İSPANYA'DA DURUM AĞIRLAŞIYOR!

Virüs salgını nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 1,093'ten 1326'ya, vaka sayısı 21,571'den, 24,926'ya yükseldi. Son bir gün içerisinde 233 ölüm, 3355 vaka bildirildi...

• Üzücü
Reactions: Emre Ozansoy
Ben de kendi coğrafyamız olan Güney Kafkasyadan biraz bilgi vereyim.

Azerbaycanda 2 gündür yeni vaka bildirilmiyor. En geç bugüne ve ya yarına 10-20 arası yeni vakanı bir anda açıklayacaklar kesinlikle. Şu an 44 vaka var.

Gürcistanda ise 3 yeni vaka ile vaka sayısı 47-e yükseldi. Orada karantinde tutulan kişi sayı çok fazlaymış ve dün Türkiyeden büyük bir yardım paketi almışlar.

Ermenistanda ise vaka sayı Gürcüstan ve Azerbaycanın toplamının bile neredeyse 2 katı ulaşarak, 160 vaka olmuş.
Amma şimdilik ermeniler ve gürcilerde ölüm bildirilmedi.

İSPANYA'DA DURUM AĞIRLAŞIYOR!

Virüs salgını nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 1,093'ten 1326'ya, vaka sayısı 21,571'den, 24,926'ya yükseldi. Son bir gün içerisinde 233 ölüm, 3355 vaka bildirildi...
Çok feci. :( Üstelik bu daha ilk açıklama, iki katına çıkması muhtemel günlük rakamın. :(

• Üzücü
Reactions: Yiğitt
Ben de kendi coğrafyamız olan Güney Kafkasyadan biraz bilgi vereyim.

Azerbaycanda 2 gündür yeni vaka bildirilmiyor. En geç bugüne ve ya yarına 10-20 arası yeni vakanı bir anda açıklayacaklar kesinlikle. Şu an 44 vaka var.

Gürcistanda ise 3 yeni vaka ile vaka sayısı 47-e yükseldi. Orada karantinde tutulan kişi sayı çok fazlaymış ve dün Türkiyeden büyük bir yardım paketi almışlar.

Ermenistanda ise vaka sayı Gürcüstan ve Azerbaycanın toplamının bile neredeyse 2 katı ulaşarak, 160 vaka olmuş.
Amma şimdilik ermeniler ve gürcilerde ölüm bildirilmedi.
Sizin o taraf gayet sakin gözüküyor. Böyle giderse en az hasarla atlatan bölgelerden olacaksınız inşallah.

• Beğendim
Reactions: S.G.A.T. and Ahmed
Çok feci. :( Üstelik bu daha ilk açıklama, iki katına çıkması muhtemel günlük rakamın. :(
İspanya maalesef günlük iki açıklama yapıyor, İtalya'ya yaklaşmış vaziyetteler. Nasıl bu kadar yayıldı orada anlam veremedim... ABD ve İngiltere'de de durum vahim, onlar da günlük iki açıklama yapıyor.

İspanya maalesef günlük iki açıklama yapıyor, İtalya'ya yaklaşmış vaziyetteler. Nasıl bu kadar yayıldı orada anlam veremedim... ABD ve İngiltere'de de durum vahim, onlar da günlük iki açıklama yapıyor.
Şaşırtıcı değil. Tıpkı İtalya gibi İspanya da çok turistik bir yer ve insanları benzer özellikte. Önlem almakta da çok geciktiler. Tabii turizm tek başına durumu açıklamıyor. Fransa daha turistik olmasına rağmen daha iyi gidiyor mesela onu açıklaması zor. :)

İşin kötüsü Türkiye de İtalya ve İspanya ile bazı benzer özelliklere sahip. Biz de çok fazla turist alıyoruz. Havalimanımız dünyanın buluşma noktası ve şu an için bu hiç iyi bir şey değil. :) Onlara göre artımız genel olarak daha temiz bir toplum olmamız ve önlemleri daha erken almaya başlamamız. İnşallah yeterli olur. :)

• Beğendim
Reactions: Yiğitt
Adam çok haklı bir şekilde çıldırmış. :A Demek İtalyanlar da bizim yaşlılar gibi. :)

Galiba geçen hafta pazar gününden bahsediyor ama boşuna Avrupa’nın Türkleri olarak görmüyoruz İtalyanları, genel karakter olarak bu tür konularda benzerlik varmış gerçekten :A

• Beğendim
Reactions: bazinga
SON DAKİKA!

Çin’in Hong Kong Özel İdari Bölgesi'nde üniversiteye giriş sınavlarının 24 Nisan tarihine kadar ertelendiği bildirildi.

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961