış ağırlığı olsun dizide.
kaçak beklentilerimin çok üzerinde gidiyor.
o ses yine farkla zirvede..
seksenler gidici gözüküyor.

çalıkuşuna mı gıcıksın kanal d ye mi

ben kanal ayrımı yapmam,benim için farketmez
kurtlar vadisini ben show-kanal d-star-atv tüm kanallarda izledim
star'da medceziri izliyorum
kanal d'ye gelince geçen yıl kuzey güneyi izliyordum bitti
bu sene sıkıcı çalıkuşunu ve aşk dizisini izleyecek değilim
bu beni kanal d'nin düşmanı yapmaz
unuttum galip dervişide izledim ben

Kaçak süper reytingler almış.Haftaya 8 reytingi geçebilir böyle giderse
Çalıkuşu çok kötü dizinin tutmayacağını bir çok kez söylemiştik zaten
Seksenler çok kötü gitmiş

Son cümlede bize vermek istediğin mesajı anlamadım. :X
Kapalı olmuş biraz ama uzun mesele.. @xemrexxx 'ye de anlattım bu meseleyi ama onlar daha islememisler))

Psikodram denen bişey vardır. Empati de diyebiliriz. Biz
Bir filmi izlerken karakterin kendisi yerine koyarız kendimiz. Yada karakteri okadar bizde biridirki onun adına üzülür onun adına sever onun adına endişeleriz. Hatta magazincilerin klasik sorusudur siz şehrazatin yerinde olsanız ne yaparsınız. Bizde bir film izlerken ben onun yerine olsam kötü adamı doverdim yada söyle yapardım deriz.. Işte bize bunları yaptıran karakterin oyunculuğu sıcaklığı kahramanligidir. Fahriyenin oyunculuğu o kadar sahteki biz onun yerine ne uzulebiliyoruz ne sevinebiliyoruz. Işte bu romanda asıl konu Feridenin öğretmen olup anadoluya gitmesi ve başına gelen kötü şeyler olaylar anlatılıyor. yanında da naif bir aşk hikayesi.. Bir kez bize naif aşk hikayesi geçmiyor Fahriye den dolayı.. Bunu geçtik bu kız anadoluya geçince başına kötü şey gelince uzulecekmiyiz... Tabiki hayır çünkü sevmedigimiz biri için neden uzulelimki dimi doğal olarak dizi bize bunları geciremedigi için yükselmesi zor..

Umarim açıklayıcı olmustur

Kapalı olmuş biraz ama uzun mesele.. @xemrexxx 'ye de anlattım bu meseleyi ama onlar daha islememisler))

Psikodram denen bişey vardır. Empati de diyebiliriz. Biz
Bir filmi izlerken karakterin kendisi yerine koyarız kendimiz. Yada karakteri okadar bizde biridirki onun adına üzülür onun adına sever onun adına endişeleriz. Hatta magazincilerin klasik sorusudur siz şehrazatin yerinde olsanız ne yaparsınız. Bizde bir film izlerken ben onun yerine olsam kötü adamı doverdim yada söyle yapardım deriz.. Işte bize bunları yaptıran karakterin oyunculuğu sıcaklığı kahramanligidir. Fahriyenin oyunculuğu o kadar sahteki biz onun yerine ne uzulebiliyoruz ne sevinebiliyoruz. Işte bu romanda asıl konu Feridenin öğretmen olup anadoluya gitmesi ve başına gelen kötü şeyler olaylar anlatılıyor. yanında da naif bir aşk hikayesi.. Bir kez bize naif aşk hikayesi geçmiyor Fahriye den dolayı.. Bunu geçtik bu kız anadoluya geçince başına kötü şey gelince uzulecekmiyiz... Tabiki hayır çünkü sevmedigimiz biri için neden uzulelimki dimi doğal olarak dizi bize bunları geciremedigi için yükselmesi zor..

Umarim açıklayıcı olmustur

Ama ben sevdim.(b)

Rica etsem Kaçak ve Bir Aşk Hikayesi'nin oranlarını söyler misiniz?

kanal d'd
çalıkuşunun daha fazla yükselmesini bekliyodum ama olmamış, dizi'nin biraz tempoya girmesi lazım ki artış ağırlığı olsun dizide.
kaçak beklentilerimin çok üzerinde gidiyor.
o ses yine farkla zirvede..
seksenler gidici gözüküyor.

inşallah hep beklentilerinin üzerinde gitmeye devam eder kaçak

Zaten herkes kısaydı Fahriye ye kimse izlemez di. Fahriyeyi SEVEN diziye devam edecektir ama Sanirim sen ilk Çalıkuşunun izlemedin. Aydan seneri izleseydin fahriyenin yapmacikligini daha iyi anlardin

İzlemek istedim aslında ama görüntü kalitesi berbattı direk kapattım.:)

Rolü çok çekiyor beni.Kötü oynasada sevdiriyor.:)

İzlemek istedim aslında ama görüntü kalitesi berbattı direk kapattım.:)

Rolü çok çekiyor beni.Kötü oynasada sevdiriyor.:)
Iyi senin için sıkıntı yok izlesin. Ama ilerde anadoluya gidince fahriye daha iyi oynar. Çünkü o zaman sert bir muallim oluyor. Çocuksu oynamak zorunda kalmayacak en azindan daha rahat izleriz

dediklerime tek bir cevap veremediğim için alıntı yapmaya bile gerek duymuyorum kelimeleri döndürüp döndürüp konuyu hooop değiştirmişsin önyargı çok kötü bişey :) valla benim dediklerimi herkes söylüyo senin dediklerini bir tek sen aradaki fark bu :))))

süremezdi işte son sezonu agb ye rağmen düşmüştü onlarda bitirdiler fark bu :)
her düşen dizi bitiyor mu panpa :F düşmüş hali bile bir öbgz ye geçiliyordu sonlara doğru biraz daha düştü :::D neyse uzatmaya gerek yok kimsenin kanıt sunmasına da gerek yok 11 yıl süren 2.bir dizi olmadığı için karşılaştırma yapılamaz. (nokta)

Güldür Güldür gece 1.45'de bitti FOX'ta kinden daha çok izlenmiş diye çamur atanlar var.

Benim İçin Üzülme Total Grubu'nda artmış.

Çalıkuşu için bazıları geçen hafta gelecek hafta artar diyordu herhalde şimdi de gelecek hafta artar derler. :F

Acun ve Kaçak iyi gitmişler.
çalıkuşu artar