- Reaksiyon puanı
- 113,178
- Puanı
- 1,060
Bu konuda hemfikir olmamız iyi adada Elif ile birlikte en düzgün kişilerCemal Can sevilmeyecek gibi değil ki.
Bu konuda hemfikir olmamız iyi adada Elif ile birlikte en düzgün kişilerCemal Can sevilmeyecek gibi değil ki.
Evrim Barış’tan daha beterHaha tarafsız sevmeyen ilk sen olabilirsin
Barışa okey ama Evrim iyi ya
Dur daha bugün onun yanındayım . Çokta girme kanıma@Maskeli Fedai yılanına karşı oluşan her türlü düşmanlığı böyle izlerim.
Ne iftira attınız @xemrexxx 'ye
Elif’i ben de seviyorum hatta o ünlüler takımında sevebildiğim tek isim Elif.Bu konuda hemfikir olmamız iyi adada Elif ile birlikte en düzgün kişiler
Tamam ama en kısa zamanda benim tarafıma çekerim seni.Dur daha bugün onun yanındayım . Çokta girme kanıma
O o o ben o laftan sonra arayı düzelttim onla. Girme aramızaKızz bize diyor ikimize diyor dün konuştuk ya sen dedin @Emre Ozansoy geçmeye çalışıyor diye
Çok şansız takımda biri daha eksilseydide artık daha zevkli bir şekilde izlesekElif’i ben de seviyorum hatta o ünlüler takımında sevebildiğim tek isim Elif.
O o o ben o laftan sonra arayı düzelttim onla. Girme aramıza
Hainlik modum hat safhada. Olabilir böyle bir durumTamam ama en kısa zamanda benim tarafıma çekerim seni.
Aynen. Seni yarı yolda bıraktım çünkü ben Hainsi'yimYaa ben kaldım desene bende düzelteyim gelsinde
Aynen. Seni yarı yolda bıraktım çünkü ben Hainsi'yim
Püü bi itiraf ediyor kapa kapa
Biraz daha uğraşırsam seni yanıma beklediğimden kısa sürede çekebilirim o zaman.Hainlik modum hat safhada. Olabilir böyle bir durum
Aşırı derecede karaktersiz bir insan çünkü Barış o kadar değilNiye ki 😱 @dreamy
Olabilitesi yüksek Ben bile kendimi tanıyamıyorum artıkBiraz daha uğraşırsam seni yanıma beklediğimden kısa sürede çekebilirim o zaman.
Aşırı derecede karaktersiz bir insan çünkü Barış o kadar değil
Ne yapayım bizim kütük takımı bana o lakabı taktılar
Hainku @MasacRESana yakışmayan bir lakap