yani, onları artık çok iyi bilmeme rağmen benim paslaşmaya çalışmam hataAdaşım ve Utku beyciğim şaşırtmamışlar, tam olarak kendilerinden beklenecek hareketleri sergilemişler.
Hem konu için, hem de iyi dileklerin için çok teşekkür ediyorum ortağım. Nice goygoy, SABAR ve sağlık dolu mesajlarımıza.
Nice 15 binlere dilerim virüssüz ve huzurlu bir karanlık dünyada @Sherlock
Maddi olarak gücümüz yetmeyecek olsa bile manevi olarak almış kabul et
@MEnes 'in diziye dalması gibi ekti o biziDizi izlemekteydim Dosi hanım, geldim.
yani, onları artık çok iyi bilmeme rağmen benim paslaşmaya çalışmam hata
bu geceki avatarım bu olsun, senin için GS'yi avatar yaptım hikayesi var bu görselin (içindekini içmem uykusuzluğuma da sebep oldu gerçi ama neyse ) @Tolstoyevski
@MEnes 'in diziye dalması gibi ekti o bizi
Tebrik ederim @Sherlock
Sayın Gs'li dostum tebrik ederim
Hediyelerin gelecek daha sonra
Artık siz GS'li dostlarım için arada kullanırım bundan sonra o kupayı. Bizim evde Beşiktaş kupasıda var ama Fb yok @Tolstoyevski @MasacREDoğru doğru, yoldaşlarımın konu açtığı eşi benzeri görülmemiş bir durum neticede.
Hediyeler gerçekten muazzam, Gs’mizin armasının bulunduğu kupa içerisinde kahve... Muazzam be, üzerinde yazanlarla birlikte bütün olarak çok iyi. Aleyna BABA için söylenecek söz yok, severiz babayı...
Tebrikler kardeşim. Hediye de veririm gün içinde. @Sherlock
Kendisine forumda da diss fırlatacağım. buradaki daha etkili oluyorGördüm gördüm, adaşım sonunda gerekeni yapıyor o yüzden kızmıyorum.
dur be kapatma önünü, zor hediye veren biri zatenTeşekkür ediyorum sayın Gs’li dostum.
Gelmese de olur sayın Gs’li dostum, bu virüs dolu günlerde sizin canınız sağ olsun.
Kendisine forumda da diss fırlatacağım. buradaki daha etkili oluyor
Artık siz GS'li dostlarım için arada kullanırım bundan sonra o kupayı. Bizim evde Beşiktaş kupasıda var ama Fb yok @Tolstoyevski @MasacRE
Ona hediye verme buna verme hediye diyorsun. Olmuyor be zaten sinirimi bozdu konudaki kişileri bulayıp paylaşim yaparak 😡Vermese de olur be Dosi hanım, hocamın da canı sağ olsun. @S.G.A.T.
kanı donardı eskiden. Zorla zevk almasını öğrettik onaAdaşım diss dozunu almayı sever...
Ona hediye verme buna verme hediye diyorsun. Olmuyor be zaten sinirimi bozdu konudaki kişileri bulayıp paylaşim yaparak 😡