Biz de aylardır adaşımla senin başının etini yiyoruz SNK mangasını oku o destansılığa ulaş diye ama sonuç???@Sherlock
@Dosi hanimy beni tanımıştırAşırı üşengeçlik bulunuyor..
YAPACAĞIM...Beni bilirsin böyle konularda acımasızca yok ederim o topu...
YAPMA...
Yaa yaa ne demezsin çoook severim...
YAPMA v2...
Biz de aylardır adaşımla senin başının etini yiyoruz SNK mangasını oku o destansılığa ulaş diye ama sonuç???@Sherlock
GERÇEK BİR SABAR ESERİ...
@Dosi hanım sizin salmalarınıza alışık değil sayın Gs'li dostum, ondandır.![]()
Alışkınım alışkınım da ama işte umudu hiç yitirmiyoruz 🙄 ama söz verdi, bugün gelecekmiş (hoş geçen senede söz vermişti@Dosi hanimy beni tanımıştırAşırı üşengeçlik bulunuyor..
Alışkınım alışkınım da ama işte umudu hiç yitirmiyoruz 🙄 ama söz verdi, bugün gelecekmiş (hoş geçen senede söz vermişti)
ama inaniyorum, o sene bu sene, ogün bu gün
(olacak)
ben dün 4, bugün 2 saatlik uykuylayım. Herkesin güveliği için forumda çok aktif olmamaya calısacağım. Sinir sistemime güvenmiyorum bugünZor gibi ama bakalım...![]()
Kesinlikle bundan daha iyi bir öneri görmedim hayatımda...Burası çok önemli...İçerisinde bulunduğumuz dönemden ötürü hazır fazla da evden çıkamıyorken çok çok iyi gitmez mi adaşım SNK mangası...
Gerekeni yap ve #EvdeKalSNKOku...
@Tolstoyevski
Ayrı ayrı yazmaya üşendim hepsini toptan hallettim...YAPACAĞIM...
hepsini bir mesaja sığdırmışsın, ne tepki vereceğimi şaşırdımSabar için harikayı kaptın
![]()
Adamdır.. Dünyayı üşengeçler kurtaracak..Üşengeçlik adam mıdır sayın Gs'li dostum...![]()
Ne kadar da iyi tanıyorZor gibi ama bakalım...![]()
Gün içinde hediyelerini atacağım sözHepimizin morale ihtiyacı var bu aralar..
YAZIKNe kadar da iyi tanıyor![]()
Bir kere şaşırtsan şaşarım🙄Ayrı ayrı yazmaya üşendim hepsini toptan hallettim...![]()
Ahahahaha ben de böyle net bir insanım işte.Bir kere şaşırtsan şaşarım🙄
Diss atmak çok zevkliymiş onu anladım.Ahahahaha ben de böyle net bir insanım işte.![]()
Demek benim SABAR dolu mesajlarıma olumsuz tepki vermek sana keyif veriyor, anlıyorum...Diss atmak çok zevkliymiş onu anladım.
@Maskeli Fedai 'de galiba ilkkez yedi benden. Vatana milette hayırli olsun![]()
Ayrı ayrı yazmaya üşendim hepsini toptan hallettim...![]()
Adamdır.. Dünyayı üşengeçler kurtaracak..