Dünya geneli ölüm oranı 3.9 - 4 civarı, kalanı da iyileşme verisi olarak hesaplanıyor işte. İki hafta önceye kadar bu rakam 1-1.5'tu, iyileşme olasılığı da %98-99 deniyordu.Nerde?
Dünya geneli ölüm oranı 3.9 - 4 civarı, kalanı da iyileşme verisi olarak hesaplanıyor işte. İki hafta önceye kadar bu rakam 1-1.5'tu, iyileşme olasılığı da %98-99 deniyordu.Nerde?
Hayır. Aktif vakaları katamayız iyileşme listesine.Dünya geneli ölüm oranı 3.9 - 4 civarı, kalanı da iyileşme verisi olarak hesaplanıyor işte. İki hafta önceye kadar bu rakam 1-1.5'tu, iyileşme olasılığı da %98-99 deniyordu.
İyileşmeye göre dedim aktif vaka olarak söylemedim. Ki vaka sayısı, iyileşme oranı ve ölüm oranına göre bir ortalama hesaplanıyordur mantıken zaten.Hayır. Aktif vakaları katamayız iyileşme listesine.
Çünkü durumu kritik olanlar, yoğun bakımda olanlar ve oksijen unitelerine bağlı insanları direkt gözden çıkarmış oluruz. Ki, şu ölümlerin çoğu da o aktif vakaların durumunun kritikleşmesi ile ortaya çıkıyor. Resmi verilere göre aktif vakaların %5-i kritik.
Biz çok farkı şeylerden bahsediyoruz. Neyse konuyu kapatalım.İyileşmeye göre dedim aktif vaka olarak söylemedim. Ki vaka sayısı, iyileşme oranı ve ölüm oranına göre bir ortalama hesaplanıyordur mantıken zaten.
Ben ne anlatıyordum onu da unuttum şu anBiz çok farkı şeylerden bahsediyoruz. Neyse konuyu kapatalım.
Virüs kafamızı yedi bitirdi aşkım, normal.Ben ne anlatıyordum onu da unuttum şu an
Bu olay kalıcı olsa keşke.SON DAKİKA!
İçişleri Bakanlığı, 81 il valiliğine, toplu asker uğurlama törenlerine geçici süreyle izin verilmemesi için yazı gönderdi.
Tweet kaldırılmış sanırım ne yazıyordu?
Tweet kaldırılmış sanırım ne yazıyordu?