Sizin oralarda nüfus az çok İstanbul'un içimde değilsin şanslısın.Neyse ya 5 liralık dandik maskelerden alayım ben en iyisi. Zaten haftada bir markete bile gitsem yeter rahat. Onda da yakalanırsak artık kısmet.
Sizin oralarda nüfus az çok İstanbul'un içimde değilsin şanslısın.Neyse ya 5 liralık dandik maskelerden alayım ben en iyisi. Zaten haftada bir markete bile gitsem yeter rahat. Onda da yakalanırsak artık kısmet.
En sık kullandığım marketin çalışanlarında çıktığı söyleniyor.Sizin oralarda nüfus az çok İstanbul'un içimde değilsin şanslısın.
Zaten sosyal mesafeye dikkat edeceğin için, kimsenin ağzının dibine girmeyeceğin için geçici dönem kullan at modeli iyidir. Ama dediğin gibi fiyatlar cok kötü.Baya pahalılar ya. Yorumlara da baksana çok kalitesiz diyorlar.
Anlaşılan bunların kalitelisi yok zaten formaliteden alacağız.
Ucuzlaması lazım cidden. Bazı belediyeler de bedava dağıtmaya başlamış.Zaten sosyal mesafeye dikkat edeceğin için, kimsenin ağzının dibine girmeyeceğin için geçici dönem kullan at modeli iyidir. Ama dediğin gibi fiyatlar cok kötü.
Şöyle bir haber var bide. Belki ucuzlar.
Bugün en çok vaka açıklayan 5. ülke olmuşuz. İtalya ve İspanya'nın pik noktalarıyla aramızda pek fazla fark kalmadı. Neyse ki ölüm oranımız çok kötü değil.
Bugün en çok vaka açıklayan 5. ülke olmuşuz. İtalya ve İspanya'nın pik noktalarıyla aramızda pek fazla fark kalmadı. Neyse ki ölüm oranımız çok kötü değil.
Ölüm oranımız %2.09 olmuşYa 3000'i görmek istemiyorduk ama...
Tam düşme grafiği çizerken tekrar pik yapıyor. Anlamadım bu işten bir şey.Ölüm oranımız %2.09 olmuş
Hasta iyileşme sayımız pik yapmiş gibi 302 kişi iyileşmiş İzmirde 84 yaşindaki bi amca 8 günde iyileşmiş. Bunlar teselli bulacağimiz güzel haberler.
3-4 günde belirti gösterildiği için geç tespit ediliyordur malasefTam düşme grafiği çizerken tekrar pil yapıyor. Anlamadım bu işten bir şey.
Yani neymiş en sondakiler İspanyolcam yetmedi.
O kadarını ben de bilmiyorum ama n95 - 3M filan dedikleri maskelerden oldugunu anladımYani neymiş en sondakiler İspanyolcam yetmedi.
Biri n95 zaten belli. Kalite gerçekten fark ediyor onu anladık en azından.O kadarını ben de bilmiyorum ama n95 - 3M filan dedikleri maskelerden oldugunu anladım