🟡🔴 Galatasaray - Genel Sohbet & Transfer Konusu | ⭐️⭐️⭐️⭐️

Ayol adamın 14 yıllık gs kariyerinde 5 tane olay bulabilmişler onların da çoğu hatalı yorumlama :X aynı benim hatalarımı ararken elleri boş kalan siz gibi :A:A @Bully @Dosi

Ya ya ne demezsin , sözde efendi ama tam bir çirkef olur kendisi. Aynı sen gibi. :A
Kendini bu denli kandırabilmene hayranım ama sadece kendini kandırabiliyorsun başkalarını değil o da zor be. :F

kız elin tutulacak öyle kalacak biraz daha oy atarsan :X @Dosi sana İsveç ormanlarının derinliklerinden topladığı bitkilerle bir krem yapsın bari yazık :X (böylece isveçli moddan da kurtuluruz belki ormanda kaybolur:A)

@
kız elin tutulacak öyle kalacak biraz daha oy atarsan :X @Dosi sana İsveç ormanlarının derinliklerinden topladığı bitkilerle bir krem yapsın bari yazık :X (böylece isveçli moddan da kurtuluruz belki ormanda kaybolur:A)
Bitttiiii aldık :Z

• Harika
Reactions: xemrexxx
Başkalarının da senin için görüşü. :F

Ya ya ne demezsin , sözde efendi ama tam bir çirkef olur kendisi. Aynı sen gibi. :A
ayol bu 12.melun safozmudur nedir konu ben değilim ki bak mesajında muslerayı kötülemişsin sıkıysa icardi ya da barış alperi kötüle de bakalım serhat sana katılacak mı :X önemli olan mesajın parlaklığı :F sen de saf gibi aynı fikirdesiniz sanıyorsun :F

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and serhatt
ayol bu 12.melun safozmudur nedir konu ben değilim ki bak mesajında muslerayı kötülemişsin sıkıysa icardi ya da barış alperi kötüle de bakalım serhat sana katılacak mı :X önemli olan mesajın parlaklığı :F sen de saf gibi aynı fikirdesiniz sanıyorsun :F
Yooo kim olursa olsun @12.Adam la aynı fikirde olurum kudur. :F

Tuttuğun takım kazma
İcardi boynuzlu olmuş p ile başlayan küfür bay için bekar bir erkek bana ne. :A @serhatt

• İlginç
Reactions: xemrexxx