Bundan anca bir kaç lokma yerimOff gece gece zaten karnım kazınmış ne iyi geldi bu 😤
Öyleyse son bir hediye olarak şunu da bırakayım gece gece afiyetle.
Pandemide aldığım kilolar kayboldu resmen
Bundan anca bir kaç lokma yerimOff gece gece zaten karnım kazınmış ne iyi geldi bu 😤
Öyleyse son bir hediye olarak şunu da bırakayım gece gece afiyetle.
Az kaldı emin ol her şey çözülecek ve yoluna girecek geçmişte girdiği gibi illa ki dönem dönem gri dönemler olur ama ne de olsa gecenin en karanlık anı, şafak sökmeden önceki andır demişler.Bundan anca bir kaç lokma yerimcidden bu nasıl bir iştahsızlık. Belkide yemeye yemeye mide küçüldü
Pandemide aldığım kilolar kayboldu resmen
Teşekkürler ama şimdilik sıkıntı yaratmıyorumAz kaldı emin ol her şey çözülecek ve yoluna girecek geçmişte girdiği gibi illa ki dönem dönem gri dönemler olur ama ne de olsa gecenin en karanlık anı, şafak sökmeden önceki andır demişler.
Yarın iştah konusunda projelerle start vereceğiz sorun yok o iş bende.
Teşekkür ederimNice yıllara @Dosi forumun güzel renklerinden birisin.Iyiki varsınız.
2 ayri konu olmasin diye 60.000'i ayni konuya eklemistim@Dosi 60.000'i de görmüş oldun böylelikle, bir kez daha tebrik ediyorum
İkinci kez hediyeye gerek yok diyeceksin fakat uğraşmışken sevdiğin ve sevme olasılığının olduğu şarkıları da bırakayım bari
tesekkür ederim. Bilal Sonses son senelerde en cok dinledigim yorumcu
ahhahahhahah
Nice 60.000'lere dosimosi60.000 tane yazılır mı be
Korkarak girdim konuya en son kaç hediye istenecek diye2 ayri konu olmasin diye 60.000'i ayni konuya eklemistim
aynen hediyeye gerek yoktutesekkür ederim
Sarki olarak sadece Kirac'in ki yeni. Dinlerim bir ara
@MasacRE 'den sadece kutlama isterim madem konu uplandi
Aslında orda kutlama olarak hediye demek istemiştim ama ifadem yanlışKorkarak girdim konuya en son kaç hediye istenecek diyeSadece kutlama ise sorun yok o halde 60.000+ mesajınızı ve forumda geçirdiğiniz 6 yılınızı kutluyor ve daha nice yıllar bizimle olup değerli mesajlarınızı bizlerle paylaşmanızı diliyorum Dosi hanım
Sadece kutlama deyince hediyesiz kuru kutlama gibi anlaşılıyor amaAslında orda kutlama olarak hediye demek istemiştim ama ifadem yanlışfakat baya zaman geçmiş, bunu en son yazdığımda o güne istemiştim. Yine vakit araya girdiği için uplatmayada gerek yoktu
Ben artık gönlü tok biriyim. Kuru bir kutlama yetiyor
Artık daha sık gir. Özledim goygoylarımızı
Yakında güzeller başlayacak. Sensiz olmaz
O bende de oluyordu ama yönetime girdiğimden beri uzun araları veremiyorum artıkSadece kutlama deyince hediyesiz kuru kutlama gibi anlaşılıyor amaEvet çok zaman geçmiş dediğin gibi ama geç de olsa kutlayayım dedim görmüşken
Bir türlü alışamadım düzenli foruma girmeye, biraz girmeyince de bir soğukluk giriyor oraya ondan sonra bir bakıyorum haftalar geçmiş
Güzeller nereden çıktı, yapmamış mıydık onu daha önce
Denerim günlük girmeyiO bende de oluyordu ama yönetime girdiğimden beri uzun araları veremiyorum artıkTm kapanma geliyor, sende bir zahmet uğra artık günlük
Yerli güzeller olacak bu. En son hani 225 güzel olmasını sağlamıştınama bu kez işi sağlama alacağım2019 senesi hani Beren Saat- Hazal Kaya eşleşmesi olmuştu. Bu sene bakalım Aşk-ı Memnu'nun saltanatının sona ermesi gibi Beren Saat egemenliği yok olacak mı2 senede bir yapıyorız yerli güzelleri
Zaten öyleydiDenerim günlük girmeyi
Vay be 2 yıl olmuş demek haYabancılarda güzel ismiyle değil de en favori oyuncu olarak yapmıştık sanırım. İstersen bunu da öyle yapabilirsin. Zaten her halükarda güzelliğe göre değil en sevilene verilecek oylar. Bari o şekilde formata uyulmuş olur
Aa doğru ya, hatta Scarlett ile Margot birinciliği paylaşmıştı, muhteşem bir sonuç çıkmıştı ortayaZaten öyleydiYabancılarda da güzelliğe oy verdik oyunculuk değilbiz sdece erkeklerde oyunculuk yaptık ve geçen sefer olduğu gibi bu da güzellik olacak zaten. Siz erkekler o kriteri göze alıyorsunuz söz konusu kadınlar oluncave ekrandaki güzeller, yani şarkıcı olur sunucu olur vs vs.
Yok yapılmadı dahaAa doğru ya, hatta Scarlett ile Margot birinciliği paylaşmıştı, muhteşem bir sonuç çıkmıştı ortayaDoğru tamam tüm güzeller olsun ama sonuç olarak belli oyuncular yine ön planda olacaktır her zamanki gibi
Bu arada En favori şarkı 2020 yapıldı mı. Ona da sen el atabilirsin yapılmadıysa, iyi oluyor o da forumun klasiklerindendir
İyi güzel, forumu canlandıracak etkinlikler başlamadan yetişmişim en azından onlara katılırızYok yapılmadı dahayaz başı yada içinde oluyor genelde. Bende bir kaç güne onun mevzusunu açacağım zatenBully olmayınca bana kalacak
Güzellerden sonra hemen start verilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?