Sil sil yok et gitsin, ne yapacaksın zaten böyle kan dondurucu bir adamla konuşup...Tamam. Yakında komple silerim ozaman
Hani biz bayram öncesi konuşacaktık?
Sahi öyle bir şey vardı ama fırsat oluşmadı sanırım...
Sil sil yok et gitsin, ne yapacaksın zaten böyle kan dondurucu bir adamla konuşup...Tamam. Yakında komple silerim ozaman
Hani biz bayram öncesi konuşacaktık?
SildimSil sil yok et gitsin, ne yapacaksın zaten böyle kan dondurucu bir adamla konuşup...
Sahi öyle bir şey vardı ama fırsat oluşmadı sanırım...
İyi yapmışsın. )
Telefonumda silme özelliği varmış çok iyi. İstenmeyen kişileri silebiliyorumİyi yapmışsın. )
Hadi ya, muazzam bir özellikmiş hoşuma gitti... ))Telefonumda silme özelliği varmış çok iyi. İstenmeyen kişileri silebiliyorum
vnnHadi ya, muazzam bir özellikmiş hoşuma gitti... ))
Telefonun kendi özelliği mi, ben onu bir uygulama aracılığıyla yapabiliyorum anca. Telefonun kendisindeyse çok kullanışlı bir özellik. )vnn
Aynen. Bir manzara fotosunda görüntüyü bozan bir detay varsa ya da çirkin bir kaya ortasında görünüyorsa silinebiliyor )
Evet telefonun kendi özelliği. Misal ağaçlar arasındaki binanın bir kısmını görmek istemeyip silsem yeşil renk oluyor ve sırıtmıyor.Ogün tek tek bakındım her ayar ne işe yarıyor diye. En çok onu sevdim. Fotoyu kesmeye gerek kalmadan hal edebiliyoruz )Telefonun kendi özelliği mi, ben onu bir uygulama aracılığıyla yapabiliyorum anca. Telefonun kendisindeyse çok kullanışlı bir özellik. )
Benim uygulamada da ona benzer bir şeyler yapıyor ama tam istediğim verimi vermeyebiliyor. Senin uygulama gerçekten çok iyiymiş. ) SİLMEK için birebir diyebiliriz... ))Evet telefonun kendi özelliği. Misal ağaçlar arasındaki binanın bir kısmını görmek istemeyip silsem yeşil renk oluyor ve sırıtmıyor.Ogün tek tek bakındım her ayar ne işe yarıyor diye. En çok onu sevdim. Fotoyu kesmeye gerek kalmadan hal edebiliyoruz )
1 senedir ha bugün alacağim ha yarın alacağım diye diye bekledim sonra turnayı 12'den vurdum. Sahip olmayı düşündüğüm hafızanın 3 katı nasip olu. Geçende başka bir özeliği keşfettim. İnanılmaz keyif aldım )Benim uygulamada da ona benzer bir şeyler yapıyor ama tam istediğim verimi vermeyebiliyor. Senin uygulama gerçekten çok iyiymiş. ) SİLMEK için birebir diyebiliriz... ))
Seni mutlu ediyorsa ötesi yok, uzun süre böyle keyif alarak, kazasız belasız, düşürmeden kullanmaya devam edersin umarım... )1 senedir ha bugün alacağim ha yarın alacağım diye diye bekledim sonra turnayı 12'den vurdum. Sahip olmayı düşündüğüm hafızanın 3 katı nasip olu. Geçende başka bir özeliği keşfettim. İnanılmaz keyif aldım )
İnşallah. Evde yedekte başka telefonun kırılmaz camı vardı ve şansıma bu telefonuma uydu. Onu da taktırdım. Bu ara evden çıkmadığım için telefon uzun süre darbe yemez gibi )Seni mutlu ediyorsa ötesi yok, uzun süre böyle keyif alarak, kazasız belasız, düşürmeden kullanmaya devam edersin umarım... )
Bunu niye paylaştın?
Nasıl yani? Bende de oluyor aslında ama ben kendi nickime bakıyorum diyedir herhaldeGoogle fav10 yazıp boşluk bıraktığın vakit önerilerden biri de fav10 dosi
Yok ben operadan falan oturum açık değilken bakıyorum yine senin nick çıkıyoBunu niye paylaştın?
Yine mi depri durumu depreşti
Nasıl yani? Bende de oluyor aslında ama ben kendi nickime bakıyorum diyedir herhalde
Çok popüler olmuşum demek ki 😎Yok ben operadan falan oturum açık değilken bakıyorum yine senin nick çıkıyo
Sen hiç sorgu odasına girmedin değil mi?Çok popüler olmuşum demek ki 😎
Forumdan resimlere bak bir ara. Nickimi konuştuk baya
Yok girmedim. İnsanlar beni artık iyice tanıyor. O odaya gerek yokSen hiç sorgu odasına girmedin değil mi?
O odanın kurucusu benim Aslında güzel olabilirdi ya o odaYok girmedim. İnsanlar beni artık iyice tanıyor. O odaya gerek yok
Eksik olan başka bir şey var. Haziranda o eksiği tamamlayacağım