Çok teşekkür ederimYaptığı işin hakkını sonuna kadar veren, kimseyi kırmayan veya kimseye üstten bakmayan forumun değerli simgelerinden birisi olduğunu her zaman kanıtladın. Nice altı senelerin olur inşallah@Dosi
Çok teşekkür ederimYaptığı işin hakkını sonuna kadar veren, kimseyi kırmayan veya kimseye üstten bakmayan forumun değerli simgelerinden birisi olduğunu her zaman kanıtladın. Nice altı senelerin olur inşallah@Dosi
10 kutlama konum varsa en fazla 1 tane kutlamışsındır zatenKutlamayacağım.
#protesto #tepki #direniş #dayanışma
Beni Ferdi Tayfur ile kandırabileceğini mi sanıyorsun? 🥺🥺10 kutlama konum varsa en fazla 1 tane kutlamışsındır zatenbari konuya tepki bırak, kutlamış kadar ol
Benden sana hediye
Ustanın en sevdiğim şarkılarından
10 kutlama konum varsa en fazla 1 tane kutlamışsındır zatenbari konuya tepki bırak, kutlamış kadar ol
Benden sana hediye
Ustanın en sevdiğim şarkılarından
Ferdi Tayfur konuşuluyorsa ben o sohbete davetsiz misafir gibi katılırımBeni Ferdi Tayfur ile kandırabileceğini mi sanıyorsun? 🥺🥺
Bu şarkı için 40 yıllık eşimden ayrılırım. 🥰
Görünüşe göre kandırdımBeni Ferdi Tayfur ile kandırabileceğini mi sanıyorsun? 🥺🥺
Bu şarkı için 40 yıllık eşimden ayrılırım. 🥰
İkiside harika parçalar ve beni şaşırtmaya devam ediyorsunFerdi Tayfur konuşuluyorsa ben o sohbete davetsiz misafir gibi katılırım
Arkadaşım tebrikler 6.yılın kutlu olsun.Zaten hep kafa yapımız aynı.Güzel günler geçirdikGörünüşe göre kandırdım
Sabah güne Ferdi Baba işe başladım
Günaydın.
İkiside harika parçalar ve beni şaşırtmaya devam ediyorsun
Ve sohbetlere herzaman katılabilirsin. İlgi alanı olunan her sohbete pat diye dalınmakta sıkıntı yok
Şuan saat 7.27 ve bu saatte arabesk dinlemek hiç iyi olmadı gibieskiden çok dinlerdim. Çocukluğumda çevremde çok dinlenirdi diye alıştım. Bergen en çok dinlediğim oldu.
Teşekkür ederim, güzel dileklerin içindeTebrikler @dosimosiNice güzel, sağlıklı, huzurlu ve mutlu yılların olsun. Nice bizli, Fav10'lu yılların olsun. 6. yıl ve 60.000 mesajın bir araya gelmesi de güzel olmuş bu arada.
Kaliteli hediyelerini yolluyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 100248
Ekli dosyayı görüntüle 100249
Teşekkür ederim DoğanArkadaşım tebrikler 6.yılın kutlu olsun.Zaten hep kafa yapımız aynı.Güzel günler geçirdik
Hediye göndermek isterdimde yapıştır video bilmiyom.Teşekkür ederim, güzel dileklerin içinde![]()
Sezen Aksu'nun çok sevilen şarkılarından.
İkinci şarkı farklı bir hediye olmuş (nakaratlar). İlk kez dinliyorum bu ismi. Hoş bir sesi var. İlk dakikalarına baktım. Devamını mutfakta iş yaparken dinleyeceğim(Gel şarkısı tanıdık geldi)
BZÇ - Ah ah şu mutlu tablo paramparça olmakta
Hekimoğlu nedeni ile Kanal D hediyenide beğendimseviyoruz bu ara
------
Teşekkür ederim Doğaninşallah. Aynen hep iyi anlaştık biz.
Sorun değil, kutlanan yeterHediye göndermek isterdimde yapıştır video bilmiyom.
Tm arkadaşım.Kutlamalarda güzel.Sorun değil, kutlanan yeter![]()
Teşekkür ederimtebrikler @Dosi mesaj sayısı bir yana forumda da 6.yılın o açıdan da ikisi bir arada bir kutlama, hediyeli kısımda daha detaylı yorumlayacağım çok tebrikler 🤗
Beğenmene sevindim.Teşekkür ederim bu güzel sözlerin için. Çok sevindim sözlerineaslında eskiden beri iletişimimiz vardı ama son 1 sene çok daha fazla paylaşımlarımız oldu ve bende seni tanıdığıma çok memnunum
Hediyeler harika. Buray'ın bu şarkısını acaba nezaman paylaştım diye merak edip baktım profiline ve 'dünkü jestinden dolayı' demişimjest neydi aklımda yok ama var tahminim
bu şarkıyı usanmadan dinliyorum ve her araba sürdüğümde muhakkak dinlerim. Özellikle iki tarafı yeşilliklerle çevrili yolda ayrı bir keyfi oluyor şarkıyı dinlemek
Sakın aklından bile geçirme gitmeyi. Senle birlikte özellikle Aserat'ı kızdırmayı çok seviyorum![]()
Tamam şimdi hatırladımBeğenmene sevindim.Jenerikler konusunda yardımcı oldum diye demiştin.
Hatırladın mı?
Buray şarkıları yolculuklara çok güzel eşlik ediyor cidden.
Şu sıralar geçirmiyorum, kopamıyorum forumdan.Ahahaha onu kızdırmayı ben de çok seviyorum, daha çok uğraşacağız onunla.
![]()
![]()
Ben de az önce 'Gitmem Gerek'i dinliyordum, harika bir şarkı cidden.Tamam şimdi hatırladımhafızanada maşallah
Bugün alışverişe giderken bir doz alırım yine o şarkıdan
Foruma iyice alıştık cidden. Geçen hafta bir kaç gün girmeyince eksikliğini hissettim![]()
Gitmem Gerek şarkısımı 😱 Buray'ın ilk keşfettiğim şarkısı ve beğenerek dinliyorum.Ben de az önce 'Gitmem Gerek'i dinliyordum, harika bir şarkı cidden.
Ya cidden öyle ben bazen sınavlar için, ödevler için giremediğimde eksiklik hissediyorum.![]()
Ben şarkıya ilk defa YouTube'da denk gelmiştim hem de bu video ile. 😱 Sonrasında dinlemeye başlamıştım.Gitmem Gerek şarkısımı 😱 Buray'ın ilk keşfettiğim şarkısı ve beğenerek dinliyorum.
Şunuda çok kez paylaştım
Bu diziyi severek izliyordum ve YouTube'da görünce dinledim sonra Buray'ın hayranı oldum. Halbuki top10 zamanı Aşk mı Lazım şarkısını duyduğumda gıcık kapmıştım şarkıdan. Sonra bu şarkı vesilesi ile hayranı olduk Buray'ınBen şarkıya ilk defa YouTube'da denk gelmiştim hem de bu video ile. 😱 Sonrasında dinlemeye başlamıştım.![]()