Vay vay vay... Dile kolay 6 yıl ve 60.000 mesaj... İkisinin denk gelmesi ise gerçekten hoş bir tesadüf olmuş...
Herkes sana foruma üye olduğun ilk nickin ile hitap etmiş, ben de sana ilk konuşmaya başladığımız zamanlarda olduğu gibi hitap edeyim o zaman.
Tebrik ediyorum
@Dosi hanım... nice mutlu, güzel, sağlıklı, başarılı yıllara ve tabii ki mesajlara...
Forumda samimi olduğum, bir şeyler paylaştığım ilk kişilerden birisin. Kedimi -aslında kendisine kızım diyorum ama şimdi kızım desem yanlış anlaşılırdı.
- de ilk sen gördün sanırım forum özelinde, bu da durumu özetleyen hoş bir anıdır. 😺 İlk kez samimi olduğumuz, konuşmaya başladığımız o zamanlardan sonra da en yakın arkadaşlarımdan, dostlarımdan biri oldun aynı zamanda. O yüzden daha uzun yıllar boyunca aramızda var olmaya, mesajlar yazmaya devam edersin umarım. Tekrardan nice yıllara diyerek hediyelerini iliştiriyorum aşağıya... 🥳
Zeynep Bastık'sız olmaz diyerek geleneği bozmuyorum ve yakın zamanda çok sevgili Hazal Kaya ile birlikte seslendirdikleri parçayı sana hediye etmekte bir sakınca görmüyorum...
Dizi/film evreninden ise geçtiğimiz sene hepimizin izlediği ve çok sevdiği Joker'den yana yaptım tercihimi. Sana o filmdeki ikonik dans sahnesini armağan ediyorum, umarım 7. yılına bu şekilde giriş yaparsın.
Ekli dosyayı görüntüle 100331
Son olarak o kadar kedi dedik, kedisiz de olmazdı elbette. Tabii ki en mutlusundan, sana yoldaşlık, arkadaşlık ve dostluk edecek güzel bir kedi...