Tolstoyevski
Emekli
- Reaksiyon puanı
- 39,956
- Puanı
- 1,061
- Web Sitesi
- www.ataturkungencligehitabesi.com
Yani teşekkür ederim de, hevesim kursağımda kaldı, Şahika'nın yanına bir iki parlak ilave edip gönlümü kazanabilirdim.75.000'ler kulübün tebrik ediyorum @serhatt hanım daha nice mesajlara inşallah
Hediye olarak rol modelinin parlak mı parlak bir fotoğrafını bırakıyorum...
Sen geçen bize hediye vermemiştin sanırım, güya ben de öyle yapacaktım ama yine de yufka yürekliliğim gereği dayanamadım hem kutlayıp hem hediye düşündüm ama pişman etti bizi... @DosiYani teşekkür ederim de, hevesim kursağımda kaldı, Şahika'nın yanına bir iki parlak ilave edip gönlümü kazanabilirdim.
Pesss, neyin kinini gütmüşsün fesat herif.Sen geçen bize hediye vermemiştin sanırım, güya ben de öyle yapacaktım ama yine de yufka yürekliliğim gereği dayanamadım hem kutlayıp hem hediye düşündüm ama pişman etti bizi... @Dosi
Ay ay ay çok teşekkürler hayatım güzel söz ve düşüncelerin için. Hediyelerim de muazzam.Nice mesajlara canım. İyi ki forumdasın. Mesajlarınla, sohbetinle ve yılanlığınla forumun unutulmayacak isimlerinden oldun. Seviliyorsun. @serhatt
Hediyelerin.
Ekli dosyayı görüntüle 108150
Takık olduğunu biliyorum geçen konuştuğumuzda da demiştin. Filmden sahne koyardım da uygunsuz olurdu.Ay ay ay çok teşekkürler hayatım güzel söz ve düşüncelerin için. Hediyelerim de muazzam.
Bu adama takığım bu aralar sende farkındasın ki hemen onu hediye etmişsin.
O sahneleri bire bir ben yaşamadıktan sonra ne anlamı var ki...Takık olduğunu biliyorum geçen konuştuğumuzda da demiştin. Filmden sahne koyardım da uygunsuz olurdu.
Hediye hediyedir @serhatt
Parlaklar daha da anlamlı hediyedir.
Serhatı nasıl kapak etmiş reyiz helalpomy ne verdiyse o ayoll
Sen kendi edildiğin kapaklara bak.Serhatı nasıl kapak etmiş reyiz helal
Forumdan böyle kaçacaksın az kaldıSen kendi edildiğin kapaklara bak.
Kaçmam için ne sebep var?Forumdan böyle kaçacaksın az kaldı Ekli dosyayı görüntüle 108166
@Forumdash dönünce yatağına gitmemek için kaçacaksınKaçmam için ne sebep var?
Böyle bişi olsa paraları alıp parlaklar cennetine giderdin forumda durmazdın
Forumdan kopmamamın sebebi alışkanlık oluşu. Yoksa ölen öldü.Böyle bişi olsa paraları alıp parlaklar cennetine giderdin forumda durmazdın
Sen de cimrilik ettin insan birkaç parlak daha verirdi.
Hiç önemli değil yazdın ya o yeter. Çok teşekkür ederim.@serhatt iki gündür yoktum dönünce de MS kura derken yeni uğradım. Yeni kulübün kutlu olsun nice mesajlara foruma farklılık ve mizah katan bir üyesin parlakçısın ama biz seni öyle sevdik hediyelerin
Yasak Elma bakıyordun galiba
Ekli dosyayı görüntüle 108196
Bu elemanı seviyor musun bilmiyorum ama seveceğini düşündüm
Ekli dosyayı görüntüle 108197Ekli dosyayı görüntüle 108198
Bu da artık pek yeni sayılmayan hediye anlayaşım. Hoş şehir veya doğa fotoğrafları veriyorum.