Tolstoyevski
Emekli
- Reaksiyon puanı
- 39,953
- Puanı
- 1,061
- Web Sitesi
- www.ataturkungencligehitabesi.com
Yakında 45.000 olacam. Uplatmayalım ki daha dün demesinler açılınca yine
Yalnız sırf 700 küsür sayaca işlemeyen mesajda var12 günde 1000 mesaj he gençliğim geldi aklıma
Ben 28.ci falan oluyorum haftalıklarda artık.Yalnız sırf 500 küsür sayaca işlemeyen mesajda varkutlama konuları işlemiyor.
Benim rekor 1 haftada 1300 mesaj ama tabi 1 kereye mahsustuSonra uzun süre 1000 mesaj gibi gitmiştim ama benim ortalama haftalık 300 falan olabiliyor. Haftalık 100 altı yazmakta en az olan rekorum
500 yazmışım ama az demişim 700 müşBen 28.ci falan oluyorum haftalıklarda artık.
İlk 20 mi?500 yazmışım ama az demişim 700 müş
Ben 1. Oldum defalarca ama genelde ilk 10da oluyorum.
Aylıkta senden ilk 20de olmayı bekliyorum. Burda baya goy goy yaptın sen de
Yıl sonuna dek 50 bini görmeni bekliyorum senden12 günde 1000 mesaj he gençliğim geldi aklıma
Yok ya ne 50k'sı 35k olursa bile büyük başarıYıl sonuna dek 50 bini görmeni bekliyorum sendenBen de 5 haneli rakamlara geçebilirim sene bitmeden umarım, normalde bu mesaj sayaçları sayılsa 20 bini görmüş olabilirim
Yakında 45.000 olacam. Uplatmayalım ki daha dün demesinler açılınca yine
Mesajlar silinmeseydi çok rahat olurdu ama mazinin bir kısmı silindi malum...Yok ya ne 50k'sı 35k olursa bile büyük başarı
Mesajlar baya siliniyor ya benim de 40.000ler kulübüm vardı mesela şimdi 30.000'imMesajlar silinmeseydi çok rahat olurdu ama mazinin bir kısmı silindi malum...Futbol dönemi açılınca o konulardaki mesajlar sayıldığı için artış mümkün ama tabi iş güç okul hayatı da çok etkiliyor, okul yüzünden geçen sene 1000 mesajı anca yazabilmiştim.
2025’lere doğru bir daha büyük temizlik yapılır bence ve yine bu sayılara inebiliriz, demişti dersiniz.Mesajlar baya siliniyor ya benim de 40.000ler kulübüm vardı mesela şimdi 30.000'imHerhalde mesajlar hiç silinmemiş olsa rahat 50.000'im vardı
Benim sadece 1500 mü ne mesajım gitti. O da 2018'de açtığım İsveç haber kaynaklı güncel haber konularım silindi diye gittiMesajlar baya siliniyor ya benim de 40.000ler kulübüm vardı mesela şimdi 30.000'imHerhalde mesajlar hiç silinmemiş olsa rahat 50.000'im vardı
Niye silindi?Benim sadece 1500 mü ne mesajım gitti. O da 2018'de açtığım İsveç haber kaynaklı güncel haber konularım silindi diye gitti
Şu da silinmişti ama geri açtım
@Tolstoyevskiİsveç'te İsminiz Ne Kadar Yaygın ve Yabancı Dilde İsminiz Ne?
İsminizin isveçce karşılığı ne olurdu, bilmek isterseniz yazın cevap vereyim :D Bazı örnekler: Adem = Adam Hava = Eva Hakan = Håkan Bu başlık altında isimlerinizin başka yabancı dillerdeki anlamını da paylaşabilirsiniz :) Ayrıca İsveç'te sizin isminizde kaç erkek ve kadın ismi mevcut ve...fav10.net
Ozan yakın zamanda eski konuları silmişti ama benim yakın zamandaki konularımda gitmiş. Bilmiyordu neden onlarında gittiğini. Baya tercüme edip uğraşarak açtığım konularımdı. O yüzden üzülmüştüm. Aklıma gelen bazılarını tekrar açabilmiştim bana tekrar açabilirsin dediği için.Niye silindi?
edit: Sinir bozucu sana değil bu arada
Oluyo ya bazı eski konuların gittiği böyle emek isteyen konular da bazen gidiyor mlsfOzan yakın zamanda eski konuları silmişti ama benim yakın zamandaki konularımda gitmiş. Bilmiyordu neden onlarında gittiğini. Baya tercüme edip uğraşarak açtığım konularımdı. O yüzden üzülmüştüm. Aklıma gelen bazılarını tekrar açabilmiştim bana tekrar açabilirsin dediği için.
Şunda mesela ilk zamandaki tarihide belirttim
Avrupa'da Müslüman Nüfusu Hızla Büyüyor!
25 Ocak 2018 Ünlü Amerikan araştırma merkezi Pew tarafından yapılan yeni bir araştırmaya göre Avrupa'da müslüman nüfusu hızla büyüyor. İsveç medyasınada taşınan bu haber beraberinde bir çok soru işareti getirdi. Yapılan analizlerde şuan 8.1% müslüman nüfusuna sahip olan İsveç'te bu oranın...fav10.net
Teknoloji kısmında özelikle bir konu var saatlerimi almıştı hazırlamak ben ilk onu kontrol etmiştim. Neyseki gitmemiş o. Telefonla açtığım için daha bi içerlenirdim yoksaOluyo ya bazı eski konuların gittiği böyle emek isteyen konular da bazen gidiyor mlsf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?