başkaları için görüşüm bu şekilde no problemKendini bu denli kandırabilmene hayranım ama sadece kendini kandırabiliyorsun başkalarını değil o da zor be.
başkaları için görüşüm bu şekilde no problemKendini bu denli kandırabilmene hayranım ama sadece kendini kandırabiliyorsun başkalarını değil o da zor be.
Başkalarının da senin için görüşü.başkaları için görüşüm bu şekilde no problem
Ya ya ne demezsin , sözde efendi ama tam bir çirkef olur kendisi. Aynı sen gibi.
Kendini bu denli kandırabilmene hayranım ama sadece kendini kandırabiliyorsun başkalarını değil o da zor be.
kız elin tutulacak öyle kalacak biraz daha oy atarsan @Dosi sana İsveç ormanlarının derinliklerinden topladığı bitkilerle bir krem yapsın bari yazık (böylece isveçli moddan da kurtuluruz belki ormanda kaybolur)
Bitttiiii aldıkkız elin tutulacak öyle kalacak biraz daha oy atarsan @Dosi sana İsveç ormanlarının derinliklerinden topladığı bitkilerle bir krem yapsın bari yazık (böylece isveçli moddan da kurtuluruz belki ormanda kaybolur)
Başkalarının da senin için görüşü.
ayol bu 12.melun safozmudur nedir konu ben değilim ki bak mesajında muslerayı kötülemişsin sıkıysa icardi ya da barış alperi kötüle de bakalım serhat sana katılacak mı önemli olan mesajın parlaklığı sen de saf gibi aynı fikirdesiniz sanıyorsunYa ya ne demezsin , sözde efendi ama tam bir çirkef olur kendisi. Aynı sen gibi.
Yooo kim olursa olsun @12.Adam la aynı fikirde olurum kudur.ayol bu 12.melun safozmudur nedir konu ben değilim ki bak mesajında muslerayı kötülemişsin sıkıysa icardi ya da barış alperi kötüle de bakalım serhat sana katılacak mı önemli olan mesajın parlaklığı sen de saf gibi aynı fikirdesiniz sanıyorsun
Buna ancak kuzular inanırYooo kim olursa olsun @12.Adam la aynı fikirde olurum kudur.
Arkadaşlarımdan önemli değil sen ne anlarsın.Buna ancak kuzular inanır
Parlaklar > all senin içim herkes biliyor
ayol baş Sistan @Çiğdem bile kocasını elinden alırsın diye nikahtan 4 ay önce forumu bıraktı, arkadaşmışArkadaşlarımdan önemli değil sen ne anlarsın.
Ben demekten bıktım sen söylemekten bıkmadın dön dolaş Beşiktaş.ayol baş Sistan @Çiğdem bile kocasını elinden alırsın diye nikahtan 4 ay önce forumu bıraktı, arkadaşmış
ben daha çok kadıköy- bostancı tercih ediyorumBen demekten bıktım sen söylemekten bıkmadın dön dolaş Beşiktaş.
Tuttuğun takım kazmaayol bu 12.melun safozmudur nedir konu ben değilim ki bak mesajında muslerayı kötülemişsin sıkıysa icardi ya da barış alperi kötüle de bakalım serhat sana katılacak mı önemli olan mesajın parlaklığı sen de saf gibi aynı fikirdesiniz sanıyorsun
Haklısın Avrupa gelmez sana eğreti kaçarsın oralara.ben daha çok kadıköy- bostancı tercih ediyorum
öropa kısmı çok mülteci dolu sevmiyorum bizim tarafta bir Üsküdar var öyle oraya da uğramam pekHaklısın Avrupa gelmez sana eğreti kaçarsın oralara.
Üsko'da sana bayılıyordu.öropa kısmı çok mülteci dolu sevmiyorum bizim tarafta bir Üsküdar var öyle oraya da uğramam pek
neyse şimdi sen @12.Adam ile aynı fikirde olmak için bu yüce gönüllü insanı kötülersin demek buna @Yakamoz-Asi @Dosi @Angelica @Bully @MasacRE @tekin @Royal Highness @cookies @Emre Ozansoy inanmamış
aaaa bu da mı fos çıktı yoksaÜsko'da sana bayılıyordu.
Ay şu sarı civcivi atıp durma hiç sevmiyorum.
Senin iftiralar fos çıktı.aaaa bu da mı fos çıktı yoksa
futbolda gerçekleri tarih yazan gs, forumda gerçekleri yazan ben yani bunu herkes bilir nanik sanaSenin iftiralar fos çıktı.