1 Ekim 2013 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Iyi senin için sıkıntı yok izlesin. Ama ilerde anadoluya gidince fahriye daha iyi oynar. Çünkü o zaman sert bir muallim oluyor. Çocuksu oynamak zorunda kalmayacak en azindan daha rahat izleriz

İzlemeye devam ederim ben.:)

orası hiç belli olmaz. bi bakarsın senin bile beklemediğinin altına düşmüş olur.

kaçak yükseliş hızında karadayıyı bile geride bıraktı
karadayı 3'üncü bölümde bile bu reytingleri alamamıştı
kaçak ab'de karadayıyı tabiki geçemez ama ben birkaç haftaya totalde karadayıyı geçip kurtlar vadisiyle kapışacağını düşünüyorum
kaçağın oyuncu yelpazesine bakarmısın kurtlar vadisi-suskunlar-kuzey güney-behzat ç
cast süper oluşmuş-yönetmen beklentilerimizin üzerinde-müzik kusursuz
senaryo yalpalamadığı sürece(ki yalpalamaz o dili iyi tutturmuşlar)bir sorun olacağını sanmıyorum

kaçak yükseliş hızında karadayıyı bile geride bıraktı
karadayı 3'üncü bölümde bile bu reytingleri alamamıştı
kaçak ab'de karadayıyı tabiki geçemez ama ben birkaç haftaya totalde karadayıyı geçip kurtlar vadisiyle kapışacağını düşünüyorum
kaçağın oyuncu yelpazesine bakarmısın kurtlar vadisi-suskunlar-kuzey güney-behzat ç
cast süper oluşmuş-yönetmen beklentilerimizin üzerinde-müzik kusursuz
senaryo yalpalamadığı sürece(ki yalpalamaz o dili iyi tutturmuşlar)bir sorun olacağını sanmıyorum
işin arkasında süreç film-medyapım gibi güvenilmesi zor şirketler varken bu ka emin konuşma panpa :D

siz bu yapımcı olayını nekadar büyüttünüz
bu adamlar geçmişte başarız oldu diye şimdide mi başarısız olacaklar
bir yapımcının 10 işi batar gelir kaçak yapımı atv'de başarılı olur bu atv'nin şansına bilemezsiniz
yapımcı maddi imkanlarla uğraşsın senariste yönetmene karışmasın birşey olmaz siz rahat olun

bu olay şeye benziyor fikret orman bliç ve önder özenin işine karışmasın(sezer transferinde olduğu gibi)bu adamlar elinden geleni yaparlar

siz bu yapımcı olayını nekadar büyüttünüz
bu adamlar geçmişte başarız oldu diye şimdide mi başarısız olacaklar
bir yapımcının 10 işi batar gelir kaçak yapımı atv'de başarılı olur bu atv'nin şansına bilemezsiniz
yapımcı maddi imkanlarla uğraşsın senariste yönetmene karışmasın birşey olmaz siz rahat olun

bu olay şeye benziyor fikret orman bliç ve önder özenin işine karışmasın(sezer transferinde olduğu gibi)bu adamlar elinden geleni yaparlar
süreç film başlarda hep iyi gider türk malı-adanalı en başlarda oyuncuları-senaryoalrı hep beğenilen işlerdi.alemin kıralı bilee vadi-fgsn ikilisine rağmen 5+ aldı en başta :) senaryoda çok iyi şeyler yoksa (vadiye benzediği söyleniyor izleyenelrce değişik şeyler bulmalı) kadro ne ka iyi olursa olsun düşüş kaçınılmaz

kaçakta aksiyon-macera olmazsa kimse bana zorla izlettiremez
ben mesela artık karadayıyı aşk dizisi olarak izliyorum
demekki aşk dizisininde türkiyede bir alıcısı var,senaristler burdan yürüyorlar

kaçakta aksiyon-macera olmazsa kimse bana zorla izlettiremez
ben mesela artık karadayıyı aşk dizisi olarak izliyorum
demekki aşk dizisininde türkiyede bir alıcısı var,senaristler burdan yürüyorlar
Şunu duymak iyi geldi:) Feride Mahir sahneleri o kadarda kötü değil.Gerekli böyle sahnelerde.

