Az bile söylüyorum gerçekten hakettiği şeyleri söylesem banlanırımAy öldürdün ne yaptın
Az bile söylüyorum gerçekten hakettiği şeyleri söylesem banlanırımAy öldürdün ne yaptın
Hainku @MasacRE
Hainlock @Sherlock
Haines @MEnes
Hain Fedai adı üstünde belli @Maskeli Fedai
Hainevski @Tolstoyevski
Bende Hainsi ve çok sevdim
@DarkLegenD ise yüksek ihtimalle HainenD olabilir onu bilmiyorum
Aman aman. Senin söylemek isteyip te söyleyemediklerini bilirim. En son @denizz19 kankası Acun'a laf atmışlığın vardı hiç unutmamAz bile söylüyorum gerçekten hakettiği şeyleri söylesem banlanırım
Hayır sana Hainlica olur anca. Ku Masacre nin ismi Utku dan gelmeAyy ne güzel görünüyorlar Angelica da yap bakım Angeliku nasıl
Hayır sana Hainlica olur anca. Ku Masacre nin ismi Utku dan gelme
Sana Hainek te olabilir ama sen Hain değilsin. Uzak dur
Bence de uzak durHainlica ne bee aman olmasın zaten sevmedim bu nee
Biraz öyle oldu ve çok keyif aldım Hainsi olmak ta bunu gerektirir Sen peki? HainenD'misin?
Bu nasıl bir lakap? O nasıl bir avatar?.. Davamıza darbe üstüne darbe vuruyorsun.Hainku @MasacRE
Hainlock @Sherlock
Haines @MEnes
Hainevski @Tolstoyevski
Bu lakapları ben değil Sabar grubu taktı. Geçen Masacre bana o lakabı taktı ve Ogün bugündür hainlik modum hat safhadaBu nasıl bir lakap? O nasıl bir avatar?.. Davamıza darbe üstüne darbe vuruyorsun.
Ersin'in gidişinden sonra Nisa'yı desteklemeye başlayınca böyle bir amacın olduğunu tahmin etmiştim zaten Neyse ki yaptığın işe yaramadı, reisim gümbür gümbür devam ediyor yolunaEvet şimdi açıklamama başlayayım :
Bu sene tamamen troll amaçlı başladım izlemeye. Mert'i o amaçla destekledim ama sonra gerçek desteklemeye başladım. Survivor'u izledikçe Ersin'i destekledim ve maalesef ilginç bir şekilde veda etti. Geçen senede Hikmeti desteklediğimde öyle olmuştu o yüzden bu kez o sıralar sevmediğim Nisa'da şansımı denedim ve başarılı da oldum çünkü kız bir kaç gün yarışamadı
Ben konuda Nisa ve gönüllüleri 'desteklerken' gönlüm ünlülerden yanaydı Mert elenince nedense izlemedim programı ve bugün izlerken ilk kez bu kez gerçekten gönüllüler alsın istedim😊
Şuan Nisa'ya herhangi bir gıcık kapma durumum yok. Ünlülerde sadece Elif'i seviyorum. Çok düzgün biri ve böyle kişiler kolay kolay kazanmazlar.
Gönüllülerde Barış hariç hepsine okeyim.
Sırada elenecek kişi @xemrexxx 'nin sarı papatyası olur. En son Mert böyle agresifleştiğinde Yol görünmüştü. Acun takımlar karma olacak diye çok dillendirdiğine göre ünlüler kesinlikle 3 kişi kalacak ki bence kalmalıda. Haftalık takım karıştırma kısmını pek anlamadım. Konseyler ve eleme adayları ozaman bir garip olabilir. Göreceğiz zamanla.
Biz senelerdir yarışmalarda @MasacRE ile aynı kişiyi desteklediğimizde o kişi muhakkak kazanıyor şu aşamada Elif harici net bir adayım yok gibi 🤗
Kalan 4 kızda bana antipatik gelmiyor. Evrim'i de seviyorum @dreamy
Karma olduklarında favorim daha net belirlenir
@Sherlock @Maskeli Fedai @DarkLegenD @The_Erinch @Tolstoyevski @Emre Ozansoy @Angelica @Özgür @alperuz
Artık gıcık kapmıyorum ama. Avatara koyunca sevdim kızıErsin'in gidişinden sonra Nisa'yı desteklemeye başlayınca böyle bir amacın olduğunu tahmin etmiştim zaten Neyse ki yaptığın işe yaramadı, reisim gümbür gümbür devam ediyor yoluna
@DarkLegenD iki kelime olduğu içi HainLegenD daha uygun olur benceHainku @MasacRE
Hainlock @Sherlock
Haines @MEnes
Hainevski @Tolstoyevski
Ama avatarından çıkarıp yine hainsiliğini yaptınArtık gıcık kapmıyorum ama. Avatara koyunca sevdim kızı
Ama avatarından çıkarıp yine hainsiliğini yaptın
@Özgür Dosi'nin yerine sinerji takımımıza katılmak ister misin
Ekli dosyayı görüntüle 83483
@Maskeli Fedai kan dondurucu hareketlerde bulunmakta tam bir usta zaten Şerlok beyciğim, o yüzden artık insan bir yerden sonra alışıyor bu duruma...Reisim dururken hala bu kolsuzun savunulması kanımı donduruyor Utku beyciğim.
O da maskeli gibi uzunmuş. En iyisi bizimki@DarkLegenD iki kelime olduğu içi HainLegenD daha uygun olur bence
@Maskeli Fedai beni kandırdıAma avatarından çıkarıp yine hainsiliğini yaptın
@Özgür Dosi'nin yerine sinerji takımımıza katılmak ister misin
Ekli dosyayı görüntüle 83483