🍒 Forumda 7. Yılım ve 80.000'ler Kulübündeyim 🍒

Sıvama olayını anlatırken bile ustaca sıvama işini yapmaya devam ediyor. Ne güzel bir gün böyle, duygulandım

Bir ara çözeriz. En yoğun zamanları atlattım artık

Reactions: MEnes
Sıvama olayını anlatırken bile ustaca sıvama işini yapmaya devam ediyor. Ne güzel bir gün böyle, duygulandım

Bir ara çözeriz. En yoğun zamanları atlattım artık
Böyle de sanatçı bir bireyim işte biliyorsun... Özlemişsindir bu hallerimi..

İyi iyi yoğun zamanlar azalmışsa daha rahat olunur..

Reactions: 12.Adam and Dosi
Böyle de sanatçı bir bireyim işte biliyorsun... Özlemişsindir bu hallerimi..

İyi iyi yoğun zamanlar azalmışsa daha rahat olunur..
Saatler ileri alınacak yakında. Ondan sonra geceler yavaştan yok olur ve işten sonra daha akşama çok var deyip kendime vakit ayırma dışarı çıkma fassı olunca dahada rahatlarım

Reactions: 12.Adam and MEnes
Saatler ileri alınacak yakında. Ondan sonra geceler yavaştan yok olur ve işten sonra daha akşama çok var deyip kendime vakit ayırma dışarı çıkma fassı olunca dahada rahatlarım
Aynen sizde o muhabbet de vardı tabiii... Saatler düzene girince elbette daha rahat olacaktır...
Ben kendime vakit ayırma işlemini bol bol yapıyorum da bunu daha farklı şeylerde değerlendirebiliyorum... Şu sıralar bu şey oyun oluyor...

Seni bildim bileli hep oyun oynamaktasın. Bi bırakamadın

Sizin oralarda kar varmış. Biz baharı yaşıyoruz
bu bir ilk. Yani sizde kış bizde tersi olması

Reactions: 12.Adam and MEnes
Seni bildim bileli hep oyun oynamaktasın. Bi bırakamadın

Sizin oralarda kar varmış. Biz baharı yaşıyoruz
bu bir ilk. Yani sizde kış bizde tersi olması
Ara ara bırakıyorum sonra tekrar başlayacak bir oyun buluyorum...
Keyifli oluyor bir şekilde yaa...
Evet Mart kar yağışı gördük belki de uzun yıllar sonra... Sizle tam tersi olması ise gerçekten ilk olsa gerek dediğin gibi...

Tebrikler Zeynepcim nice senelere inşallah. Beraber...

Reactions: Dosi
6. yılını 60 binler kulübüne denk getirmişsin 7. yılı da 80 bine denk getirmişsin inanılmaz bir istikrar.
Uzun süre daha aramızda olman, nice mesajlar yazıp nice konular ve etkinlikler açman dileğiyle tebrikler.
@Dosi

Hediyelerin:

Reactions: Dosi