Emre Ozansoy
Moderatör
Sokağa çıkma yasağı hayırlı olsunSAĞLIK BAKANI FAHRETTİN KOCA SAAT 19.00'DA AÇIKLAMA YAPACAK!
@Yiğitt @Tolstoyevski @Harunnn60 @Aserat @Ahmed @The_Erinch
Sokağa çıkma yasağı hayırlı olsun
herşeyi ona bıraktılar bence o açıklayacakBu haberi Koca açıklamaz. Soylu açıklar yada CB açıklar. Sağlık Bakanının alacağı karar değil ki sokağa çıkma yasağı.
Aynen, İçişleri Bakanı açıklar gibime geliyor. Ama Sağlık Bakanı, Bilim Kurulu'nun tavsiyesini dile getirebilir. Onlar tavsiye kararı verecektir, bu kararı açıklayabilir Bakan.Bu haberi Koca açıklamaz. Soylu açıklar yada CB açıklar. Sağlık Bakanının alacağı karar değil ki sokağa çıkma yasağı.
herşeyi ona bıraktılar bence o açıklayacak
Aynen, İçişleri Bakanı açıklar gibime geliyor. Ama Sağlık Bakanı, Bilim Kurulu'nun tavsiyesini dile getirebilir. Onlar tavsiye kararı verecektir, bu kararı açıklayabilir Bakan.
sürpriz olmasa her zaman ki rutin 11 de sayı verdiği zamanda söylerdi tam haberler zamanı açıklama yapması hayır değilGenel bir açıklama yapacaktır. 10 gündür ne oldu ne bitti vs. Sürpriz bi şey beklemiyorum.
Bilim Kurulu üyeleri bir haftadır farklı mecralardan birçok fikir beyan etti, bugün Bilim Kurulu yeni tedbir ve kararlar alacaktır tahminen. Hafta sonu dışardaydı herkes, sahillerdeki görüntüleri gördük. Herkes tepki gösterdi, malum sosyal medya tepki gösterince tedbirler alınmaya başlanıyor...Genel bir açıklama yapacaktır. 10 gündür ne oldu ne bitti vs. Sürpriz bi şey beklemiyorum.
Sokağa çıkma yasağı hayırlı olsun
Paylaşılan şeyleri sürekli arkasından paylaşıyorsun diğer konuda da, aynı şey yığılmasın. Dikkat et biraz, ben de dikkat ediyorum paylaşılanı paylaşmamak için.SON DAKİKA!
Kapalıçarşı koronavirüs önlemleri kapsamında kapatıldı. Serbest Piyasada Döviz ve altın alışverişi yapılamıyor. (Haber Global)