- Reaksiyon puanı
- 50,475
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Alev Alev okadar güzeldi ki izliyemedim o köpükçüyü. Neyse yarın netten bakarım artık .YST'deki köpükçü çıktı, artık inmez sahneden, jüri çok oynayacak köpükle...
Balonmuş asıl adı bu arada.
Ben Bilmem Eşim Bilir geçen haftaki düşüşten sonra iyi bir geri dönüş yapıyor gibi.
Artık düşer diye düşünüyorum hızla, Acun hep bu saatlerde patlıyor...
Ama şu ana kadarki performası daha iyi geçen haftadan tabi...
Sanmıyorum düşeceğini 22-23 arası en çok izlenilen aralık. Acun geçse bile 9 reyting altına inmez gibi.
Rating Kurdu <s style="color: rgb(187, 187, 187);">@</s>RatingKurdu
Samanyolunda Şefkat Tepe 7 ratinglere kadar çıktı bu akşam.Gerçekten tebrik etmek lazım.
süper :U
ee reytingler güzelliğe bakmıyoralev batmis yha.neden aceb.dizi guzel ilerlio.halbuki.
Bu arada Show'u hiç listede bile göremeyince unutmuşum Ustura Kemal beklediğimden de kötü gidiyor olmalı. Finali garantilemiştir herhalde bu haftadan sonra.
geçen hafta 6.30 mu ne aldı bugün 7 almış yükselmişBugün az çıkmış aslında.
22:00 - 22:15 ortalama <s style="color: rgb(102, 181, 210);">#</s>sbt<s style="color: rgb(102, 181, 210);">#</s>reyting 'leri; 1) STAR: 10.47 , 2) KANALD: 10.45 , 3) FOX: 4.4 , 4) ATV: 3.97 , 5) STV: 1.62
Ve STV de düşüş başlar
Ben de unutmuştum onu, çok kötü listede olmaması, bu arada dizi bitmiştir, özetsizdi...
geçen hafta 6.30 mu ne aldı bugün 7 almış yükselmiş
Show Tv hala haftasonunu en kolay gün sanıyor ama en zorlu günler bence. Hala sürekli haftasonunu doldurmak peşinde