Biz de aylardır adaşımla senin başının etini yiyoruz SNK mangasını oku o destansılığa ulaş diye ama sonuç??? @Sherlock
@Dosi hanimy beni tanımıştır Aşırı üşengeçlik bulunuyor..
YAPACAĞIM...Beni bilirsin böyle konularda acımasızca yok ederim o topu...
YAPMA...
Yaa yaa ne demezsin çoook severim...
YAPMA v2...
Biz de aylardır adaşımla senin başının etini yiyoruz SNK mangasını oku o destansılığa ulaş diye ama sonuç??? @Sherlock
GERÇEK BİR SABAR ESERİ...
@Dosi hanım sizin salmalarınıza alışık değil sayın Gs'li dostum, ondandır.
Alışkınım alışkınım da ama işte umudu hiç yitirmiyoruz 🙄 ama söz verdi, bugün gelecekmiş (hoş geçen senede söz vermişti )@Dosi hanimy beni tanımıştır Aşırı üşengeçlik bulunuyor..
Alışkınım alışkınım da ama işte umudu hiç yitirmiyoruz 🙄 ama söz verdi, bugün gelecekmiş (hoş geçen senede söz vermişti )
ama inaniyorum, o sene bu sene, ogün bu gün
(olacak)
ben dün 4, bugün 2 saatlik uykuylayım. Herkesin güveliği için forumda çok aktif olmamaya calısacağım. Sinir sistemime güvenmiyorum bugünZor gibi ama bakalım...
Kesinlikle bundan daha iyi bir öneri görmedim hayatımda...Burası çok önemli... İçerisinde bulunduğumuz dönemden ötürü hazır fazla da evden çıkamıyorken çok çok iyi gitmez mi adaşım SNK mangası... Gerekeni yap ve #EvdeKalSNKOku... @Tolstoyevski
Ayrı ayrı yazmaya üşendim hepsini toptan hallettim...YAPACAĞIM...
hepsini bir mesaja sığdırmışsın, ne tepki vereceğimi şaşırdım Sabar için harikayı kaptın
Adamdır.. Dünyayı üşengeçler kurtaracak..Üşengeçlik adam mıdır sayın Gs'li dostum...
Ne kadar da iyi tanıyorZor gibi ama bakalım...
Gün içinde hediyelerini atacağım söz Hepimizin morale ihtiyacı var bu aralar..
YAZIKNe kadar da iyi tanıyor
Bir kere şaşırtsan şaşarım🙄Ayrı ayrı yazmaya üşendim hepsini toptan hallettim...
Ahahahaha ben de böyle net bir insanım işte.Bir kere şaşırtsan şaşarım🙄
Diss atmak çok zevkliymiş onu anladım.Ahahahaha ben de böyle net bir insanım işte.
Demek benim SABAR dolu mesajlarıma olumsuz tepki vermek sana keyif veriyor, anlıyorum...Diss atmak çok zevkliymiş onu anladım.
@Maskeli Fedai 'de galiba ilkkez yedi benden. Vatana milette hayırli olsun
Ayrı ayrı yazmaya üşendim hepsini toptan hallettim...
Adamdır.. Dünyayı üşengeçler kurtaracak..