🇹🇷 Koronavirüs (COVID-19) - Türkiye'den Son Gelişmeler | Genel Yorum Konusu ☣️ | #MaskeTak 😷 / #AşıOl 💉

SON DAKİKA!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca:
"Burada tek tek hep birlikte mücadele edilmesi gereken bir dönemdeyiz. Yani herkes kendi olağanüstü halini ilan edebilir. Bunu illa devletin ilan etmesi gerekmiyor. Herkes kendini evde izole etmeli."

“Sayılarını söylemeyeyim ama sağlık çalışanlarımız arasında da pozitif çıkanlar var” nasıl bir cümle ya? Sayı vermek bu kadar zor mu?

• Beğendim
Reactions: Aserat
SON DAKİKA!

"Pozitif gördüğümüz vakalar neredeyse tüm ülkede yaygın, bunu biliyoruz. Van bunların içinde yaygın olan bir ilimiz değil. Orada 10'dan çok vaka görülmedi."

• Üzücü
Reactions: Aserat
SON DAKİKA!

"İlk başta vakaların çoğu yurt dışı gelişli idi. Sonra yurt dışı temaslı oldu. Bugünlerde yurt dışı temaslısının temaslısı oldu."

Saat 13.30'da başladı toplantı, onca saat ne konuşuldu cidden merak ediyorum. Açıklamalar beklenti altındaydı, bildiğimiz şeyler tekrarlandı. :(

• Beğendim
Reactions: cookies
Dikkatimi çekenler;
* İyileşen olması ve sayısının yüksek olması.
*14 günlük süreç ardından daha detaylı açıklamalı sonuçlar geleceği.
*Solunum cihazında yerli destek.
*Çinden ciddi destek.
*İyimser bir hava .
*Üstü kapalı sokağa çıkma yasağı(Geliyor ama bence bekliyorlar,konuşulduğuna eminim;belli etti mimikleriyle.)
*Herşey daha güzel olacak

EVDE KAL TÜRKİYE.
EVDE HAYAT VAR TÜRKİYE.

Tek kafama takılan...sağlık çalşanlarında pozitif olanlar var dedi..Sayısını vermek istemiyorum dedi; günlük sayıların içinde onlarda ekleniyordur değil mi?

Arkadaşlar bana göre süreç çok iyi yönetiliyor yani ne istiyorsunuz anlamıyorum. :D

Sokağa çıkma yasağı dilde söylemek kolay geliyor ama o kadar kolay bir şey değil ne yazık ki. Zaten Türkiyede genel olarak yaşlıların ölüm oranı koronadan daha fazla. Koronanın da fazla ilerleyeceğini sanmıyorum. Yapacağı piki yaptı bence.Şimdi vaka sayısı gün geçtikçe azalacak. Ha bu ölüm sayısı azalacak demek değil.

Yaşlıları daha dize getiremiyorlar neyin yasağından bahsediyorsunuz?