Gerçekleri söylüyorumHadi oradan çocuk mu kandırıyorsun.
------
Hhahaahahh gerçekten şikayet mi etti? 😱
Gerçekleri söylüyorumHadi oradan çocuk mu kandırıyorsun.
------
Hhahaahahh gerçekten şikayet mi etti? 😱
Yapsa başarılı olmaz. Müsade etmemYapamaz da zaten.
Kendini kandır sen anca.Gerçekleri söylüyorum
Neyi ifşalamışım, şaka yaptığımı söylemiştim sadece. Tıpkı senin 2.cümlenle bana yaptığın gibi.Kendi kendini ifşaladın işte, çirkin sana benzer.
İyi puanı rüyanda görürsün artık.
Avatarıma çirkin dedin ötesi var mı?Neyi ifşalamışım, şaka yaptığımı söylemiştim sadece. Tıpkı senin 2.cümlenle bana yaptığın gibi.
Bu avatarın daha iyi, idare eder en azından.Avatarıma çirkin dedin ötesi var mı?
Yoo ben son derece ciddiyim.
Gördün memeleri tabi iyi dersin.Bu avatarın daha iyi, idare eder en azından.
Bu hafta yüksek vermek zorundasın, şarkımı hediye ettim ve harika attın sen de. Verilen hediyeye beğenmedim demek olmaz zaten.
Teşekkür ederim bebeğimmmm.Tebrik ederim canımmmmm nice mesajlara. @serhatt
Tamam Alperen'i vermişsin hediye iyi hoşta, daha iyi parlak görselleri de verebilirdin!!!!
Yaaaa en güzel hediyeler bunlar işte, çok teşekkür ederim canım.
Asla o kazma herifleri paylaşamamTamam Alperen'i vermişsin hediye iyi hoşta, daha iyi parlak görselleri de verebilirdin!!!!
------
Yaaaa en güzel hediyeler bunlar işte, çok teşekkür ederim canım.
Oooo Alp'e bayılırım bir dost gözüyle de bakamam kusura bakma.Ooo maşallah yeni kulübün hayırlı uğurlu olsun çok ama cooooooooooooook tebrik ederim 75k büyük bir basari eline sağlık darısı basima İnşallah daha iyilerine de girersin @serhatt
Sana hediye olarak Alp Navruz'u veriyorum sakin ama sakin yan gozle bakma o senin dostun dostun
Ekli dosyayı görüntüle 108124
Adındır kazma, yontulmamış odun.Asla o kazma herifleri paylaşamam
AğlaOooo Alp'e bayılırım bir dost gözüyle de bakamam kusura bakma.
Çok teşekkür ederim evet darısı başına.
------
Adındır kazma, yontulmamış odun.
Sen git o çirkin ecünnülere salyalarını akıt ancak.
Pardonnnn ne için ağlayacakmışım?
Başından fazla bu verdiğim hediyePardonnnn ne için ağlayacakmışım?
Beğeneceğini biliyordum zaten😉Yaaaa en güzel hediyeler bunlar işte, çok teşekkür ederim canım.
Bir tane hediye vermiş onu da fazla olarak görüyor ruh hastası.Başından fazla bu verdiğim hediye