🍒🕵️Forumda 6. Yılım ve 60.000'ler Kulübü (Dosi-Zeynep) 🕵️🍒

İşte ozaman olay yalancı çoban hikayesine dönüyor :A

Bir İsveç filmi seçmem gerekiyor. @Araf 'a sözüm var. O esnada kahvemi içerim izlerken :A
Yalansız dünya olmaz zaten :A Bazı şakalar ciddi değil ama bilerek sinir bozmak için yapılır zaten benim de öyle bir huyum var mlsf...

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Nice uzun senelerin olsun inşallah form da canım tebrik ederim :love1:

Not : Patlatayım mı sana bi "Hercai" hediyesi :J

Bunu da senden öğrenmiştim hani 😉

🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Happy Birthday Pasta GIF by TRT
Teşekkürler canım :bhr: spoi kısmını çabuk kapmıştın ama :A
Yine TRT1 arşivinden gelmişsin ve Hercai ile gelsende kabulüm. Senden olduktan sonra :bhr:
------

Yalansız dünya olmaz zaten :A Bazı şakalar ciddi değil ama bilerek sinir bozmak için yapılır zaten benim de öyle bir huyum var mlsf...
Benimde bazen insanları şaka yaptığına pişman ettirme huyum var maalesef :A :A

• Sinir Bozucu
  • Harika
Reactions: xdragxx and Zeyno
İşte ozaman olay yalancı çoban hikayesine dönüyor :A

Bir İsveç filmi seçmem gerekiyor. @Araf 'a sözüm var. O esnada kahvemi içerim izlerken :A

İsveç filmlerinden sanırım sadece Bergman'ın filmlerini izledim, Yaban Çilekleri, Persona vb. fakat aşırı ağır ve izlemesi zor filmler :A Modern İsveç filmleriyle alakam yok tabi ve gerek de yok olmasına, İsveçliler bizim filmleri ne kadar izliyor sonuçta. :A

• Güldürdün
İsveç filmlerinden sanırım sadece Bergman'ın filmlerini izledim, Yaban Çilekleri, Persona vb. fakat aşırı ağır ve izlemesi zor filmler :A Modern İsveç filmleriyle alakam yok tabi ve gerek de yok olmasına, İsveçliler bizim filmleri ne kadar izliyor sonuçta. :A
Araf da onu övüp durdu. Bilmiyorum. Umarım sıkıcı gelmez filmler bana. Konulara bakıp seçerim bir tane. İzlemediğin filmse aynı gün bakarız :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Araf da onu övüp durdu. Bilmiyorum. Umarım sıkıcı gelmez filmler bana. Konulara bakıp seçerim bir tane. İzlemediğin filmse aynı gün bakarız :A
Şu kadarını diyeyim, izleyip bitirdikten sonra hiç izlememiş birisiyle aramda pek fark yoktu :A Yani kavraması biraz zordu ilk izleyişte ama 5-6 sene geçti ve hafızam hayli silindi zaten, problem olmaz :A

Fakat havanın kapalı ve yağmurlu olması daha iyi bir ambiyans katar o filmlere elbet, günlük güneşlik filmler değil pek. :A

• Güldürdün
Şu kadarını diyeyim, izleyip bitirdikten sonra hiç izlememiş birisiyle aramda pek fark yoktu :A Yani kavraması biraz zordu ilk izleyişte ama 5-6 sene geçti ve hafızam hayli silindi zaten, problem olmaz :A

Fakat havanın kapalı ve yağmurlu olması daha iyi bir ambiyans katar o filmlere elbet, günlük güneşlik filmler değil pek. :A
İsveççe oluşu belki bende olumlu etki yaratır, bilemedim :A

• İlginç
Reactions: Tolstoyevski
İsveççe oluşu belki bende olumlu etki yaratır, bilemedim :A
Ben Yaban Çilekleri İngilizce sanıyordum meğer İsveççe izlemişim zamanında, hiç dikkatimi çekmemiş. :A 1957 yapımı bu arada, eski filmleri çok seversin rahat akıp gider.. :A

3964_wild-strawberries-627.jpg

• Güldürdün
1615326851278.png

Büyülü bir görsel ile giriş yapayım dedim konuna;

Forumun benim için;
AAAABRW0H9JN30FXvUX6xfJHaDxXlb-z3_eqlCkhqAuqDZcZQkLslEvENrRcrgAaHXoIwmMz3wCwNChXRNWeFR4Sb7ocLh...png

Çalışkan,değerli,düşünceli,ilgili,insan ayırmayan,herkesle ilgilenen ,banada zamanında ilk dokunan ve temas eden Zeynepcim.

