Yalnız ben Evrim yarışırken forumda bulunmamaya çalışacağım artık totem için. Onun oyunu bittiği zaman destekleriz.Yok be geri döneceğim. Yarın senle birlikte konuda Evrim'i destekleyeceğim
Yalnız ben Evrim yarışırken forumda bulunmamaya çalışacağım artık totem için. Onun oyunu bittiği zaman destekleriz.Yok be geri döneceğim. Yarın senle birlikte konuda Evrim'i destekleyeceğim
BŞB'de sonuçta olmayacakmısın? 😱Yalnız ben Evrim yarışırken forumda bulunmamaya çalışacağım artık totem için. Onun oyunu bittiği zaman destekleriz.
Hainlok'muş, SABAR'mış... Beni böyle saçma şeylere alet etmezseniz sevinirim, bıraktım bu işleri...
Dünyanın en büyük boşunu yapıyor, ne diyecek başka...@MEnes ne diyor..
Olurum da konuya girmem büyük ihtimalle, o aklımdan çıkmış bak.
Bşb'de sinerji yaparız biz de tabi sen puanı görene kadarOlurum da konuya girmem büyük ihtimalle, o aklımdan çıkmış bak.
Kesin yine 1 vereceksin hissediyorum.Bşb'de sinerji yaparız biz de tabi sen puanı görene kadar
Yapacak bir şey yok 😏Kesin yine 1 vereceksin hissediyorum.
Anlamadım hangi konu mühim bi şey mi kaçırdım
Etiket bildirimine bak. Seni bir konuya etiketlemiştim. Yine yapmayayım post kasmak gibi olur 😊Anlamadım hangi konu mühim bi şey mi kaçırdım
Alttaki cümleyle gönlümü aldın gibi sıkıntı yok. Hem ben düşük oy verenlerde kötü niyet veya benzeri şeyler falan arayan biri değilim amaç eğlenmek zaten.Yapacak bir şey yok 😏
En sevdiklerime düşük vermek kaderimde var
Ben çok jürilik yaptım. Gerek vadikızı gerekse deniz benden çok düşük puanlar aldı ve o aralarda da en çok konuştuğum 3 kişiden ikisiydi. Bu yarışmada bile kaç kere düşük verdim Deniz'e ve elendiği haftada öyle oldu. Bazen imalar atılıyor ama umursamıyorum😊Alttaki cümleyle gönlümü aldın gibi sıkıntı yok. Hem ben düşük oy verenlerde kötü niyet veya benzeri şeyler falan arayan biri değilim amaç eğlenmek zaten.
Ya valla bulamadım sen bi yardımcı olsanEtiket bildirimine bak. Seni bir konuya etiketlemiştim. Yine yapmayayım post kasmak gibi olur 😊
Burada kimi gömdüm?
Dünyanın en büyük boşunu yapıyor, ne diyecek başka...
Üfürükçü kadının isminin geçmesi yetmişZayıfladım geldim.
Üfürükçü kadının isminin geçmesi yetmiş
Yarın gece bu vakitlerde banada kurşun dökecek bakalımGüzelce üfürdü beni sağ olsun.
İyi bi şey kalmamış o zaman part2 ye az kaldı.3. sezon part 2'ye geldiysen animenin son kısmı demektir. Bitirince güncele ulaşmış oluyorsun.
Titanic'e oy verdim.O zaman tam senlik konu Beso2020 - Hangisi "En" İz Bırakan Film Olmalı? **FİNAL**
@sokak sanati 'nin anketinde 53 oy kullanılmıştı. Rekor oydu galiba. Rekor kırıldı o zaman :A Ama daha 3 gün var rehavete girmemek lazım son ana kadar devam :Afav10.net
Beso yapmamış öyle bir şeyTitanic'e oy verdim.