Ahahaha çağir gelsinbeyazsoyu da al yanına, 2 yaşını almış konuşursunuz.
Ahahaha çağir gelsinbeyazsoyu da al yanına, 2 yaşını almış konuşursunuz.
şimdi olsa ne teoriler üretirdi.Ahahaha çağir gelsin
Özlüyorsun anlaşildişimdi olsa ne teoriler üretirdi.
sinir bozucu da olsa arada komikiti. 🤭Özlüyorsun anlaşildi
En çok konuştugun kişi değilmiydi beesinir bozucu da olsa arada komikiti. 🤭
Ben 16-17 falanda kalmıştım. 😱1 yaş farkla yasak kapsamına giriyorum sandığın kadar küçük falan değilim yani.
Ayol benim 16-17 yaşım var gibi yazmışım.Ben 16-17 falanda kalmıştım. 😱
En iyi maske kullan at. Şu tarz daha ucuza satanlar yada adet sayısı fazla olanlar vardir illa. n95 tekrar tekrar kullandiğindan mikrop yuzeye bulaşacak kazara elleyecek edeceksin. Al sana virüsŞu maskelere baktım biraz da içime sinen olmadı. Hepsinin yorumlar çok kötü. Maske alanlar nasıl maske aldılar, memnunlar mi?
@Harunnn60 küçük mü o kadar.Şuan bunu söyluyorsan sen 19 filan da değilsin @dreamy @Harunnn60 sizin akranınız siz anlatın
Hayır @Forumdash beni sinir etmek için yapar arada.
Ben bilmem bakkala Harunnn60 gider artıkHayır @Forumdash beni sinir etmek için yapar arada.
Sana yasak geldi dimi ne de olsa 65 yaştan büyüksündür sen?Ben bilmem bakkala Harunnn60 gider artık
Baya pahalılar ya. Yorumlara da baksana çok kalitesiz diyorlar.En iyi maske kullan at. Şu tarz daha ucuza satanlar yada adet sayısı fazla olanlar vardir illa. n95 tekrar tekrar kullandiğindan mikrop yuzeye bulaşacak kazara elleyecek edeceksin. Al sana virüs
Hiç alamazsan atkı tak derim. Ağzı ve burnu kapatır. Amerikalıları atkı takın demişler.Baya pahalılar ya. Yorumlara da baksana çok kalitesiz diyorlar.
Anlaşılan bunların kalitelisi yok zaten formaliteden alacağız.
Marketlerde atkı geçerli olacak mı ki?Hiç alamazsan atkı tak derim. Ağzı ve burnu kapatır. Amerikalıları atkı takın demişler.
Ağzı ve burnu kapattığı için olur.Marketlerde atkı geçerli olacak mı ki?
Atkımda yok sahi benim.
Neyse ya 5 liralık dandik maskelerden alayım ben en iyisi. Zaten haftada bir markete bile gitsem yeter rahat. Onda da yakalanırsak artık kısmet.Ağzı ve burnu kapattığı için olur.
Aileden birisinin vardır bir araştır evde.