Bu olayın aynısı bana KVPde oldu Ersoy sezonunu zar zor bitirip bıraktım millet 6. sezon iyi diyor ama bakmadım kaldı4. sezonu bile zar zor izledim. Değil 60, 6 bölüm bile katlanabileceğimi sanmıyorum.
Bu olayın aynısı bana KVPde oldu Ersoy sezonunu zar zor bitirip bıraktım millet 6. sezon iyi diyor ama bakmadım kaldı4. sezonu bile zar zor izledim. Değil 60, 6 bölüm bile katlanabileceğimi sanmıyorum.
EDHO izle aynısı olur, elim gitmiyor öyle bir ruh hali.Bu olayın aynısı bana KVPde oldu Ersoy sezonunu zar zor bitirip bıraktım millet 6. sezon iyi diyor ama bakmadım kaldı
Edhoyu ben hiç ayrı izlemedim ama babam izlediği için o dönem diziyi biliyorum bayağıEDHO izle aynısı olur, elim gitmiyor öyle bir ruh hali.
İlk 3 sezonu izlemeni tavsiye ederim.Edhoyu ben hiç ayrı izlemedim ama babam izlediği için o dönem diziyi biliyorum bayağı
Tüm sezonları biliyorum iyi kötü en iyi de zaten 1 ile sonuncu sezonuİlk 3 sezonu izlemeni tavsiye ederim.
3. Sezonun ayrı bir karanlık havası varTüm sezonları biliyorum iyi kötü en iyi de zaten 1 ile sonuncu sezonu
KVP 6. Sezon iyi değil ama 7. Sezon'u çok iyiBu olayın aynısı bana KVPde oldu Ersoy sezonunu zar zor bitirip bıraktım millet 6. sezon iyi diyor ama bakmadım kaldı