Bilemiyorum ya, arada kanım kaynasada bir yanim çok gıcık kapmakta ama cidden en sevdiklerim Gs'li, hatta samimi arkadaşlarımdan FB'li nerdeyse yok 😱Bu evrenin sana “gel sen Gs’li ol” deme şekli olabilir bence Dosi hanım, bunu bir düşünün derim.
Bilemiyorum ya, arada kanım kaynasada bir yanim çok gıcık kapmakta ama cidden en sevdiklerim Gs'li, hatta samimi arkadaşlarımdan FB'li nerdeyse yok 😱Bu evrenin sana “gel sen Gs’li ol” deme şekli olabilir bence Dosi hanım, bunu bir düşünün derim.
Klişenin dibi dibi hem deHediyede gözümüz yok Dosi hanım... Bana en büyük hediye siz değerli dostlarımın varlığıdır... (Klişe budur adaşım... @MEnes)
Bilemiyorum ya, arada kanım kaynasada bir yanim çok gıcık kapmakta ama cidden en sevdiklerim Gs'li, hatta samimi arkadaşlarımdan FB'li nerdeyse yok 😱
aman yapma! korkuyorum @Tolstoyevski 'nin büyü yapacak olmasından @MasacRE@Tolstoyevski gerekeni yapsın ve artık Derin GS isimli oluşuma katılımınızı gerçekleştirin Dosi hanım, içeride herkese yetecek kadar yerimiz mevcut...
@Tolstoyevski gerekeni yapsın ve artık Derin GS isimli oluşuma katılımınızı gerçekleştirin Dosi hanım, içeride herkese yetecek kadar yerimiz mevcut...
La Casa De Galatasaray'a başlamam, Gs'li olmamdan daha düşük bir ihtimal artık gerisini sen düşünDaha dur saçımıza henüz ak düşmedi ve daha La Casa De Galatasaray’a başlamasına henüz ikna edememişken Galatasaraylı olmasına ikna ettiğimde artık herhalde saçımda bir tel siyah kalmaz, ya bembeyaz ya da kel oluruz @Dosi
La Casa De Galatasaray'a başlamam, Gs'li olmamdan daha düşük bir ihtimal artık gerisini sen düşün
Daha dur saçımıza henüz ak düşmedi ve daha La Casa De Galatasaray’a başlamasına henüz ikna edememişken Galatasaraylı olmasına ikna ettiğimde artık herhalde saçımda bir tel siyah kalmaz, ya bembeyaz ya da kel oluruz @Dosi
Gs'li olmaya positif yaklaşimlı bir mesajdı ama haklısın öyle demeyeyim. Ben FB'den şaşmayayım
Gs'li olmaya positif yaklaşimlı bir mesajdı ama haklısın öyle demeyeyim. Ben FB'den şaşmayayım
Klişenin dibi dibi hem de
ama klişede olsa iyi hissettiriyor be
mesajın sonları kahkaha attırdıBu yaşanırsa hepimiz ak saçlı olarak hayatlarımızı devam ettiririz muhtemelen.
LCDP’e başlarsa duramayacağına eminim, çok hızlı bir kurguya sahip dizi. Direkt sonraki bölümünü açtırıyor izlerken, şimdi bunlara @Dosi hanımın dizi izleme hızını da eklersek kontra atak esnasında rakip kaleye koşan Onyekuru hızında bir şey çıkıyor önümüze... Bu yüzden seri bir şekilde başlamalı, haklısın...
Ok yaydan çiktı, geçti Bolu Pazarı, kırılan vazo eski haline gelmez yada kırılan kalp tamir olmaz, herneyse sonunu senin mesajlar gibi karıştırdim biraz
Yarına izlerim ve yorumlarım. İsmi bile yetti beAklıma şu geldi, izle mutlaka 2.’si de var.
mesajın sonları kahkaha attırdı
Girmeyin be kanıma aslında evdeyiz, bilgisayar var ama inadım inat adim kel murat kendine gel Zeynep, bulaşma yeni dizilere @Tolstoyevski zaten heryerden baskı yapip duruyor
Yarına izlerim ve yorumlarım. İsmi bile yetti be
Bölüm sayısı ve bölüm süresi nekadar? Sadece merak ettim, izleyeceğimden değil @TolstoyevskiYani senin baya bir seveceğini düşünüyorum ben bu diziyi, @Tolstoyevski ısrar etmekte haklı o yüzden. Zaten hem bölüm sayısı, hem bölüm süreleri kısa. Çok sürmez.
Yani senin baya bir seveceğini düşünüyorum ben bu diziyi, @Tolstoyevski ısrar etmekte haklı o yüzden. Zaten hem bölüm sayısı, hem bölüm süreleri kısa. Çok sürmez.
Bölüm sayısı ve bölüm süresi nekadar? Sadece merak ettim, izleyeceğimden değil @Tolstoyevski