🍒🕵️Forumda 6. Yılım ve 60.000'ler Kulübü (Dosi-Zeynep) 🕵️🍒

Yaptığı işin hakkını sonuna kadar veren, kimseyi kırmayan veya kimseye üstten bakmayan forumun değerli simgelerinden birisi olduğunu her zaman kanıtladın. Nice altı senelerin olur inşallah :Z @Dosi
Çok teşekkür ederim :bhr: Böylesine güzel bir izlenim bırkamış olmama çok sevindim :bhr: hep birlikleri inşallah eğlenceli ve keyifli zamanlar geçirmeye devam ederiz :Z

• Harika
Reactions: hayret bi şey
10 kutlama konum varsa en fazla 1 tane kutlamışsındır zaten :A bari konuya tepki bırak, kutlamış kadar ol :A
Benden sana hediye
Ustanın en sevdiğim şarkılarından :bhr:
Beni Ferdi Tayfur ile kandırabileceğini mi sanıyorsun? 🥺🥺

Bu şarkı için 40 yıllık eşimden ayrılırım. 🥰

10 kutlama konum varsa en fazla 1 tane kutlamışsındır zaten :A bari konuya tepki bırak, kutlamış kadar ol :A
Benden sana hediye
Ustanın en sevdiğim şarkılarından :bhr:

Ferdi Tayfur konuşuluyorsa ben o sohbete davetsiz misafir gibi katılırım :X

• Harika
Reactions: Dosi and DarkLegenD

Görünüşe göre kandırdım :A
Sabah güne Ferdi Baba ile başladım :bhr:
Günaydın.
Ferdi Tayfur konuşuluyorsa ben o sohbete davetsiz misafir gibi katılırım :X

İkiside harika parçalar ve beni şaşırtmaya devam ediyorsun :A
Ve sohbetlere herzaman katılabilirsin. İlgi alanı olunan her sohbete pat diye dalınmakta sıkıntı yok :A
Şuan saat 7.27 ve bu saatte arabesk dinlemek hiç iyi olmadı gibi :A eskiden çok dinlerdim. Çocukluğumda çevremde çok dinlenirdi diye alıştım. Bergen en çok dinlediğim oldu.

Tebrikler @dosimosi :bhr: Nice güzel, sağlıklı, huzurlu ve mutlu yılların olsun. Nice bizli, Fav10'lu yılların olsun. 6. yıl ve 60.000 mesajın bir araya gelmesi de güzel olmuş bu arada. :A

Kaliteli hediyelerini yolluyorum. :Z
1615358510001.png

1615358756956.png

• Harika
Reactions: Dosi
Görünüşe göre kandırdım :A
Sabah güne Ferdi Baba işe başladım :bhr:
Günaydın.

İkiside harika parçalar ve beni şaşırtmaya devam ediyorsun :A
Ve sohbetlere herzaman katılabilirsin. İlgi alanı olunan her sohbete pat diye dalınmakta sıkıntı yok :A
Şuan saat 7.27 ve bu saatte arabesk dinlemek hiç iyi olmadı gibi :A eskiden çok dinlerdim. Çocukluğumda çevremde çok dinlenirdi diye alıştım. Bergen en çok dinlediğim oldu.
Arkadaşım tebrikler 6.yılın kutlu olsun.Zaten hep kafa yapımız aynı.Güzel günler geçirdik

• Harika
Tebrikler @dosimosi :bhr: Nice güzel, sağlıklı, huzurlu ve mutlu yılların olsun. Nice bizli, Fav10'lu yılların olsun. 6. yıl ve 60.000 mesajın bir araya gelmesi de güzel olmuş bu arada. :A

Kaliteli hediyelerini yolluyorum. :Z
Ekli dosyayı görüntüle 100248
Ekli dosyayı görüntüle 100249
Teşekkür ederim, güzel dileklerin içinde :bhr:

Sezen Aksu'nun çok sevilen şarkılarından.
İkinci şarkı farklı bir hediye olmuş (nakaratlar). İlk kez dinliyorum bu ismi. Hoş bir sesi var. İlk dakikalarına baktım. Devamını mutfakta iş yaparken dinleyeceğim :A (Gel şarkısı tanıdık geldi)

BZÇ - Ah ah şu mutlu tablo paramparça olmakta :A

Hekimoğlu nedeni ile Kanal D hediyenide beğendim :A seviyoruz bu ara :A
------

Arkadaşım tebrikler 6.yılın kutlu olsun.Zaten hep kafa yapımız aynı.Güzel günler geçirdik
Teşekkür ederim Doğan :bhr: inşallah. Aynen hep iyi anlaştık biz.