Daha nice yılların ve bolbol mesajların olsun.

• Harika
Tebrik ederim @Dosi, 6. yılın kutlu olsun. Dile kolay 3-3,5 yılı beraber geçirdik. Hala bu forumda kalan sayılı kişilerdeniz sanırım. :A Forum ayakta durduğu kadar yaşlanacağız artık ondan sonrası her şey meçhul. Hediye vermeyi sevmiyorum aslında. Şu aralar bana hediye vermek bana saçma geliyor ama gelenek bozulmasın. Zamanında çok alışveriş yaptık malum. :D

Sevdiğin şarkıyı yüksek kalitede dinlemek ayrı bir tat verir, bilirim. :D

E madem hediye verdik, manidarsız olmaz şimdi. 😊:A

Çok severim, bunu da yersin. :D
Marabou.jpg

• Harika
Ekli dosyayı görüntüle 100237

Büyülü bir görsel ile giriş yapayım dedim konuna;

Forumun benim için;
Ekli dosyayı görüntüle 100239

Çalışkan,değerli,düşünceli,ilgili,insan ayırmayan,herkesle ilgilenen ,banada zamanında ilk dokunan ve temas eden Zeynepcim.

Daha nice yılların ve bolbol mesajların olsun.

Teşekkür ederim :bhr: Arı Maya tabirini seviyorum :A hatta bir ara avatar bile yapmıştım :A
Şarkılardan 2 tanesini biliyorum. Diğer ikisini yarın dinleyip yorumlarım :bhr:
Mesjın yine bir konu edasında olmuş 🤗
------

Tebrik ederim @Dosi, 6. yılın kutlu olsun. Dile kolay 3-3,5 yılı beraber geçirdik. Hala bu forumda kalan sayılı kişilerdeniz sanırım. :A Forum ayakta durduğu kadar yaşlanacağız artık ondan sonrası her şey meçhul. Hediye vermeyi sevmiyorum aslında. Şu aralar bana hediye vermek bana saçma geliyor ama gelenek bozulmasın. Zamanında çok alışveriş yaptık malum. :D

Sevdiğin şarkıyı yüksek kalitede dinlemek ayrı bir tat verir, bilirim. :D

E madem hediye verdik, manidarsız olmaz şimdi. 😊:A

Çok severim, bunu da yersin. :D
Marabou.jpg
Teşekkür ederim :bhr: Önceki konularıma hediye gelmemişti bu sürpriz oldu :A (tipik Dosi hareketi :A )
Aynen 2017 sonlarında başlamıştı iletişim :A iki gurbetçi.
Hediyelerim harika. Hele Bilal Sonses ve Yıldız Tilbe ekstra harika ve kesinlikle manidar :A

Çikolata olarak sütlü olanı almışsın. Fazla tüketmem ama bir dahaki sefere fındıklı olsa fena olmaz :A

Son düzenleme:
Nice mesajlara ve yaşlara @Dosi 🥳 🥳 çok tebrikler 6 yıl uzun bir süre bu kadar aktif olmak da o kadar kolay değil.

Üye olalı çok olmadı ama şimdiye kadar en iyi zaman geçirdiğim üyelerdensin,bir de herzaman çok yardımcı oldun,bunun için ayrı teşekkür ederim.

original.jpg

kanit-izleyenleri-ekrana-kilitleyecek-4197710_5486_o.png

7ac427586448f2c378bc878868fc0fa5.jpg

10763964284978.jpg

• Harika
Nice mesajlara ve yaşlara @Dosi 🥳 🥳 çok tebrikler 6 yıl uzun bir süre bu kadar aktif olmak da o kadar kolay değil.