süreç film başlarda hep iyi gider türk malı-adanalı en başlarda oyuncuları-senaryoalrı hep beğenilen işlerdi.alemin kıralı bilee vadi-fgsn ikilisine rağmen 5+ aldı en başta :) senaryoda çok iyi şeyler yoksa (vadiye benzediği söyleniyor izleyenelrce değişik şeyler bulmalı) kadro ne ka iyi olursa olsun düşüş kaçınılmaz

sizinle iki konuda hiç anlaşamayacağım
1-siz diyorsunuz ki ezel ikinci sezonunda düştü karadayıda düşecek
bende diyorum ki ezel'le karadayının başrol deki kenan dışında bir benzerliği yok
kaldı ki ezeli yazan kerem deren ve pınar bulutun ikinci sezonunda bütün dizileri düşmüş(uçurum-suskunlar)
ama karadayıyı yazan sema ergenekon-eylem canpolat türkiyenin en başarılı senaristlerinden
2- siz diyorsunuz ki süreç filmin başlarda dizisi iyi gider adanalı türk malı gibi sonra düşer diyorsunuz
bende işte tam bunu diyorum adanalı ve türk malını yazan-yöneten kim tayfun güneyer bu adamın ikinci sezon bütün işleri batmiş

Emekliliğin ardından ilk kez uzun yorum yapayım. :D

O Ses Türkiye müthiş oranlar alarak zirvede yer almış. Ancak bir süreden sonra düşmeye başlayacağını düşünüyorum.

Kaçak dizisi oldukça beğenilmişe benziyor. İlerleyen haftalarda total grubunda zirveyi zorlayacaktır.

Çalıkuşu Kanal D'yi tatmin etmeyen oranlar alıyor. Dizi bu reytinglerle fazla uzun ömürlü olmaz bence.

Benim İçin Üzülme totalde grubundaki reytingleriyle kanalını sevindiriyor. Ancak dizinin A/B'de biraz daha yükselmesi şart.

Seksenler bu sezon düşmeye devam ediyor. Dizinin 2013 bölümlerini göstererek hata yaptılar. Hiç bulaşmamaları gerekirdi. 2013 bölümleri yerine dekoru biraz daha genişletmeleri gerekirdi bence.

Bir Aşk Hikayesi kanalına göre iyi oranlar almaya devam ediyor.

İki Dünya Arasında başarılı performansını sürdürüyor.

Ekip 1 STV'ye göre fena oranlar almıyor.

Ben Onu Çok Sevdim A/B'de biraz yükselmesine karşın yine de kötü gidiyor. Dizinin kaldırılması yakındır.

Çocuklar Duymasın çok yakında saat değiştirecektir bu oranlarıyla. Ya da haftalık olarak yoluna devam edecektir.

Show TV'de başlayan Güldür Güldür geç saatte yayınlanmasına rağmen fena gitmedi.

sizinle iki konuda hiç anlaşamayacağım
1-siz diyorsunuz ki ezel ikinci sezonunda düştü karadayıda düşecek
bende diyorum ki ezel'le karadayının başrol deki kenan dışında bir benzerliği yok
kaldı ki ezeli yazan kerem deren ve pınar bulutun ikinci sezonunda bütün dizileri düşmüş(uçurum-suskunlar)
ama karadayıyı yazan sema ergenekon-eylem canpolat türkiyenin en başarılı senaristlerinden
2- siz diyorsunuz ki süreç filmin başlarda dizisi iyi gider adanalı türk malı gibi sonra düşer diyorsunuz
bende işte tam bunu diyorum adanalı ve türk malını yazan-yöneten kim tayfun güneyer bu adamın ikinci sezon bütün işleri batmiş
SELENa,alemin kıralı,uçurum,yahşi cazibe,ustura kemal hepsi düştü hepsi mi tayfun güneyer :) karadayı da bir düşüş var zaten 8 lerde normalde 9-10 falan değil miydi senaristler bu defa önlem aldı öteki dizilerdeki tutmuş senaryoalrı uyguluyorlar mesela kg deki gibi ana karakteri tehdit ediyorlar bugün sevdiğin biri ölecek die beklenmedik biri ölüveriyor

bir ricam olacak lütfen şu türk malı-adanalı gibi tayfun günyerin yazdığı komedimi yarı fanstastikmi ne olduğu belli olmayan işleri zülküf yücelin yazdığı kaçakla bir tutmayın
ben hiçbirzaman adanalıyı türk malını savunmadım ki izlemedim bile

Seksenlerin düşüşü Doksanlarla alakalı bence. Birol Güven bir elde 5 karpuz tutmaya çalışırsa olacağı bu. SBT`de hala 7 alıyor ama TRT övünüyordur. :X

