🇹🇷 Koronavirüs (COVID-19) - Türkiye'den Son Gelişmeler | Genel Yorum Konusu ☣️ | #MaskeTak 😷 / #AşıOl 💉

"Önümüzdeki hafta pazartesi günü okullar açılacak mı?" sorusuna Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Bu belirsizlik rahatsız ediyor farkındayım. Veriler doğrultusunda karar verilecek. Okulların açılmasıyla ilgili eğitimsel bir açığımız yok. Ama bu konu sağlık koşullarına bağlı." yanıtını verdi.

Hala alabilirsin kargo ile. Kargodan bulaşma riski çok az.

Güzellik merkezlerinin kapanması ile etrakta korona'dan daha tehlikeli kadınları görmeye hazır olun. Onları görünce kalpten gitme ihtimali Korona'nın öldürme ihtimalinden daha fazla.

Okullar ve üniversiteler tahminim Nisan sonuna kadar açılmayacaktır, doğrusu da bu olur zaten...

Gelen kısıtlamalar üstü kapalı sokağa çıkma yasağıdır.
Hergün yeni bir yasak gelerek insanların dışarı çıkma gereksinimlerini iyice kısıtlıyorlar.

Ama yaşlılar için NET OLARAK SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI GELMELİ. UYMAYANLARAIN EMEKLİ MAAŞLARI ÖDENMESİN VE 1 YIL ÜCRETSİZ ULAŞIM HAKLARI ELİNDEN ALINSIN.

Not: Facebookdada bilgilendirmeler yapın,benim babam 67 yaşında Facebookdan takip ediyor herşeyi..Twitter ve instagramı ben ve kardeşimden biliyorlar.Annemde öyle.

#EvdeKal #EvdeHayatVar

Reactions: cookies

10 şey sallayıp 1'ı tutuyorsa yorum yapmaya gerek yok. Kitabı okuyup yorumlamak lazım.

Geçen Elezig depreminde bi kahin türedi.
Adamı takip ettim. Devamlı bi şey sallıyor ama biri tutuyor ve adam kahin oluyor. Öyle bi şey buda.

Reactions: cookies and Yiğitt
Sakallarım uzadı irlandada 14 gün evden çıkmam ben @Aserat o kadar hastalık geçirdim
Trombosit
İçişleri Bakanlığının genelgesine göre berber, kuaför ve güzellik merkezlerinin faaliyetleri bugün 18.00 itibarıyla geçici süreliğine durdurulacak.
bende 14 gün geçtikten sonra berbere gidecektim çünkü makinem yandı 5 ay önce

Az önce Caddebostan Sahili'nden hikaye atmış takip ettiğim bir kaç kişi, ağzına kadar dolu resmen... 😱 Biz 1 haftadır eve kapandık, dışarı çıkmaya korkuyoruz... Bunlarda ki cesaret takdire şayan..

Hava sıcaklıkları artıyor, bugün Ankara'da hava çok güzel. Türkiye geneli de yarından itibaren daha da artışa geçiyor...

Sıcakların artması ne kadar güzelse meydanların dolması da o kadar kötü maalesef... Havayı fırsat bilip dışarı çıkacaktır insanlar.

Bugün alış verişe çıktım maskemle beraber sokağa bir çıktım çıkmaz olaydım +65 yaş üstü ölmeyi unutmuş amcalar parklarda maskesiz sohbet ediyor sayı vermek gerekirse 100 üstüydü biz onlar ölmesin diye maske takarken onların bizi umursamaması Derhal ama derhal Sokağa çıkma yasağı gelmelidir.

Reactions: Harunnn60
Saçım zaten yeterince uzamıştı, keşke virüs Türkiye'ye gelmeden önce kestirseydim
Şimdi kaldık böyle iyi mi

Reactions: cookies and Dosi