🍒✨ Dosi 55.000'ler Kulübünde!

Hediyeler çok güzel

Sen de iyi ki geçte olsa aktifliğini arttırdın. @Tolstoyevski ile 2016 senesinden beri arkadaşız. Forumun bana kattığı en güzel detaylardan biri. Umarım sende böyle sağlam arkadaşlıklar edinirsin. Güzel sözler içinde çok teşekkürler 🥰

Gerçekten çok teşekkür ederim bu değerli sözlerin için oldukça duygulandım ve sen de iyi ki aramızdasın iyi ki foruma üye olmuşsun. Hep birlikte nice huzurlu ve mutlu sağlıklı kulüplere, forum yıllarına inşallah.

Reactions: Dosi and STAR
@Dosi çok tebrik ediyorum canım nice nice mesajlara inşAllah
hediyelerini yarın vermeye çalışayım net çok fena çok yavaş açılıyor herşeyde ondan

Reactions: Doğan and Dosi
AŞI GELMİŞTİR KORKCAK BİŞEY YOK..KORONA GİDER İNŞ
İnşallah ama henüz daha başlanmadı burada. Aslında ben korona olmuştum ama hafif geçirdim. Daha ağırı olmaması için dikkatli davranıyorum.
------

@Dosi çok tebrik ediyorum canım nice nice mesajlara inşAllah
hediyelerini yarın vermeye çalışayım net çok fena çok yavaş açılıyor herşeyde ondan
Kutlaman bile yeterli canım ama şarkıya hayır demem

Reactions: Doğan and Angelica
mesele a 3 ümüz iyi arkadaş olduk tols sen ve ben guzel oldu..amin

Reactions: Dosi
mesele a 3 ümüz iyi arkadaş olduk tols sen ve ben guzel oldu..amin
Aynen öyle. Ben burda 1 adım atana bende adım atan biriyim. Herkesle iyi anlaşmaya çalışıyorum ama tabiki anlaşamadıklarımız oluyor. Fazla uzatmadan kendi arkadaşlarımla takılmaya bakıyorum.

Reactions: Doğan
Aynen öyle. Ben burda 1 adım atana bende adım atan biriyim. Herkesle iyi anlaşmaya çalışıyorum ama tabiki anlaşamadıklarımız oluyor. Fazla uzatmadan kendi arkadaşlarımla takılmaya bakıyorum.
konuşurlarsa konuşuom aynı bende senın gibiyim afetle arkadaş oldum..kım benlen konuşursa koınuşuom gerisi boşver çok guzel işte

konuşurlarsa konuşuom aynı bende senın gibiyim afetle arkadaş oldum..kım benlen konuşursa koınuşuom gerisi boşver çok guzel işte
5 bin olmana az kalmış. İnşallah ben açarım senin konunu

Reactions: Doğan
Rica ederim.. @Dosi
Evet iyiki çok geçmeden aktif olmuşum...
Bu sıralar finallerden dolayı yoğunum.. Ama her boş olduğumda girmeye çalışıyorum..Bu güzel , samimî ailenin bir üyesi olmak gerçekten çok farklı..🙂
Amin...Çok teşekkür ederim..🙂Sizlerde iyi ki varsınız..🥰

Öğretmenlikti demi? Aktifliğinin azaldığını farkettim. Dersler daha önemli tabiki.
Kolay gelsin 🤗
Kankime bak be 😉 dolar senin hızlı kadar yükselmedi tebrikler @Dosi
Ah bu nasıl yorum
teşekkürler

------

aynen az kaldı..tolsmu angelıcamı kım acacak konuyu bakam
5 BIN YAPACAK KONUMU ACARSIN INŞ ARKADAŞIM
Hangimiz önce kaparsak o açar

Reactions: STAR and Doğan
Öğretmenlikti demi? Aktifliğinin azaldığını farkettim. Dersler daha önemli tabiki.
Kolay gelsin 🤗

Ah bu nasıl yorum
teşekkürler

------

Hangimiz önce kaparsak o açar
HADI BAKAM NASIP KIME OLCAK

Tebrikler @Dosi nice mesajlara

Friends ve Yasak Elmadan bu sahneleri hediye ediyorum.

Tebrikler @Dosi nice mesajlara

Friends ve Yasak Elmadan bu sahneleri hediye ediyorum.

Çok teşekkürler canım. Hediyeler harika
açmadan biliyorum sahneleri ama Joey'in sahnesine bakarım tekrardan sonra

İlk zamanlardan bir sahne. O videodan sonra eminim Friends sahneleri arasında boğulurum
şunada bakayım bunada bakayım deyip kaptırırım kendimi

Reactions: phoebebuffay