🍒✨Dosi 50.000'ler Kulübünde!✨🍒

Ah ah kokoreç... Geçen sene fırsat vardıda tepmiştim. Yeterki virus kalksın ilk fırsatta alacağım :Z
Ve tantuni.... Hekimoğlu sağolsun, iyice iştah çektirdi :A
Kokoreç, tantuni (İstanbul'dan yiyeceksen Taksim'deki Suat ustamızı öneririm. :A), iskender, mantı, lahmacun, kebap, yaprak sarma, tandır gibi bütün yemekleri tüketmelisin ortağım. :A Acıktım...

• Harika
Reactions: Dosi
Kokoreç, tantuni (İstanbul'dan yiyeceksen Taksim'deki Suat ustamızı öneririm. :A), iskender, mantı, lahmacun, kebap, yaprak sarma, tandır gibi bütün yemekleri tüketmelisin ortağım. :A Acıktım...
Olurda yolum düşerse oralara sorarım. 2019'da İstanbul tarafında okuyan bir arkadaşımla İstanbul turu yapacaktık ama zaman ve mekan sıkıntısı nedeni ile askıya almıştık. 2020 dedik ama nereden bilelim herşeyin bir anda tepetaklak olacağını :S Seneye gelsemde İstanbul olmaz gibi. Kısmette yokmuş.

Off be yemekleri saydın baya acıktım şimdi :A ayran ile geçiştireyim bari :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock

Ekli dosyayı görüntüle 93549

Ekli dosyayı görüntüle 93550Ekli dosyayı görüntüle 93551Ekli dosyayı görüntüle 93553
Ekli dosyayı görüntüle 93554

Så glad att jag har dig - İyi Ki Varsın!

Sen daha bu arı mayalıkla nice 50.000 ler görürsün.
Kafandaki ve hayatındaki sana zorluk veren durumların uzaklaştığı; mavi bir gökyüzün olsun.

Not: @Tolstoyevski Konuyu Kıskandım; 10.000 im yakındır :) :) :)
@Dosi
Fakat sadece like ile geçtin... @Sherlock ise onu dahi çok gördü... 🚬

tumblr_n7mmf3y0FX1tf5tswo1_400.gifv

@dosi’ye baka baka biz de bir şeyler öğrendik, ekmeğimizi taştan çıkarmayı mesela...

Olurda yolum düşerse oralara sorarım. 2019'da İstanbul tarafında okuyan bir arkadaşımla İstanbul turu yapacaktık ama zaman ve mekan sıkıntısı nedeni ile askıya almıştık. 2020 dedik ama nereden bilelim herşeyin bir anda tepetaklak olacağını :S Seneye gelsemde İstanbul olmaz gibi. Kısmette yokmuş.

Off be yemekleri saydın baya acıktım şimdi :A ayran ile geçiştireyim bari :A
Ben de acıktım ya, zaten korona sebebiyetiyle uzun süredir hiçbirini tüketmemiştim. :A Kötü oldu böyle saymak. :A

• Güldürdün
@Tolstoyevski o ilk paylaştığın şarkıyı şimdi tekrar gece moduyla dinledim. Şarkı baya duygu yüklü. Beğendim ama eleştireceğim kısım girşte müzik çok uzundu. Sözlerin söylenmesini baya bekledim :A
Tekrardan teşekkürler :bhr:

• Harika
Reactions: Tolstoyevski
@Tolstoyevski o ilk paylaştığın şarkıyı şimdi tekrar gece moduyla dinledim. Şarkı baya duygu yüklü. Beğendim ama eleştireceğim kısım girşte müzik çok uzundu. Sözlerin söylenmesini baya bekledim :A
Tekrardan teşekkürler :bhr:
“Akşamın rengi suya dalıyor
Gözlerim denizde beni süzüyor
Gördüm, yalnızlığımı gördüm
Çok derinden bana bakıyor”

O kadar derin ve tüm zamanlara hitap eden duygu yüklü bir parça ki gerçekten. Zamandan zamana, ruh halinden ruh haline, dönemden döneme etkisi farklı olan ama hiç eskimeyen şarkılar vardır ya, bu da onlardan biri...

• Beğendim
Tebrikler Zey nice sağlıklı, huzurlu ve keyif aldığın mesajların olsun. Kısa zamanda epey yazmışsın doğrusu... :A Ama pandemide böyle bir ortamda yazmaktan keyif aldığın bir yer varsa bu kaçınılmaz oluyor tabi, anlayabiliyorum. O yüzden doğru olanı yapmışsın. :D @Dosi

Hediyelerin burada... Hazı Mangayı okumaya karar verdin sana biraz SNK hype'ı vereyim... :A

Diğer hediyen de daha bi normal dünyadan olsun hadi... :A Yine şu sıralar çok dinlediğim Azeri kızlarımızdan bir diğerinin kaliteli bir şarkısı.

• Harika
@Dosi tebrik ederim hocamm nice nice mesajlara diyorum güzel kalbinle çalışkanlığınla herkesin kalbini kazandın seni tanıdığım için çok mutluyum iyi ki varsın cnm :D

hediyelerim sana çantasını hazırlamış tüm bağlantılarımı kestim ben zeynep ablamı gitmek istiyorum diyen bir minnoş :A
Ekli dosyayı görüntüle 93521

çok sevdiğin dizinnn :D
Ekli dosyayı görüntüle 93522

Vee Hasibe dedi ki zeynep beni özlemiştir görüştür dedii sana onuda getirdimm :A
Nice mesajlaraa

Teşekkürler canım güzel sözler ve hediyelerin için :bhr: bu ara Yasak Elma ile aram bozuk olsada hâlâ yeri bende ayrı :A
Hasibeme her daim kapım açık :Z
Kedi acayip tatlı :bhr:
@Angelica hediyelerin içinde o kediye ba-yıl-dım. 😍

• Beğendim
Reactions: Dosi and Doğan
@Dosi cim seni tebrik ederim.Forumun çalışkan arısı,İskandinav güzeli, sabar'ın ortağı daha nice mesajlara çıkışının artırarak devam etmesi dileğiyle.... tam gaz devam... 😍 :Z

• Harika
  • Güldürdün
Reactions: Dosi and Doğan
Tebrikler Zey nice sağlıklı, huzurlu ve keyif aldığın mesajların olsun. Kısa zamanda epey yazmışsın doğrusu... :A Ama pandemide böyle bir ortamda yazmaktan keyif aldığın bir yer varsa bu kaçınılmaz oluyor tabi, anlayabiliyorum. O yüzden doğru olanı yapmışsın. :D @Dosi

Hediyelerin burada... Hazı Mangayı okumaya karar verdin sana biraz SNK hype'ı vereyim... :A

Diğer hediyen de daha bi normal dünyadan olsun hadi... :A Yine şu sıralar çok dinlediğim Azeri kızlarımızdan bir diğerinin kaliteli bir şarkısı.

Teşekkürler :bhr:
Bu şarkıyı bilmiyorum ama yorumlayanı biliyorum. Gün içinde dinlerim.

İyi ki bi manga okurum dedim. Acaba demeseydim hediyesiz mi kalırdım? :A

Bugün start vereceğim bakalım bir aksilik olmazsa :A

• Harika
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and MEnes

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye