🇹🇷 Koronavirüs (COVID-19) - Türkiye'den Son Gelişmeler | Genel Yorum Konusu ☣️ | #MaskeTak 😷 / #AşıOl 💉

Tweet gerek yok..15 dakka önce markete gittim...Heryerden yaşlı çıkıyordu..Çok şaşırdım..
Marketle konuştum; gennçler evde,yaşlılar dışarıda dedi...

Mandraya gittim ; sürekli 50 yaş üzeri geliyor dedi,gençler evlerinde dedi.

Öncelikle internet kullanımın etkisi ve belli bir yaşdan sonra bu yaşa kadar yaşamışım,ne olacak etkisi diyorum. Başka bir açıklamam yok.

#EvdeKal #EvdeHayatVar

Tweet gerek yok..15 dakka önce markete gittim...Heryerden yaşlı çıkıyordu..Çok şaşırdım..
Marketle konuştum; gennçler evde,yaşlılar dışarıda dedi...

Mandraya gittim ; sürekli 50 yaş üzeri geliyor dedi,gençler evlerinde dedi.

Öncelikle internet kullanımın etkisi ve belli bir yaşdan sonra bu yaşa kadar yaşamışım,ne olacak etkisi diyorum. Başka bir açıklamam yok.

#EvdeKal #EvdeHayatVar

50 yaş altında olan ve her şeye erişim imkanı olan birçok genç/yetişkin dahi bilinçsizken, yaşlılardan aksini beklemek zaten hata. Artı olarak yaşlılar için devlet tarafından tanınmış olan bir sürü ekstra imkan var. Bu imkanlar geçici süreliğine de olsa ellerinden alınmalı, özgürlükleri bir süreliğine kısıtlanmalı yoksa yine en çok zararı kendileri görecek ama haberleri yok. Varsa bile umurlarında değil. Önlemle, tedbirle, telkinle Cumhurbaşkanı olsan dahi kimseyi evde tutamazsın.

• Beğendim
Reactions: The_Erinch
50 yaş altında olan ve her şeye erişim imkanı olan birçok genç/yetişkin dahi bilinçsizken, yaşlılardan aksini beklemek zaten hata. Artı olarak yaşlılar için devlet tarafından tanınmış olan bir sürü ekstra imkan var. Bu imkanlar geçici süreliğine de olsa ellerinden alınmalı, özgürlükleri bir süreliğine kısıtlanmalı yoksa yine en çok zararı kendileri görecek ama haberleri yok. Varsa bile umurlarında değil. Önlemle, tedbirle, telkinle Cumhurbaşkanı olsan dahi kimseyi evde tutamazsın.
Biraz kültür-seviye-eğitimde önemli..Aynı Total ve AB grubu...AB grubu +50 daha özverili ve bilinçli ama Total +50 malesef ................
#EvdeKal #EvdeHayatVar

• Beğendim
Reactions: Sherlock
Sokakta görülen yaşlıların emekli maaşlarını kesseler bence hiç kimse bir adam bile atmayacak. Para baldan tatlıdır. :D

Bazen Kim Jong'a hak vermiyor değilim. :D

• Güldürdün
Reactions: Harunnn60
SON DAKİKA!

Berber, kuaför, güzellik merkezlerinin faaliyetleri bugün saat 18.00 itibariyle geçici süreliğine durdurulacak (İçişleri Bakanlığı)

• Beğendim
Reactions: cookies and Aserat
2008'de yayınlanan 'Kehanetler' kitabındaki bu kesitle alakalı neler düşünüyorsunuz? @Tolstoyevski @Harunnn60 @Ahmed @sokak sanati @Dosi @Forumdash @bazinga
1584791094521.png

1584791107921.png

• Güldürdün
Reactions: Aserat
İçişleri Bakanlığının genelgesine göre berber, kuaför ve güzellik merkezlerinin faaliyetleri bugün 18.00 itibarıyla geçici süreliğine durdurulacak.

Milli Eğitim Bakanı Selçuk: "3 ya da 4 aylık eğitime hazırız. 240 bin soru var elimizde. Bununla ilgili öğretmenlerle çekim yapacağız. 6 tane televizyon kanalı var. Uzaktan eğitimi uzatmaya da hazırız."

• Güldürdün
Reactions: Yiğitt