🕵Sherlock 15.000'ler Kulübünde! 🕵#EvdeKal #SABAR

@Sherlock destan yazıyor galiba 🙄

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
@Sherlock mesaj sayını tabiki daha önce farketmiştim ama geçen pası @MasacRE 'ye attım, o da bana geri pas attı, sonra @MEnes 'e pas attım, o direk alıp taca attı 🙄 dün açacaktım ama malum yoğundu gündemim, şimdi açabildim.
Geçen sene Nisan'da 10.000 olmuştun.
İyi ki bizimlesin ortağım :bhr:

Adaşım ve Utku beyciğim şaşırtmamışlar, tam olarak kendilerinden beklenecek hareketleri sergilemişler. :A

Hem konu için, hem de iyi dileklerin için çok teşekkür ediyorum ortağım. Nice goygoy, SABAR ve sağlık dolu mesajlarımıza. :bhr:

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Adaşım ve Utku beyciğim şaşırtmamışlar, tam olarak kendilerinden beklenecek hareketleri sergilemişler. :A

Hem konu için, hem de iyi dileklerin için çok teşekkür ediyorum ortağım. Nice goygoy, SABAR ve sağlık dolu mesajlarımıza. :bhr:
yani, onları artık çok iyi bilmeme rağmen benim paslaşmaya çalışmam hata :A
bu geceki avatarım bu olsun, senin için GS'yi avatar yaptım :A :A hikayesi var bu görselin :bhr: (içindekini içmem uykusuzluğuma da sebep oldu gerçi ama neyse :A) @Tolstoyevski

Nice 15 binlere dilerim virüssüz ve huzurlu bir karanlık dünyada :A @Sherlock

Maddi olarak gücümüz yetmeyecek olsa bile manevi olarak almış kabul et :A

HqzAmdKTgexKUGRVDLodIjw20m4L_8dm3WEIYRrOd8dlNoEkr2jZexaA4q1z6gbSYqSBY2nzZ0SI=w367-h400

İyi dileklerin için çok teşekkür ederim. :D Virüssüz kısmı gerçekten önemli, umarım çok uzun süre beklemeyiz bunun için... Spor dolu, sanat dolu, Galatasaray dolu mesajlar yazarız kafamız rahat bir şekilde. Ne bileyim kürt böreği falan olsun en büyük meselemiz... :A

Hediyeye bak be kardeşim, muhtemelen alamayacağız dediğin gibi, en azından manevi olarak hediye eden birisi çıktı. :A Yeni oyunu çıksın da ona yüklenelim, teşekkürler hediye için de. :A

• Harika
Reactions: Tolstoyevski
yani, onları artık çok iyi bilmeme rağmen benim paslaşmaya çalışmam hata :A
bu geceki avatarım bu olsun, senin için GS'yi avatar yaptım :A :A hikayesi var bu görselin :bhr: (içindekini içmem uykusuzluğuma da sebep oldu gerçi ama neyse :A) @Tolstoyevski

Doğru doğru, yoldaşlarımın konu açtığı eşi benzeri görülmemiş bir durum neticede. :A

Hediyeler gerçekten muazzam, Gs’mizin armasının bulunduğu kupa içerisinde kahve... Muazzam be, üzerinde yazanlarla birlikte bütün olarak çok iyi. :A Aleyna BABA için söylenecek söz yok, severiz babayı... :A

• Harika
Reactions: Dosi
Doğru doğru, yoldaşlarımın konu açtığı eşi benzeri görülmemiş bir durum neticede. :A

Hediyeler gerçekten muazzam, Gs’mizin armasının bulunduğu kupa içerisinde kahve... Muazzam be, üzerinde yazanlarla birlikte bütün olarak çok iyi. :A Aleyna BABA için söylenecek söz yok, severiz babayı... :A
Artık siz GS'li dostlarım için arada kullanırım bundan sonra o kupayı. Bizim evde Beşiktaş kupasıda var ama Fb yok :F @Tolstoyevski @MasacRE