- Reaksiyon puanı
- 114,551
- Puanı
- 1,060
Sabar dozu az olanlara atmaktayım, yanlış anlamaDemek benim SABAR dolu mesajlarıma olumsuz tepki vermek sana keyif veriyor, anlıyorum...
Sabar dozu az olanlara atmaktayım, yanlış anlamaDemek benim SABAR dolu mesajlarıma olumsuz tepki vermek sana keyif veriyor, anlıyorum...
SABAR dozu az olan mı... Vaaay be bunları da gördük...Sabar dozu az olanlara atmaktayım, yanlış anlama
Kendini bu kadar yükseklerde görme, fena çakılırsınSABAR dozu az olan mı... Vaaay be bunları da gördük...
Yoldaşım bu istem dışı uyumun altında sabar mı var yoksa..Sinerjilere pek uymam bilirsiniz ama burada istem dışı bir uyum olmuş Maskeli yoldaşımla.
Ben çakılacak bir konuma çıkarmam kendimi hiç bir zaman.Kendini bu kadar yükseklerde görme, fena çakılırsın(ama sana yakışıyor bu haller o ayrıyinede görme)
SABAR zaten her yerde, bunu artık belirtmeye gerek bile yok yoldaşım...Yoldaşım bu istem dışı uyumun altında sabar mı var yoksa..
Sayın Gs'li dostum sizden korkmaya başladım..
Biz sıvacılar olarak sizi şaşırtmayı pek sevmiyoruz Dosi hanım
Benim hediyeler nerde kaldı 😱 Bu hafta sevindirlilmeye ihtiyacım var 🙄Biz sıvacılar olarak sizi şaşırtmayı pek sevmiyoruz Dosi hanım
Hediyelerim.
Empire State binasının 83’üncü katından atlayan Evelyn McHale. Tarihin en güzel intiharı.
Ekli dosyayı görüntüle 76551Kurtuluş Savaşı zamani Türk Askerlerini Osmanlıca Vatan yazması Ekli dosyayı görüntüle 76552
Ve en sevdiğim şarkılardan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?