face den üye oldum..linkı kopyala deneyem bakam nasıl olcak..İlk üye olduğunda fotonu nasıl eklediysen o şekil.
Videolarda ise açtığın videonun linkini kopyala, buraya yapıştır olur. Benim ki İsveççe olduğu için SS ile gösteremiyorum
face den üye oldum..linkı kopyala deneyem bakam nasıl olcak..İlk üye olduğunda fotonu nasıl eklediysen o şekil.
Videolarda ise açtığın videonun linkini kopyala, buraya yapıştır olur. Benim ki İsveççe olduğu için SS ile gösteremiyorum
Teşekkürler
beceremedim..İlk üye olduğunda fotonu nasıl eklediysen o şekil.
26 Şubat 2021'de 10.Yıl Kutlama konunu açarız2.şarkı forum efsanesidir benim için
Artık benim için darısı 45k'ya 2-3 senesi var
Video altındaki şu simgeye tıkla (paylaş) diye yazıyordur kesin. Sonra da kopyala ve buraya yapıştırbeceremedim..
Hediye nereden gönderiliyorMüsait olduğumda hediyelerle geleceğim
Teşekkür ederimTebrik ederim dosicim
YouTube videoları linkini buraya yapıştırdığında hediye oluyorHediye nereden gönderiliyor
Bu konu üzerinden video, fotoğraf yollayabilirsinHediye nereden gönderiliyor
Teşekkür ederimBu konu üzerinden video, fotoğraf yollayabilirsin
Teşekkürler, darısı senin başına@Dosi Tebrikler 50.000 olmuşsun nice 1.000.000 lara inşallah
O o o meşhur sahne teşekkürlerhediyen 0.25 ten başlıyor @Dosi
İsabet olduğu için ben de kasıtlı yaptın sandım hahahah. Meğer reyting konusundan almışsın. Ama olsun gerçekten isabet olmuş...Oha yeminle kasıtlı değildi 😱
Reyting konusundaki etiket listesi, üste de orda olmayan @bazinga 'yı ekledim belki ilk kez içten kutlar diye (edit şimdi farkettim konuya harika atmış, bunu da beklemiyordum sevindim )
Sonra maskeli ve Dark olmadığıda aklımdaydı, senin orda olmadığını unutmuşum
Ama isabet olmuş. Dün bir konuda kasıtlı yapmadım zaten
Dün bir mesajda seni bilerek etiket etmedim ama şimdi aklımda değil hangi mesaj ama bizim tayfadan seni yapmadımİsabet olduğu için ben de kasıtlı yaptın sandım hahahah. Meğer reyting konusundan almışsın. Ama olsun gerçekten isabet olmuş...
Merak ettirdin bak şimdi... Bul mesajı ve bana göster.Dün bir mesajda seni bilerek etiket etmedim ama şimdi aklımda değil hangi mesaj ama bizim tayfadan seni yapmadım
Tamam mesaj geçmişime bakayımMerak ettirdin bak şimdi... Bul mesajı ve bana göster.
Vaaaaay temiz iş olmuş...Tamam mesaj geçmişime bakayım
Edit: bulmak kolay oldu
https://fav10.net/forum/threads/almanya-türkiye-milli-takımlar-hazırlık-maçı-2020-3-3.301413/post-3986943