1 Aralık 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

YST'de yetenekler gerçekten çok azaldı, program jüri kavgası üzerinden yürüyor biraz, 2. tura geçilsin artık...

Şefkat Tepe iyi bir çıkış yakaladı gerçekten iki haftadır. :)

Şefkat Tepe yine 2. olacak gibi, diziyi takip ediyorum, aksiyon bitmiyor, aksiyonsuz sahneler makaslanmış gibi hatta, aksiyondan aksiyona geçiliyor, bazen aralarda bağlantı kopuyor. :)

Abov! Ortalık Alev Alev kaynıyor. Ümran yakacak ortalığı. Favorimsin Ümran...

ŞOK!!

Junior Eurovision'da İsrail şarkısını bitirince sahneye yabancı madde(ler) atıldı!

21:30 - 21:45 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1)
KANALD: 9.17 , 2) STAR:
7.85 , 3) STV: 6.5 , 4) FOX:
4.18 , 5) ATV: 3

BBEB devri böylece bitmiş oldu, artık Acun iyi yetenekleri çıkarmaya başlar sırayla ve hızla arayı açar...

- - - Ekleme - - -

YST'de 5 yaşında bir çocuk çıktı, eskiden de katılmışmış, sanırım iyi bir muhabbet dönecek...

YST hala tat vermiyor, sabahtan beri jürilerin köpük oyunu az sonra olarak gösteriliyor, belli ki o olay esas reyting kaynağı olacak ve uzun sürecek...

YST tamamen işi jüriye bağladı, yetenekler bahane...

21:45 - 22:00 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1)
KANALD: 9.97 , 2) STAR:
9.23 , 3) STV: 4.6 , 4) ATV:
3.45 , 5) FOX: 2.96

Şefkat Tepe'de ciddi düşüş yok, belli ki blok reklam vardı bu dilimde, gerçi dizi birazdan biter artık...

Acun eğlendirmeden zirvede yer alıyor ya, helal olsun diyorum, bence hem BBEB, hem de YST boşluktan izlenen programlar...

Ümran Alev'i tokat manyağı yaptı. :)))

- - - Ekleme - - -

Of be ne bölümdü...

Son düzenleme:
Şefkat Tepe'de ciddi düşüş yok, belli ki blok reklam vardı bu dilimde, gerçi dizi birazdan biter artık...

Acun eğlendirmeden zirvede yer alıyor ya, helal olsun diyorum, bence hem BBEB, hem de YST boşluktan izlenen programlar...
biteli yıllar oldu ben açtım tv yi bitti :D

Twitter'daki reytingcilere göre YST nihayet zirveye çıkmış, 11 reytingdeymiş, bugün reytingler yine çok yüksek, Şefkat Tepe biraz etkisiz kaldı, programları düşüremedi...

YST'deki köpükçü çıktı, artık inmez sahneden, jüri çok oynayacak köpükle...

Balonmuş asıl adı bu arada. :)