🍒✨Dosi 50.000'ler Kulübünde!✨🍒

Ah ah kokoreç... Geçen sene fırsat vardıda tepmiştim. Yeterki virus kalksın ilk fırsatta alacağım

Ve tantuni.... Hekimoğlu sağolsun, iyice iştah çektirdi
Kokoreç, tantuni (İstanbul'dan yiyeceksen Taksim'deki Suat ustamızı öneririm.
), iskender, mantı, lahmacun, kebap, yaprak sarma, tandır gibi bütün yemekleri tüketmelisin ortağım.
Acıktım...

Reactions: Dosi
Kokoreç, tantuni (İstanbul'dan yiyeceksen Taksim'deki Suat ustamızı öneririm.
), iskender, mantı, lahmacun, kebap, yaprak sarma, tandır gibi bütün yemekleri tüketmelisin ortağım.
Acıktım...
Olurda yolum düşerse oralara sorarım. 2019'da İstanbul tarafında okuyan bir arkadaşımla İstanbul turu yapacaktık ama zaman ve mekan sıkıntısı nedeni ile askıya almıştık. 2020 dedik ama nereden bilelim herşeyin bir anda tepetaklak olacağını :S Seneye gelsemde İstanbul olmaz gibi. Kısmette yokmuş.

Off be yemekleri saydın baya acıktım şimdi
ayran ile geçiştireyim bari

Reactions: Sherlock
Fakat sadece like ile geçtin... @Sherlock ise onu dahi çok gördü... 🚬

@dosi’ye baka baka biz de bir şeyler öğrendik, ekmeğimizi taştan çıkarmayı mesela...

Ben de acıktım ya, zaten korona sebebiyetiyle uzun süredir hiçbirini tüketmemiştim.
Kötü oldu böyle saymak.

@Tolstoyevski o ilk paylaştığın şarkıyı şimdi tekrar gece moduyla dinledim. Şarkı baya duygu yüklü. Beğendim ama eleştireceğim kısım girşte müzik çok uzundu. Sözlerin söylenmesini baya bekledim

Tekrardan teşekkürler

Reactions: Tolstoyevski
“Akşamın rengi suya dalıyor
Gözlerim denizde beni süzüyor
Gördüm, yalnızlığımı gördüm
Çok derinden bana bakıyor”

O kadar derin ve tüm zamanlara hitap eden duygu yüklü bir parça ki gerçekten. Zamandan zamana, ruh halinden ruh haline, dönemden döneme etkisi farklı olan ama hiç eskimeyen şarkılar vardır ya, bu da onlardan biri...

Tebrikler Zey nice sağlıklı, huzurlu ve keyif aldığın mesajların olsun. Kısa zamanda epey yazmışsın doğrusu...
Ama pandemide böyle bir ortamda yazmaktan keyif aldığın bir yer varsa bu kaçınılmaz oluyor tabi, anlayabiliyorum. O yüzden doğru olanı yapmışsın.
@Dosi

Hediyelerin burada... Hazı Mangayı okumaya karar verdin sana biraz SNK hype'ı vereyim...

Diğer hediyen de daha bi normal dünyadan olsun hadi...
Yine şu sıralar çok dinlediğim Azeri kızlarımızdan bir diğerinin kaliteli bir şarkısı.

Tebrikler Zeynepcim.
@Dosi
Nice güzel mesajlara.

Bu şarkı.

Teşekkürler canım güzel sözler ve hediyelerin için
bu ara Yasak Elma ile aram bozuk olsada hâlâ yeri bende ayrı

Hasibeme her daim kapım açık

Kedi acayip tatlı
@Angelica hediyelerin içinde o kediye ba-yıl-dım. 😍

Reactions: Dosi and Doğan
@Dosi cim seni tebrik ederim.Forumun çalışkan arısı,İskandinav güzeli, sabar'ın ortağı daha nice mesajlara çıkışının artırarak devam etmesi dileğiyle.... tam gaz devam... 😍

Reactions: Dosi and Doğan
Teşekkürler

Bu şarkıyı bilmiyorum ama yorumlayanı biliyorum. Gün içinde dinlerim.

İyi ki bi manga okurum dedim. Acaba demeseydim hediyesiz mi kalırdım?

Bugün start vereceğim bakalım bir aksilik olmazsa

Reactions: 12.Adam and MEnes