Mlsfİlgi çekici bir şey bulabildim mi bari?
Mlsfİlgi çekici bir şey bulabildim mi bari?
Aradığın şey neyse söyle ayarlayalım kaos deme sakın
Ben de aynı düzlemde gidiyorum Depri yerini boşluğa bıraktıAradığın şey neyse söyle ayarlayalım kaos deme sakın
Aslında benimde yapacak birşey yok, burdan Osm, ordan Twitter sonra yine forum 2 dakikada bir ordan oraya savruluyorum
Boşluk depriden daha iyidirBen de aynı düzlemde gidiyorum Depri yerini boşluğa bıraktı
Ya ben telefondan izlemeye alıştım Artık pcden film,dizi izleyemiyorumBoşluk depriden daha iyidir
Bugün misafir gelecekti plan değişti. Yeğenim okuldan gelsin onun PC elime ulaşınca senin filmi aradan çıkarayım. Vakit doldurmuş olurum hem
Aha benim yarama tuz bastınYa ben telefondan izlemeye alıştım Artık pcden film,dizi izleyemiyorum
yeni telefonuma YouTube'de klip izleyecek kadar kıyamıyorum bile eskisini belki bir iki film için zorlarım bilemedim zaman gösterecek artık.
eskisi beni bir süre daha götürebilirdi. Ben onu çok hor kullandım. İlk Oscar etkinliğine katıldığımda 37 film di galiba hepsini onda izledim 8 GB'lik 5 yıllık telefondu buna iyi davranmak istiyorum. Film falan izlemem ama bir kaç hafta sonra belki YouTube yi fazla kullanmaya başlayabilirim daha cicim aylarındayız
Telefonun ne ki?Aha benim yarama tuz bastın
Ben senelerdir sadece telefonlayım. Bu sene arada laptop elime geçti,film izleyince telefonu rahat bıraktım.
Dur şu alıntıları oku
İyi yapmışsın benim gibi tüyler ürpertici bir insanı başka ne yapacaktın ki zaten...Yok merak falan hiç kalmadı bende. O ara biraz etmiştim sonra yok oldu kısacası sizi bir nevi sildim MEnes bey
İlk 1 buçuk sene anca 1000 mesajdaydım sonra freni patlamış kamyon gibi açıldım özellikle 2017 başlarında haftalık 1000 yazdığım oluyordu. Evet ya bol bol ara veren biriyim ve en az 6 ayı bulurdu 5000 yazmam ama bu korona tüm planlarımı altüst etti. Özellikle etkinlik yürüttüğümde mesajlarım baya oluyor. Enler listesini hal ettik ve sen yoktunNe ara yazdın o kadar mesajı ya, aslında hemen hemen aynı dönem geldik ama sen kaybolup gittin, aktifleştin kayboldun falan.
Tebrikler, nice güzel mesajlarına ve Fav10'lu yıllarına... Nice kulüplere, sağlıkla, huzurla ve umutla mesajlara. Kaliteli hediyelerini takdim edeyim.
Ekli dosyayı görüntüle 83761
Eskisi Samsung'du şimdikini birine inat olsun diye demiyorum @TolstoyevskiTelefonun ne ki?
Tamam. Yakında komple silerim ozamanİyi yapmışsın benim gibi tüyler ürpertici bir insanı başka ne yapacaktın ki zaten...
Maşallah hafızaya bak, 9 Ağustos evet. Borç olarak niye düşünüyorsun, gördükçe kutluyoruz böyle. Yoksan tabi kutlayamazsın, o şekilde düşünme.İlk 1 buçuk sene anca 1000 mesajdaydım sonra freni patlamış kamyon gibi açıldım özellikle 2017 başlarında haftalık 1000 yazdığım oluyordu. Evet ya bol bol ara veren biriyim ve en az 6 ayı bulurdu 5000 yazmam ama bu korona tüm planlarımı altüst etti. Özellikle etkinlik yürüttüğümde mesajlarım baya oluyor. Enler listesini hal ettik ve sen yoktun
Taladro çok iyiymiş ilk kez dinliyorum. Mükemmel diğeride hoş bir şarkı
Ya sana borcum çoğaldı. Ben yokken kulüplerin oluyor. Yazlarıda forumda olmuyorum oyüzden doğum günlerini de kaçırmaktayım. 9 veya 10 ağustostan galiba 10 olabilir çünkü bir akrabamınki aynı tarih ve huyunuzda benziyor
Bu sene bir ihtimal burdayız ve Tr de olsamda söz gelip seni hediyelere boğacağım eğer aramız bozulmazsa tabi
Eee o zaman rahat rahat izlenieEskisi Samsung'du şimdikini birine inat olsun diye demiyorum @Tolstoyevski
Şimdiki 100 küsür GB. Lüx
Harika olur yapmanMaşallah hafızaya bak, 9 Ağustos evet. Borç olarak niye düşünüyorsun, gördükçe kutluyoruz böyle. Yoksan tabi kutlayamazsın, o şekilde düşünme.
Enler listesini gördüm de yapamamışım ama müsait olursam (etkinliğe dahil olmayacak olsa da) gönüllü olarak düşüncelerimi paylaştığım bir enler listesi yaparım.
8 GB de de rahat rahat izlenirdi ama buna kıyamıyorum işteEee o zaman rahat rahat izlenie
O da farklı bi bakış açısı8 GB de de rahat rahat izlenirdi ama buna kıyamıyorum işte
1 aya hor kullanmaya başlarım kesinO da farklı bi bakış açısı
Ben eylülde xiami redmi 6 aldım 1200 liraya Yani üst segment telefonların 7'de biri fiyatına ama çok memnunum Eylülden beri hor kullanıyorum ama telefonun performansı hala düşmedi şimdilik1 aya hor kullanmaya başlarım kesin
O telefondan baya iyi söz edilmekte. Ben de bir telefona çok para verilmesi taraftarı değilim. ben Samsung'u alırken arkadaşım iPhone aldı 2 katı fiyata ve o 4 sene ben ise 5 sene kullandım nBen eylülde xiami redmi 6 aldım 1200 liraya Yani üst segment telefonların 7'de biri fiyatına ama çok memnunum Eylülden beri hor kullanıyorum ama telefonun performansı hala düşmedi şimdilik