- Reaksiyon puanı
- 51,400
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Alev Alev okadar güzeldi ki izliyemedim o köpükçüyü. Neyse yarın netten bakarım artık .YST'deki köpükçü çıktı, artık inmez sahneden, jüri çok oynayacak köpükle...
Balonmuş asıl adı bu arada.![]()
Ben Bilmem Eşim Bilir geçen haftaki düşüşten sonra iyi bir geri dönüş yapıyor gibi.![]()
Artık düşer diye düşünüyorum hızla, Acun hep bu saatlerde patlıyor...
Ama şu ana kadarki performası daha iyi geçen haftadan tabi...
Sanmıyorum düşeceğini 22-23 arası en çok izlenilen aralık. Acun geçse bile 9 reyting altına inmez gibi.![]()
Rating Kurdu <s style="color: rgb(187, 187, 187);">@</s>RatingKurdu
Samanyolunda Şefkat Tepe 7 ratinglere kadar çıktı bu akşam.Gerçekten tebrik etmek lazım.
süper :U
ee reytingler güzelliğe bakmıyoralev batmis yha.neden aceb.dizi guzel ilerlio.halbuki.![]()
Bu arada Show'u hiç listede bile göremeyince unutmuşum Ustura Kemal beklediğimden de kötü gidiyor olmalı. Finali garantilemiştir herhalde bu haftadan sonra.![]()
geçen hafta 6.30 mu ne aldı bugün 7 almış yükselmişBugün az çıkmış aslında.![]()
22:00 - 22:15 ortalama <s style="color: rgb(102, 181, 210);">#</s>sbt<s style="color: rgb(102, 181, 210);">#</s>reyting 'leri; 1) STAR: 10.47 , 2) KANALD: 10.45 , 3) FOX: 4.4 , 4) ATV: 3.97 , 5) STV: 1.62
Ve STV de düşüş başlar![]()
Ben de unutmuştum onu, çok kötü listede olmaması, bu arada dizi bitmiştir, özetsizdi...
geçen hafta 6.30 mu ne aldı bugün 7 almış yükselmiş![]()
Show Tv hala haftasonunu en kolay gün sanıyor ama en zorlu günler bence. Hala sürekli haftasonunu doldurmak peşinde