Yalnız ben Evrim yarışırken forumda bulunmamaya çalışacağım artık totem için.Yok be geri döneceğim. Yarın senle birlikte konuda Evrim'i destekleyeceğim![]()
Yalnız ben Evrim yarışırken forumda bulunmamaya çalışacağım artık totem için.Yok be geri döneceğim. Yarın senle birlikte konuda Evrim'i destekleyeceğim![]()
BŞB'de sonuçta olmayacakmısın? 😱Yalnız ben Evrim yarışırken forumda bulunmamaya çalışacağım artık totem için.Onun oyunu bittiği zaman destekleriz.
![]()
Hainlok'muş, SABAR'mış... Beni böyle saçma şeylere alet etmezseniz sevinirim, bıraktım bu işleri...
Dünyanın en büyük boşunu yapıyor, ne diyecek başka...@MEnes ne diyor..
Olurum da konuya girmem büyük ihtimalle, o aklımdan çıkmış bak.
Bşb'de sinerji yaparız biz deOlurum da konuya girmem büyük ihtimalle, o aklımdan çıkmış bak.![]()
Kesin yine 1 vereceksin hissediyorum.Bşb'de sinerji yaparız biz detabi sen puanı görene kadar
![]()
Yapacak bir şey yok 😏Kesin yine 1 vereceksin hissediyorum.![]()
Anlamadım hangi konu mühim bi şey mi kaçırdım
Etiket bildirimine bak. Seni bir konuya etiketlemiştim. Yine yapmayayım post kasmak gibi olur 😊Anlamadım hangi konu mühim bi şey mi kaçırdım![]()
Alttaki cümleyle gönlümü aldın gibi sıkıntı yok.Yapacak bir şey yok 😏
En sevdiklerime düşük vermek kaderimde var![]()
Ben çok jürilik yaptım. Gerek vadikızı gerekse deniz benden çok düşük puanlar aldı ve o aralarda da en çok konuştuğum 3 kişiden ikisiydi. Bu yarışmada bile kaç kere düşük verdim Deniz'e ve elendiği haftada öyle oldu. Bazen imalar atılıyor ama umursamıyorum😊Alttaki cümleyle gönlümü aldın gibi sıkıntı yok.Hem ben düşük oy verenlerde kötü niyet veya benzeri şeyler falan arayan biri değilim amaç eğlenmek zaten.
![]()
Ya valla bulamadım sen bi yardımcı olsanEtiket bildirimine bak. Seni bir konuya etiketlemiştim. Yine yapmayayım post kasmak gibi olur 😊
Burada kimi gömdüm?![]()
Dünyanın en büyük boşunu yapıyor, ne diyecek başka...![]()
Üfürükçü kadının isminin geçmesi yetmişZayıfladım geldim.![]()
Üfürükçü kadının isminin geçmesi yetmiş![]()
![]()
Yarın gece bu vakitlerde banada kurşun dökecek bakalımGüzelce üfürdü beni sağ olsun.![]()
İyi bi şey kalmamış o zaman part2 ye az kaldı.3. sezon part 2'ye geldiysen animenin son kısmı demektir. Bitirince güncele ulaşmış oluyorsun.![]()
Titanic'e oy verdim.O zaman tam senlik konu Beso![]()
2020 - Hangisi "En" İz Bırakan Film Olmalı? **FİNAL**
@sokak sanati 'nin anketinde 53 oy kullanılmıştı. Rekor oydu galiba. Rekor kırıldı o zaman :A Ama daha 3 gün var rehavete girmemek lazım son ana kadar devam :Afav10.net
![]()
Beso yapmamış öyle bir şeyTitanic'e oy verdim.![]()