- Reaksiyon puanı
- 114,197
- Puanı
- 1,060
Yarın profilimde kurşun döktüreceğim. Sana da bir iki üfletmesi için nefesi kuvvetli birini getiririm erirsin anındaZayıflayana kadar emoji diyeti yapma kararı aldım...
Dünden beri hediye verilmesin diye ne dümenler çevrildi. Sen de onlara ayak uydurdun diye arada kaynadın hem diss ye. Diss Savaşlarına lazımsınNe yaptım hediyesiz geldim diye mi hep bütün bunlar
O halen devam mı ediyorDünden beri hediye verilmesin diye ne dümenler çevrildi. Sen de onlara ayak uydurdun diye arada kaynadın hem diss ye. Diss Savaşlarına lazımsın
Deme öyle. Hediye sayesinde döndü tüm mevzularYeter be hediye de hediye..
Yarın profilimde kurşun döktüreceğim. Sana da bir iki üfletmesi için nefesi kuvvetli birini getiririm erirsin anında
Forum yenilenince darbe yedik. Artık başkasının rakamalarını göremiyorum ama çare bulup özel bölüm yapmıştık. Devamında gelirO halen devam mı ediyor
Burada kimi gömdüm?Oha ne güzel gömmüş Dosi hanım ahahahah... @Maskeli Fedai
Buna bi göz atalım Nasıl yaptınız herkesten ss mi istedinizForum yenilenince darbe yedik. Artık başkasının rakamalarını göremiyorum ama çare bulup özel bölüm yapmıştık. Devamında gelir
Zey TV - Diss Savaşları 9. Bölüm - Özel Bölüm
En son ki bölümümüz şu linkte ? Diss Savaşları 8. Bölüm - Oyun İçinde Oyun 1 yıllık aradan sonra Diss Savaşları -Özel Bölüm'ü ile karşınızdayız. Bir zamanlar eğlencesine ben @MasacRE @MEnes 'in tatlı rekabetiyle mesaj olarak başlayıp zamanla konuya ve yarışmaya dönen bu etkinlikte sıra Özel...fav10.net
Aynen bak bakalım. Bu aralar yine kapışıyoruz. Yaparız yine bir bölümBuna bi göz atalım Nasıl yaptınız herkesten ss mi istediniz
Sana bi hediyem var ama şimdi laf yememek için atmıyorumAynen bak bakalım. Bu aralar yine kapışıyoruz. Yaparız yine bir bölüm
Kimden korkuyorsun 😱Sana bi hediyem var ama şimdi laf yememek için atmıyorum
Kimseden korkum yok hani derler ya bir laf söyle bin laf işit . İsatemiyorum böyle şeyKimden korkuyorsun 😱
Lafı benden yiyeceksen kalsınKimseden korkum yok hani derler ya bir laf söyle bin laf işit . İsatemiyorum böyle şey
Yahu diğerleri hediye verme dedi. Verirse onlar kızar demek istiyor diye anladım?@Dosi korkutmuşsun çocuğu birde soruyonmu
Yahu diğerleri hediye verme dedi. Verirse onlar kızar demek istiyor diye anladım?
Yok be geri döneceğim. Yarın senle birlikte konuda Evrim'i destekleyeceğim@Dosi konudaki avatardan anladım değiştirdiğini, neyse iki üç saatliğine de olsa bu yolda yalnız olmadığımı hissettirdiğin için sağol.