• Harika
Reactions: Yiğitt and Doğan
Teşekkür ederim, güzel dileklerin içinde :bhr:

Sezen Aksu'nun çok sevilen şarkılarından.
İkinci şarkı farklı bir hediye olmuş (nakaratlar). İlk kez dinliyorum bu ismi. Hoş bir sesi var. İlk dakikalarına baktım. Devamını mutfakta iş yaparken dinleyeceğim :A (Gel şarkısı tanıdık geldi)

BZÇ - Ah ah şu mutlu tablo paramparça olmakta :A

Hekimoğlu nedeni ile Kanal D hediyenide beğendim :A seviyoruz bu ara :A
------

Teşekkür ederim Doğan :bhr: inşallah. Aynen hep iyi anlaştık biz.
Hediye göndermek isterdimde yapıştır video bilmiyom.

• Beğendim
tebrikler @Dosi mesaj sayısı bir yana forumda da 6.yılın o açıdan da ikisi bir arada bir kutlama, hediyeli kısımda daha detaylı yorumlayacağım çok tebrikler 🤗

• Harika
tebrikler @Dosi mesaj sayısı bir yana forumda da 6.yılın o açıdan da ikisi bir arada bir kutlama, hediyeli kısımda daha detaylı yorumlayacağım çok tebrikler 🤗
Teşekkür ederim :bhr:
Bol keseden gelmene gerek yok. Zamanında yıllara yetecek kadar hediye getirmiştin :A

• Harika
Reactions: Turkuazz
Teşekkür ederim bu güzel sözlerin için. Çok sevindim sözlerine :bhr: aslında eskiden beri iletişimimiz vardı ama son 1 sene çok daha fazla paylaşımlarımız oldu ve bende seni tanıdığıma çok memnunum:bhr:
Hediyeler harika. Buray'ın bu şarkısını acaba nezaman paylaştım diye merak edip baktım profiline ve 'dünkü jestinden dolayı' demişim :A jest neydi aklımda yok ama var tahminim :A bu şarkıyı usanmadan dinliyorum ve her araba sürdüğümde muhakkak dinlerim. Özellikle iki tarafı yeşilliklerle çevrili yolda ayrı bir keyfi oluyor şarkıyı dinlemek :A

Sakın aklından bile geçirme gitmeyi. Senle birlikte özellikle Aserat'ı kızdırmayı çok seviyorum :A
Beğenmene sevindim. :bhr: Jenerikler konusunda yardımcı oldum diye demiştin. :A Hatırladın mı? :A

Buray şarkıları yolculuklara çok güzel eşlik ediyor cidden. :bhr:

Şu sıralar geçirmiyorum, kopamıyorum forumdan. :A Ahahaha onu kızdırmayı ben de çok seviyorum, daha çok uğraşacağız onunla. :Z :A

• Harika
Beğenmene sevindim. :bhr: Jenerikler konusunda yardımcı oldum diye demiştin. :A Hatırladın mı? :A

Buray şarkıları yolculuklara çok güzel eşlik ediyor cidden. :bhr:

Şu sıralar geçirmiyorum, kopamıyorum forumdan. :A Ahahaha onu kızdırmayı ben de çok seviyorum, daha çok uğraşacağız onunla. :Z :A
Tamam şimdi hatırladım :A hafızanada maşallah :A
Bugün alışverişe giderken bir doz alırım yine o şarkıdan :A
Foruma iyice alıştık cidden. Geçen hafta bir kaç gün girmeyince eksikliğini hissettim :A

• Harika
Reactions: Özgür
Tamam şimdi hatırladım :A hafızanada maşallah :A
Bugün alışverişe giderken bir doz alırım yine o şarkıdan :A
Foruma iyice alıştık cidden. Geçen hafta bir kaç gün girmeyince eksikliğini hissettim :A
Ben de az önce 'Gitmem Gerek'i dinliyordum, harika bir şarkı cidden. :bhr:

Ya cidden öyle ben bazen sınavlar için, ödevler için giremediğimde eksiklik hissediyorum. :A

• Harika
Ben de az önce 'Gitmem Gerek'i dinliyordum, harika bir şarkı cidden. :bhr:

Ya cidden öyle ben bazen sınavlar için, ödevler için giremediğimde eksiklik hissediyorum. :A
Gitmem Gerek şarkısımı 😱 Buray'ın ilk keşfettiğim şarkısı ve beğenerek dinliyorum.
Şunuda çok kez paylaştım :A

• Harika
Reactions: Özgür
Ben şarkıya ilk defa YouTube'da denk gelmiştim hem de bu video ile. 😱 Sonrasında dinlemeye başlamıştım. :A
Bu diziyi severek izliyordum ve YouTube'da görünce dinledim sonra Buray'ın hayranı oldum. Halbuki top10 zamanı Aşk mı Lazım şarkısını duyduğumda gıcık kapmıştım şarkıdan. Sonra bu şarkı vesilesi ile hayranı olduk Buray'ın :A