Üye olalı çok olmadı ama şimdiye kadar en iyi zaman geçirdiğim üyelerdensin,bir de herzaman çok yardımcı oldun,bunun için ayrı teşekkür ederim.

Çok teşekkür ederim :bhr: Bu kadar kısa zamanda en sevdiklerimi öğrenmişsin. En Özlenilen Dizi sağolun :A
Seninde kulüplerini kutlarız inşallah. Foruma çok çabuk adapte olup kaliteli yorumlarınla renk katıyorsun. Umarım uzun süre sende kalırsın forumda😊

• Harika
Reactions: BARON疼痛
6. yılın ve 60.000'ler klübüne girişin kutlu olsun canım @Dosi :bhr:

Geçen seneden beri çok yakın olduk, çok konuştuk, çok güldük, çok şey paylaştık. Seni tanıdığım için çok mutluyum, iyi ki üye olmuşsun foruma ve bir araya gelmişiz. Forumda en yakın olduğum kişilerdensin. Bir sürü giden arkadaşımız oldu, yalan yok bazen ben de gitmeyi çok istedim ama bu ortamı ve bazı arkadaşlıkları çok özleyeceğimi bildiğim için bırakmak istemedim. Sen de o arkadaşlardan birisin, yerin çok başka. :bhr: Beraber huzur ve mutluluk içinde yaşamaya devam edelim forumda. :bhr: Nice mesajlara. :Z

Hediyelerine gelecek olursak geçenlerde konuştuk ve bu gece yine aklıma geldi bu efsane sahne...

Ve bunu profilimde paylaşmıştın. Öncesinde çok dinlediğim bir şarkıydı ama sayende daha da anlamlı olmuştu hediyenle. :bhr:

• Harika
6. yılın ve 60.000'ler klübüne girişin kutlu olsun canım @Dosi :bhr:

Geçen seneden beri çok yakın olduk, çok konuştuk, çok güldük, çok şey paylaştık. Seni tanıdığım için çok mutluyum, iyi ki üye olmuşsun foruma ve bir araya gelmişiz. Forumda en yakın olduğum kişilerdensin. Bir sürü giden arkadaşımız oldu, yalan yok bazen ben de gitmeyi çok istedim ama bu ortamı ve bazı arkadaşlıkları çok özleyeceğimi bildiğim için bırakmak istemedim. Sen de o arkadaşlardan birisin, yerin çok başka. :bhr: Beraber huzur ve mutluluk içinde yaşamaya devam edelim forumda. :bhr: Nice mesajlara. :Z

Hediyelerine gelecek olursak geçenlerde konuştuk ve bu gece yine aklıma geldi bu efsane sahne...

Ve bunu profilimde paylaşmıştın. Öncesinde çok dinlediğim bir şarkıydı ama sayende daha da anlamlı olmuştu hediyenle. :bhr:

Teşekkür ederim bu güzel sözlerin için. Çok sevindim sözlerine :bhr: aslında eskiden beri iletişimimiz vardı ama son 1 sene çok daha fazla paylaşımlarımız oldu ve bende seni tanıdığıma çok memnunum:bhr:
Hediyeler harika. Buray'ın bu şarkısını acaba nezaman paylaştım diye merak edip baktım profiline ve 'dünkü jestinden dolayı' demişim :A jest neydi aklımda yok ama var tahminim :A bu şarkıyı usanmadan dinliyorum ve her araba sürdüğümde muhakkak dinlerim. Özellikle iki tarafı yeşilliklerle çevrili yolda ayrı bir keyfi oluyor şarkıyı dinlemek :A

Sakın aklından bile geçirme gitmeyi. Senle birlikte özellikle Aserat'ı kızdırmayı çok seviyorum :A

• Harika
Reactions: Özgür
Yaptığı işin hakkını sonuna kadar veren, kimseyi kırmayan veya kimseye üstten bakmayan forumun değerli simgelerinden birisi olduğunu her zaman kanıtladın. Nice altı senelerin olur inşallah :Z @Dosi

• Harika