🐍🎊🎇 serhatt 75.000'ler Kulübünde! 🎊🎇🐍

@serhatt hayırlı olsun canım başarın daim olsun. Foruma çok emek verdin konu açma ve genel üyelik konusunda. İyi ki varsın canım :D

Hediyen nadide parçalarımdan:A

Ekli dosyayı görüntüle 108108
Teşekkür ederim hayatım. :Z Her ne kadar emeklerimin karşılığını alamasam da mesajlarımla başarımı sürdürmeye çalışıyorum. :A

Şu kollara şu vücuda şu surata bak içimi titretiyor, bu adam başka bir şey. :bhr:

• Güldürdün
Reactions: denizz19
Tebrikler @serhatt :bhr:

super smash bros slow clap GIF
Teşekkürler. :Z

• Harika
Reactions: Zeyno
75.000 mesajın yarısı lgbt propagandası, diğer yarısı da kaslı erkeklere övgü... Böyle bir mesaj dağılımının olduğu üye için kutlama konusu açmaya gerek yok... Konuyu raporlardım, birazdan kilit vurulur... @serhatt
Sen kendi mesajlarına bak hepsi ecünnüleri öven, ahlaksız mesajlar silsilesi. :A Senin zihnine ve çenene vurmalı o kilidi. :A
------

Tebrik ederim @serhatt nice 75 bin mesajlara diyelim :A

Ekli dosyayı görüntüle 108110
Ooo sağol aşkım, hediyem harika demek ki sende beğendin bu şaheseri. :Z

Cimrilik etmeyip bir kaç tane daha versen fena olmazdı. :A

Sen kendi mesajlarına bak hepsi ecünnüleri öven, ahlaksız mesajlar silsilesi. :A Senin zihnine ve çenene vurmalı o kilidi. :A
------

Forumun mizah, kültür, entelektüellik, bilgi, birikim seviyesini yükselten birine bu lafların edilmesi... Yakışmadı, hiç yakışmadı hem de...

• Güldürdün
Reactions: serhatt
Gönlüm Göçebe'yi her dinlediğimde o sahne aklıma geliyor. :(

Ne zaman yalan söylemişim, iftiranın da böylesi. 😱
Hep söylüyorsun şimdi tek tek dökemem ortalığa. :A
------

Forumun mizah, kültür, entelektüellik, bilgi, birikim seviyesini yükselten birine bu lafların edilmesi... Yakışmadı, hiç yakışmadı hem de...
Kendini ne güzel kandırıyorsun sen öyle. :A

Asıl bir parlak hediye etmeyi bana çok görmek sana yakışmadı...

------

Bu fotoyu beğendim :A bununla idare et artık, herkes farklı farklı kişileri vermiş zaten daha ne olsun :A

• Güldürdün
Reactions: serhatt