🕵Sherlock 15.000'ler Kulübünde! 🕵#EvdeKal #SABAR

Müthiş bir sıva bu be, teşekkür ediyorum Utku beyciğim. Bu özelliklerin hepimizde olmasından ötürü 15 binler isimli kulübe erişebildim.
Hep beraber olmazsa olmaz zaten Utku beyciğim, tek başıma ne yazacağım 155 bin kez.

AMAN AMAN AMAN... HEDİYEYE BAK...
Evan Rachel Wood gerçekte bir SABAR eseridir, aksini kimse ama kimse iddia edemez.
Şu güzelliğe bakar mısınız...

Reactions: MasacRE and MEnes
Tebrikler şer odağı melun
al sana süslüman bir bacı hediye ediyorum

Bu tebrik mesajına beğeni olsun, harika olsun böyle şeyler atmak isterdim ama çılgın hediyeden ötürü bu pek mümkün olmadı.
Kusura bakmazsın artık.
Teşekkür ediyorum ancak şer falan işimiz olmaz, biz goygoyumuzun, SABARımızın peşindeyiz.

Reactions: xemrexxx
söz veren siz değilsiniz, üstteki üçlü ama sen ve Buğra'nin eksikliğini hisettim
ben geçen 5. seneme girdim ama hediye gelmedi senden (galiba) gidip bi bakayım konuma

edit evet yazmamışsın

Reactions: Özgür
Aklıma şu geldi, izle mutlaka 2.’si de var.

Şimdi izleme fırsatı bulabildim. Yarına demiştim ve yarının bitmesine 4 dakikamız var. Sözümü tuttum

Baya güldüm

Ankara'nın en güzel yanı ( @Tolstoyevski bu senin klişe lafın değil mi ya? 😱 İstanbul'a dönmek dediğin? Senden duymuştum ilkkez

@MEnes 'in de klişe laflarını duydum gibi gibi

Reactions: MEnes and Sherlock

@Tolstoyevski ve adaşımın içine işlemiş Leyla İle Mecnun isimli dizi, o yüzden normal bir durum bu.

Reactions: MEnes and Dosi
@Tolstoyevski ve adaşımın içine işlemiş Leyla İle Mecnun isimli dizi, o yüzden normal bir durum bu.
133 numarali mesajımada göz at

Zaten bir çok mevzuya lafa sonradan uyanıyorum hakim olmadığım için
siz gülüyorsunuz ama ben fransız kalıyorum

Reactions: Sherlock
Leyla ile Mecnun bizim hayatımıza işlemiş, normal yani benim laflarımın bu videoda yer alıyor olması.

Reactions: Dosi