SELENa,alemin kıralı,uçurum,yahşi cazibe,ustura kemal hepsi düştü hepsi mi tayfun güneyer :) karadayı da bir düşüş var zaten 8 lerde normalde 9-10 falan değil miydi senaristler bu defa önlem aldı öteki dizilerdeki tutmuş senaryoalrı uyguluyorlar mesela kg deki gibi ana karakteri tehdit ediyorlar bugün sevdiğin biri ölecek die beklenmedik biri ölüveriyor

karadayıdaki bir haftalık düşüşe aldanma mahçup olursun
bu dizi önümüzdeki hafta yine 10'u görür
o ses de her hafta hadise ağlayacak değl ya!o da düşecek
kaldı ki karadayı total de 9 reyting aldı,geçen yılın ortalamasına bakarsan zaten ortalaması bu

Seksenlerin düşüşü Doksanlarla alakalı bence. Birol Güven bir elde 5 karpuz tutmaya çalışırsa olacağı bu. SBT`de hala 7 alıyor ama TRT övünüyordur. :X

ilk kez seninle aynı fikirdeyim
birde seksenler tuttu diye hemen varıp çakmasını mı yapmak gerekiyor
aybı şey fatih içinde geçerli,herkez ister istemez muhteşem yüzyılla mukayese ediyor

karadayıdaki bir haftalık düşüşe aldanma mahçup olursun
bu dizi önümüzdeki hafta yine 10'u görür
o ses de her hafta hadise ağlayacak değl ya!o da düşecek
kaldı ki karadayı total de 9 reyting aldı,geçen yılın ortalamasına bakarsan zaten ortalaması bu
geçen yıl kaldığı yerden devam etmesine bakıyorum ben :D ilk baştsa 5.77 ile başlamıştı :)o ses canlı yayına geçince hep düşer orada sorun yok zaten :X ay yapım bu kez işi sıkı tutuyor bu tarz hikayeler hep düşer ama senaritler bu defa tutmuş konuları ekliyor senaryoya bakalım düşüş engellenebilecek mi :)

Kaçak diyorum!Harika bir dizi olmuş ki,reytingleride buna işaret.Çalıkuşunu sevememiştim,olmamış zaten.Kanal d çok kötü bu sene..O ses türkiye yine zirveleri kimseye kaptırmamış.Gökhan gelince ayrı bir renk gelmiş programa :) Kaçak belki ileri ki haftalarda bomba etkisi yaratırsa bir grupta lider olabilir :)

Kaçak diyorum!Harika bir dizi olmuş ki,reytingleride buna işaret.Çalıkuşunu sevememiştim,olmamış zaten.Kanal d çok kötü bu sene..O ses türkiye yine zirveleri kimseye kaptırmamış.Gökhan gelince ayrı bir renk gelmiş programa :) Kaçak belki ileri ki haftalarda bomba etkisi yaratırsa bir grupta lider olabilir :)

vallaha ağzından bal damlıyor,kaçak totalde birinci olur ilerleyen haftalarda

kanal d'nin kayıp dizisi için ne diyorsun
atv'de yayınlanan kızım nerede 8-9 reytingler almıştı sonra düşüşe geçti
neden:çünkü türk halkı sabırsız kaçıran kim veya katil kim hemen ortaya çıkmasını bekliyor
senin yorumun ne kanal d bu hafta 2 reklamla bu reytingleri aldı,ilerleyen haftalarda reklam verince bu reytingleri alabilirmi
kayıp katil kısa sürede bulunamaması reyting kaybına yol açarmı

Son düzenleme:
vallaha ağzından bal damlıyor,kaçak totalde birinci olur ilerleyen haftalarda

kanal d'nin kayıp dizisi için ne diyorsun
atv'de yayınlanan kızım nerede 8-9 reytingler almıştı sonra düşüşe geçti
neden:çünkü türk halkı sabırsız kaçıran kim veya katil kim hemen ortaya çıkmasını bekliyor
senin yorumun ne kanal d bu hafta 2 reklamla bu reytingleri aldı,ilerleyen haftalarda reklam verince bu reytingleri alabilirmi
kayıp katil kısa sürede bulunamaması reyting kaybına yol açarmı
cuma günü kanal d istese de reklam veremicek kaç kez söylicez hepsi 2 reklam verse yd-kayıp-beyaz show 2.30-2.45 e anca b,tecek :) kızım nerede türk işiydi soru işaretleri vardı ama her şey aile içi entrkaydı kayıp da daha fazla soru işareti var ves enaryo öyle basit bir noktaya gitmiyor :)ayrıca kayıp da kızım nerede nin tekrar edildiğini nereden çıakrdın?