Yalansız dünya olmaz zatenİşte ozaman olay yalancı çoban hikayesine dönüyor
Bir İsveç filmi seçmem gerekiyor. @Araf 'a sözüm var. O esnada kahvemi içerim izlerken
Yalansız dünya olmaz zatenİşte ozaman olay yalancı çoban hikayesine dönüyor
Bir İsveç filmi seçmem gerekiyor. @Araf 'a sözüm var. O esnada kahvemi içerim izlerken
Teşekkürler canımNice uzun senelerin olsun inşallah form da canım tebrik ederim
Not : Patlatayım mı sana bi "Hercai" hediyesi
Bunu da senden öğrenmiştim hani 😉
🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Benimde bazen insanları şaka yaptığına pişman ettirme huyum var maalesefYalansız dünya olmaz zatenBazı şakalar ciddi değil ama bilerek sinir bozmak için yapılır zaten benim de öyle bir huyum var mlsf...
İşte ozaman olay yalancı çoban hikayesine dönüyor
Araf da onu övüp durdu. Bilmiyorum. Umarım sıkıcı gelmez filmler bana. Konulara bakıp seçerim bir tane. İzlemediğin filmse aynı gün bakarızİsveç filmlerinden sanırım sadece Bergman'ın filmlerini izledim, Yaban Çilekleri, Persona vb. fakat aşırı ağır ve izlemesi zor filmlerModern İsveç filmleriyle alakam yok tabi ve gerek de yok olmasına, İsveçliler bizim filmleri ne kadar izliyor sonuçta.
Şu kadarını diyeyim, izleyip bitirdikten sonra hiç izlememiş birisiyle aramda pek fark yoktuAraf da onu övüp durdu. Bilmiyorum. Umarım sıkıcı gelmez filmler bana. Konulara bakıp seçerim bir tane. İzlemediğin filmse aynı gün bakarız
İsveççe oluşu belki bende olumlu etki yaratır, bilemedimŞu kadarını diyeyim, izleyip bitirdikten sonra hiç izlememiş birisiyle aramda pek fark yoktuYani kavraması biraz zordu ilk izleyişte ama 5-6 sene geçti ve hafızam hayli silindi zaten, problem olmaz
Fakat havanın kapalı ve yağmurlu olması daha iyi bir ambiyans katar o filmlere elbet, günlük güneşlik filmler değil pek.
Ben Yaban Çilekleri İngilizce sanıyordum meğer İsveççe izlemişim zamanında, hiç dikkatimi çekmemiş.İsveççe oluşu belki bende olumlu etki yaratır, bilemedim
Tanıdık geldi bu görsel 😱 bakarım yarına detaylıBen Yaban Çilekleri İngilizce sanıyordum meğer İsveççe izlemişim zamanında, hiç dikkatimi çekmemiş.1957 yapımı bu arada, eski filmleri çok seversin rahat akıp gider..
Teşekkür ederimEkli dosyayı görüntüle 100237
Büyülü bir görsel ile giriş yapayım dedim konuna;
Forumun benim için;
Ekli dosyayı görüntüle 100239
Çalışkan,değerli,düşünceli,ilgili,insan ayırmayan,herkesle ilgilenen ,banada zamanında ilk dokunan ve temas eden Zeynepcim.
Daha nice yılların ve bolbol mesajların olsun.
Teşekkür ederimTebrik ederim @Dosi, 6. yılın kutlu olsun. Dile kolay 3-3,5 yılı beraber geçirdik. Hala bu forumda kalan sayılı kişilerdeniz sanırım.Forum ayakta durduğu kadar yaşlanacağız artık ondan sonrası her şey meçhul. Hediye vermeyi sevmiyorum aslında. Şu aralar bana hediye vermek bana saçma geliyor ama gelenek bozulmasın. Zamanında çok alışveriş yaptık malum.
Sevdiğin şarkıyı yüksek kalitede dinlemek ayrı bir tat verir, bilirim.
E madem hediye verdik, manidarsız olmaz şimdi. 😊
Çok severim, bunu da yersin.
Teşekkür ederim. Bu aralar pek yoksun. Daha aktif olmanı dilerim 😊nice yıllara zeynep hanım.balotellinin yıldızlaştığı maçtan geliyor hediyem umarım beğenirsin.
rica ederim ne demek.evet bu aralar aktif değildim işlerim vardı.bu pandemide bende balotellinin gollerini izleyip moral buluyorum.biran önce pandemi bitse.Teşekkür ederim. Bu aralar pek yoksun. Daha aktif olmanı dilerim 😊
İnşallah. Bende filmlere verdim kendimi. Vakit geçmiyor yoksarica ederim ne demek.evet bu aralar aktif değildim işlerim vardı.bu pandemide bende balotellinin gollerini izleyip moral buluyorum.biran önce pandemi bitse.
Çok teşekkür ederimNice mesajlara ve yaşlara @Dosi 🥳 🥳 çok tebrikler 6 yıl uzun bir süre bu kadar aktif olmak da o kadar kolay değil.
Üye olalı çok olmadı ama şimdiye kadar en iyi zaman geçirdiğim üyelerdensin,bir de herzaman çok yardımcı oldun,bunun için ayrı teşekkür ederim.
Teşekkür ederim bu güzel sözlerin için. Çok sevindim sözlerine6. yılın ve 60.000'ler klübüne girişin kutlu olsun canım @Dosi
Geçen seneden beri çok yakın olduk, çok konuştuk, çok güldük, çok şey paylaştık. Seni tanıdığım için çok mutluyum, iyi ki üye olmuşsun foruma ve bir araya gelmişiz. Forumda en yakın olduğum kişilerdensin. Bir sürü giden arkadaşımız oldu, yalan yok bazen ben de gitmeyi çok istedim ama bu ortamı ve bazı arkadaşlıkları çok özleyeceğimi bildiğim için bırakmak istemedim. Sen de o arkadaşlardan birisin, yerin çok başka.Beraber huzur ve mutluluk içinde yaşamaya devam edelim forumda.Nice mesajlara.
Hediyelerine gelecek olursak geçenlerde konuştuk ve bu gece yine aklıma geldi bu efsane sahne...
Ve bunu profilimde paylaşmıştın. Öncesinde çok dinlediğim bir şarkıydı ama sayende daha da anlamlı olmuştu hediyenle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?