Kokoreç, tantuni (İstanbul'dan yiyeceksen Taksim'deki Suat ustamızı öneririm.Ah ah kokoreç... Geçen sene fırsat vardıda tepmiştim. Yeterki virus kalksın ilk fırsatta alacağım
Ve tantuni.... Hekimoğlu sağolsun, iyice iştah çektirdi
Kokoreç, tantuni (İstanbul'dan yiyeceksen Taksim'deki Suat ustamızı öneririm.Ah ah kokoreç... Geçen sene fırsat vardıda tepmiştim. Yeterki virus kalksın ilk fırsatta alacağım
Ve tantuni.... Hekimoğlu sağolsun, iyice iştah çektirdi
Olurda yolum düşerse oralara sorarım. 2019'da İstanbul tarafında okuyan bir arkadaşımla İstanbul turu yapacaktık ama zaman ve mekan sıkıntısı nedeni ile askıya almıştık. 2020 dedik ama nereden bilelim herşeyin bir anda tepetaklak olacağını :S Seneye gelsemde İstanbul olmaz gibi. Kısmette yokmuş.Kokoreç, tantuni (İstanbul'dan yiyeceksen Taksim'deki Suat ustamızı öneririm.), iskender, mantı, lahmacun, kebap, yaprak sarma, tandır gibi bütün yemekleri tüketmelisin ortağım.Acıktım...
Fakat sadece like ile geçtin... @Sherlock ise onu dahi çok gördü... 🚬
Ekli dosyayı görüntüle 93549
Ekli dosyayı görüntüle 93550Ekli dosyayı görüntüle 93551Ekli dosyayı görüntüle 93553
Ekli dosyayı görüntüle 93554
Så glad att jag har dig - İyi Ki Varsın!
Sen daha bu arı mayalıkla nice 50.000 ler görürsün.
Kafandaki ve hayatındaki sana zorluk veren durumların uzaklaştığı; mavi bir gökyüzün olsun.
Not: @Tolstoyevski Konuyu Kıskandım; 10.000 im yakındır
@Dosi
Unutmuşuz be Tols hocam, senin köpeğin olsun gözünden kalpler çıkan surat...Fakat sadece like ile geçtin... @Sherlock ise onu dahi çok gördü... 🚬
@dosi’ye baka baka biz de bir şeyler öğrendik, ekmeğimizi taştan çıkarmayı mesela...
Ben de acıktım ya, zaten korona sebebiyetiyle uzun süredir hiçbirini tüketmemiştim.Olurda yolum düşerse oralara sorarım. 2019'da İstanbul tarafında okuyan bir arkadaşımla İstanbul turu yapacaktık ama zaman ve mekan sıkıntısı nedeni ile askıya almıştık. 2020 dedik ama nereden bilelim herşeyin bir anda tepetaklak olacağını :S Seneye gelsemde İstanbul olmaz gibi. Kısmette yokmuş.
Off be yemekleri saydın baya acıktım şimdiayran ile geçiştireyim bari
Fakat sadece like ile geçtin... @Sherlock ise onu dahi çok gördü... 🚬
@dosi’ye baka baka biz de bir şeyler öğrendik, ekmeğimizi taştan çıkarmayı mesela...
o adam bana kokareç diye kumru yedirir.. yok ya şimdi arkasındna sallamak eğlenceliİzmir usulü bir tane yaptırsın, göndersin sana abi Utku beyciğim.Askerden dönünce tabii... @MasacRE
Yalnız artık kimseye konuyu beğen şunu yap diye bahsetmiyorum. Artık doydum. Haftalar, aylar hatta sene oldu hep reaksiyonda zirvede olmak. Artık sıra gençlerdeFakat sadece like ile geçtin... @Sherlock ise onu dahi çok gördü... 🚬
“Akşamın rengi suya dalıyor@Tolstoyevski o ilk paylaştığın şarkıyı şimdi tekrar gece moduyla dinledim. Şarkı baya duygu yüklü. Beğendim ama eleştireceğim kısım girşte müzik çok uzundu. Sözlerin söylenmesini baya bekledim
Tekrardan teşekkürler
TeşekkürlerTebrikler canım nice güzel mesajlara.@Dosi
Hediyelerin:
Ekli dosyayı görüntüle 93577
Ekli dosyayı görüntüle 93578
Ekli dosyayı görüntüle 93579
@Dosi tebrik ederim hocamm nice nice mesajlara diyorum güzel kalbinle çalışkanlığınla herkesin kalbini kazandın seni tanıdığım için çok mutluyum iyi ki varsın cnm
hediyelerim sana çantasını hazırlamış tüm bağlantılarımı kestim ben zeynep ablamı gitmek istiyorum diyen bir minnoş
Ekli dosyayı görüntüle 93521
çok sevdiğin dizinnn
Ekli dosyayı görüntüle 93522
Vee Hasibe dedi ki zeynep beni özlemiştir görüştür dedii sana onuda getirdimm
Nice mesajlaraa
@Angelica hediyelerin içinde o kediye ba-yıl-dım. 😍Teşekkürler canım güzel sözler ve hediyelerin içinbu ara Yasak Elma ile aram bozuk olsada hâlâ yeri bende ayrı
Hasibeme her daim kapım açık
Kedi acayip tatlı
Evet, aynı senDimi çok tatlı yaa
TeşekkürlerTebrikler Zey nice sağlıklı, huzurlu ve keyif aldığın mesajların olsun. Kısa zamanda epey yazmışsın doğrusu...Ama pandemide böyle bir ortamda yazmaktan keyif aldığın bir yer varsa bu kaçınılmaz oluyor tabi, anlayabiliyorum. O yüzden doğru olanı yapmışsın.@Dosi
Hediyelerin burada... Hazı Mangayı okumaya karar verdin sana biraz SNK hype'ı vereyim...
Diğer hediyen de daha bi normal dünyadan olsun hadi...Yine şu sıralar çok dinlediğim Azeri kızlarımızdan bir diğerinin kaliteli bir şarkısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?