1 Ekim 2013 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kaçak çalıkuşuna fark atmış özetli gidince o sesi de geçip zirveyi alır 2 hafta içinde
bu arada yorumları okudum @beyazsoy adanalı 18 reyting görmüştü ilk sezon gerçekten mükemmel bir diziydi ama sonradan bozdu malesef
kaçakta o kadar da aksiyon yok ama yeterli düzeyde böyle çok iyi
şuan 15 dk kaldı onu da izleyip tam yorumumu yapacam

Harbiden heee cakirin katili dimi o dayak yemisti cakircilardan

Harbiden heee cakirin katili dimi o dayak yemisti cakircilardan
aynen conivayne
off mematinin halite koyduğu racona bak
bu ikili 10 yıl öncede vadide bu şekil karşı karşıya gelmişlerdi yine aynı şekilde
burda da elçi olarak gitti vadide de öyle gitmişti benzerliği kest
dur o videoyu koyim

bulamadım o videoyu ama bilen bilir

kaçakın son 10 dk sı vadiyi inanılmaz anımsattı süper ya
vadi ilk bölüm behiç türkcan infazı-kaçak 2.bölüm abdo infazı
anladınız

Son düzenleme:
bir benzer yan daha

süleyman çakır-ismet ali; ikiside aynı infaz şekliyle ödüllendiriliyo arada ufak tefek farklar var tabi
çakırın sağ kolu memati ismet alinin ertan
sonra polat geliyo burda da serhat
ikisi de 1 numara oluyor sonradan gelenler

adanalının yapımcılıgında da var. adanalı 16 reytingi gördü belki daha fazlasını da aldı.. ayrıca selana gibi dandik yapımlar gani müjdenin eseri )))
Bilmem Süreç deyince aklıma Se-Le-Na Selena Selena geliyor

Çalıkuşu gerçekten beklentilerimin altında gidiyor, niye böyle oldu anlamadım

Böyle dedinde Çalıkuşu 1 haftalık dizi alışmak bu kadar kolay olmamalı.
Normalde kanal d dizilerinin ikinci bölümünü de Cif verdiğinden millet yeni bölüm niyetine oturmuş. Neyse haftaya özete tekrar bakarız. Zaten o kadar tekrardan sonra özeti bu kadar izlemeye meraklı insanların olduğunu düşünmek pek mantıklı değil))))

Geçen hafta çalıkuşu farkla zirvede olacak diyenler nerede
Büyük konuşmayacaksın hiçbir zaman

Bilmem Süreç deyince aklıma Se-Le-Na Selena Selena geliyor
Süreç filim yapmadı adanalıyi .. yapanların ortagigiydi başka şirket adında birlesmislerdi. Adanalılar devam ederken kavga edip kendi şirketini kurdu.

kaçak süper bir dizi ama yer yer vadiden kopya çekmişler
ekrandaki birçok aksiyon dizisi(ekip1 de var bunun içinde) vadiden ilham alıyo açık ve net görüyorum bunu ama abartılmadıkça bunu yadırgamamak lazım sonuçta kurtlar vadisi türkiye de ki tek özgün dizi her dizi bişeyler alır elbet
son sahne vadinin birebir kopyası olmuş memati bile aynı rolde arkadaş
öldürülen adam halit milllet yorumlar yapmış çakırın intikamını memati aldı diye zaten memati öldürdü hal_iti

@beyazsoy sen ne diyosun bu duruma aga

Türkiye'nin tek özgün dizisi Vadimi.

Arkadaşlar bu söze nasıl gülelim.Hiç bir kahkaha yeterli olmaz valla.
Çok komiksin.

Türkiye'nin tek özgün dizisi Vadimi.

Arkadaşlar bu söze nasıl gülelim.Hiç bir kahkaha yeterli olmaz valla.
Çok komiksin.
daha önce de söylemiştim sen gülsen nolur gülmesen nolur bu gerçekleri değiştirmez ancak kendini avutursun
görüşünün aksini söylüyorsan bunu kanıtla görelim

dizileri ya kitaptan alınma ya abd den alınma ya filmden alınma ya da klasik aşk konuları başka bişey yok

daha önce de söylemiştim sen gülsen nolur gülmesen nolur bu gerçekleri değiştirmez ancak kendini avutursun
görüşünün aksini söylüyorsan bunu kanıtla görelim
daha nesini kanıtlasın ana haberde gösterilen oalylar vadide senaryo diye anlatılıyor
adamalr artık saklamıyuor da tanıtımda penguen falan diyor

daha nesini kanıtlasın ana haberde gösterilen oalylar vadide senaryo diye anlatılıyor
adamalr artık saklamıyuor da tanıtımda penguen falan diyor
ana haber mi yav gözünü sevdiğim ezber cümleleri sevmem vadinin bildiği olayları benden daha iyi bildiğine eminim lafı uzatmayalım alıntı yapmayın kardeşim beğenmiyosanız ben fikrimi yazdım hee türkiye de benle aynı fikirdeki bir dizi 11.yılında tüm dizileri geçebiliyo bunun bir örneği dünyada bile yok

okyonusu geç bir sürü örnek var merak etme
önceden bildikleri mi çok bilineni işlediği mi

tartışmak istemiyorum rica ediyorum alıntı yapmayın sokak ve xemre nickli arkadaşlar

Süreç filim yapmadı adanalıyi .. yapanların ortagigiydi başka şirket adında birlesmislerdi. Adanalılar devam ederken kavga edip kendi şirketini kurdu.
ee ilk post doğru yazmişim o zaman
Süreç filmin en iyi işi demek ki Se-Le-Na'ymiş

tartışmak istemiyorum rica ediyorum alıntı yapmayın sokak ve xemre nickli arkadaşlar

Zaten tartışalacak bir durum yok
Kendi kafanda yaşadığın şeyin gerçek dünya ile alakası olmadığını anlatmak bize düşmez.
Düşsede beceremeyiz.

Özgün olmanın ne manaya geldiğini sözlükten bakarsan ve izlediğin dizi ile reel bir şekilde bağdaştırırsan (Tabi bu olamaz) belki tartışalacak bir konu ortaya çıkar.
Tamamen yanlış bildiğin konu hakkında sana laf söyleyemeyiz.Diyeceğim o ki Baştan kaybediyorsun.

büyük ihtimal öyledir
senin süper harika dediğim zirve garanti dediğin dizilerin dip yapması senin yorumlarının gerçeklerle alakası olmadığını gösterdi zaten yeterince boş laf değil kanıtla konuşurum ben istediğin kanıtı da bulur gösteririm ama sende öyle bişey yok sadece boş laf

https://fav10.net/forum/threads/kurtlar-vadisi-İlkleri-ve-rekorları-konusu.174561/
konuyu sonuna kadar oku da gözün gönlüm bi açılsın biz boş konuşmayız!!! varsa bunun eşi benzeri görelim