1 Aralık 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

Show Tv hala haftasonunu en kolay gün sanıyor ama en zorlu günler bence. Hala sürekli haftasonunu doldurmak peşinde
proğramlara totalde şefkat tepe a/b de harem dayanıyor :)

- - - Ekleme - - -

Anlıktan bahsediyor, ortalama değil, anlıklarda 8-9 aldı geçen hafta yanılmıyorsam...
ha :( düşmüş aman olsun ginede iyi :)

Hiçbir aralıkta ilk 5'e giremeden bitmiş o zaman gerçekten çok kötü bir performans ama böyle olacağı belliydi. :)

Haftasonu heyecanlı işler tutuyor gibi, ya çok aksiyonlu olacaksın, ya da çok eğlendireceksin...

ÖBGZ bile haftasonu tutmaz, zira ağır aksak yavaş bir dram, yavaşlık hafta sonu iş yapmıyor...

Haftasonu heyecanlı işler tutuyor gibi, ya çok aksiyonlu olacaksın, ya da çok eğlendireceksin...

ÖBGZ bile haftasonu tutmaz, zira ağır aksak yavaş bir dram, yavaşlık hafta sonu iş yapmıyor...

Lale Devri tuttu aslında bunca yıl ama bu yıl senaryosu artık iyice zorlama olmaya başlayınca direnememeye başladı. :)

Ama sürekli de reklamını yapıyor. Yeni başlayan yarışmaları da kesin haftasonu yayınlayacak

Yapımcıya hoş görünme çabaları bence. :):)

Show yıllardır böyle zaten çok iyi olmayan dizilerini elden çıkarmaya bakar. Şu an Emir'in Yolu için de düşünmeye başlamışlardır ne yapsak da yapımcıyla fazla problem yaşamadan elden çıkarsak diye. :)

Lale Devri tuttu aslında bunca yıl ama bu yıl senaryosu artık iyice zorlama olmaya başlayınca direnememeye başladı. :)

Ben o diziyi hiç izlemedim ama bildiğim kadarıyla aksiyonu (yani entrikası) bol olan bir diziydi...

- - - Ekleme - - -

Ben o diziyi hiç izlemedim ama bildiğim kadarıyla aksiyonu (yani entrikası) bol olan bir diziydi...

- - - Ekleme - - -

Belki Şefkat Tepe TNS de Artmıştır :)

SBT'de yükselemeyen bir STV dizisinin TNS'de yükselme olasılığı açık söylemek gerekirse hiç yok. :(

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

SBT'de yükselemeyen bir STV dizisinin TNS'de yükselme olasılığı açık söylemek gerekirse hiç yok. :(
aman sanki dibi gördü bizde neyi konuşuyoz helal olsun yinede yarışmalara direniyor :U

Yapımcıya hoş görünme çabaları bence. :):)

Show yıllardır böyle zaten çok iyi olmayan dizilerini elden çıkarmaya bakar. Şu an Emir'in Yolu için de düşünmeye başlamışlardır ne yapsak da yapımcıyla fazla problem yaşamadan elden çıkarsak diye. :)

Show tüm dizilerini bitirip her gün Yaparım Bilirsin yayınlamak istiyor, bunu bizzat genel müdürü söylemişti, bence Pis Yedili tam ortada sorun çıkartmasın diye cumartesiye alınabilir ama doğru olmaz tabi...

aman sanki dibi gördü bizde neyi konuşuyoz helal olsun yinede yarışmalara direniyor :U

Orası öyle, dizi hala çok iyi. :) Ama yarın yine 3. oldu...

- - - Ekleme - - -

YST'de yetenek kalmayınca Alp çıkıp jüriyi eğlendirmeye çalışıyor, Acun ne hallere düştü...

Gerçi en çok Alp izlenir yine de bugün, o kadar kötüydü ki yetenekler...

Show tüm dizilerini bitirip her gün Yaparım Bilirsin yayınlamak istiyor, bunu bizzat genel müdürü söylemişti, bence Pis Yedili tam ortada sorun çıkartmasın diye cumartesiye alınabilir ama doğru olmaz tabi...

Arada bir gün boşluk olur Pis Yedili'yi riske atmazlar. Bu aralar Show'un en sevdiği dizi oldu. Show'u ne zaman açsam Pis Yedili var gündüz kuşağında da. :):)

- - - Ekleme - - -

22:15 - 22:30 ortalama <s>#</s>sbt <s>#</s>reyting 'leri; 1) KANALD: 11.3 , 2) STAR: 10.6 , 3) FOX: 5.12 , 4) ATV: 1.92 , 5) STV: 1.34

Ben demiştim düşmez diye. :D

BBEB arayı açtı çok iyi gidiyor bravo.

Bu program Cuma günü iki grupta da zirveyi alır. Ama Kanal D kaliteden ödün vermek istemiyor galiba

şefkat tepe yine güzel bir bölümle veda etti ama haftaya yine bomba bir bölüm olucak.

BBEB arayı açtı çok iyi gidiyor bravo.

Bu program Cuma günü iki grupta da zirveyi alır. Ama Kanal D kaliteden ödün vermek istemiyor galiba

Hem o var hem de bir programa üç gününü bağlamak yokluğunda çok sıkıntı çekmek demektir. Show bunu düzenli olarak yapıyor. Bir program bulup onun üzerine yapıyor tüm planları. Sonra o program düşüşe geçince veya elden çıkınca yokları oynuyor. :)

Var Mısın Yok Musun, Yemekteyiz ve yakında Yaparım Bilirsin örneğinde olacağı gibi. :)

Ne kadar çok farklı yapımla başarı sağlarsan o kadar iyi. :)