🇹🇷 Koronavirüs (COVID-19) - Türkiye'den Son Gelişmeler | Genel Yorum Konusu ☣️ | #MaskeTak 😷 / #AşıOl 💉

SON DAKİKA!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: "Sokağa çıkma yasağı ilan edilir ya da edilmez demiyorum. Değerlendirme sürecinin devam ettiğini söylüyorum. Ama sosyal izolasyon başarılı olmaz da virüs hızla yayılmaya devam ederse, sokağa çıkma yasağı gündemde. "

• Beğendim
Reactions: Felon
Bu haberi Koca açıklamaz. Soylu açıklar yada CB açıklar. Sağlık Bakanının alacağı karar değil ki sokağa çıkma yasağı.:X
Aynen, İçişleri Bakanı açıklar gibime geliyor. Ama Sağlık Bakanı, Bilim Kurulu'nun tavsiyesini dile getirebilir. Onlar tavsiye kararı verecektir, bu kararı açıklayabilir Bakan. :X

• Beğendim
Reactions: sokak sanati
Aynen, İçişleri Bakanı açıklar gibime geliyor. Ama Sağlık Bakanı, Bilim Kurulu'nun tavsiyesini dile getirebilir. Onlar tavsiye kararı verecektir, bu kararı açıklayabilir Bakan. :X

Genel bir açıklama yapacaktır. 10 gündür ne oldu ne bitti vs. Sürpriz bi şey beklemiyorum.:X

• Beğendim
Reactions: Yiğitt
Genel bir açıklama yapacaktır. 10 gündür ne oldu ne bitti vs. Sürpriz bi şey beklemiyorum.:X
Bilim Kurulu üyeleri bir haftadır farklı mecralardan birçok fikir beyan etti, bugün Bilim Kurulu yeni tedbir ve kararlar alacaktır tahminen. Hafta sonu dışardaydı herkes, sahillerdeki görüntüleri gördük. Herkes tepki gösterdi, malum sosyal medya tepki gösterince tedbirler alınmaya başlanıyor...

Umarım iyileşmeler vardır... :( Kötü haber ala ala içimiz karardı...

Sokağa çıkma yasağı hayırlı olsun :)

Yeni tedbirler açıklanacaktır, hafta sonu yaşanan o manzaraların ardından. Okullar ile ilgili bir durum da olabilir. :) Sokağa çıkma yasağını Sağlık Bakanının açıklaması saçma olur. Eğer öyle bir karar varsa, verilirse cumhurbaşkanı ya da İçişleri Bakanı açıklar.

Gaziantep'in Şahinbey İlçe Belediyesi koronavirüs ile mücadele kapsamında dar gelirli 7 bin aileye biner TL nakit, 10 bin aileye gıda yardımı yapılacağını duyurdu.

• Beğendim
Reactions: cookies and Felon
Yaşlılara yasak gelmeden önce daha az çıkıyorlardı dışarı. Şimdi sanki kasten çoğaldılar.

İşe 15 dk yürüme mesafem var, giderken de gelirken de sayamayacağım kadar çok yaşlı gördüm. Üstelik öyle yaşı ile ilgili arada kalabileceğim yaşlı da değil. Bildiğin bir ayağı çukurda, gençlerin önünü açmamak için direnen türlerdi hepsi. :D

Bi ara flashmob falan yapacaklar sandım. :F

SON DAKİKA!

Kapalıçarşı koronavirüs önlemleri kapsamında kapatıldı. Serbest Piyasada Döviz ve altın alışverişi yapılamıyor. (Haber Global)
Paylaşılan şeyleri sürekli arkasından paylaşıyorsun diğer konuda da, aynı şey yığılmasın. Dikkat et biraz, ben de dikkat ediyorum paylaşılanı paylaşmamak için. :D

• Harika
Reactions: serhatt

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961