Çok geçmiş olsun abicim, Allah şifa versin.Babamın evdeki testi pozitif çıktı.
Çok geçmiş olsun abicim, Allah şifa versin.Babamın evdeki testi pozitif çıktı.
Booster dose olmam gerekiyor dördüncü dozuda istiyor İrlanda 3 ay içinde @Angelica
Türkiye pcr testi yaptırmıyor Aşılı olduğum İçin süre 17 marta kadar eğer bir gün geçerse Aşılar geçersiz İrlandada ve Avrupa birliği tarafından @AngelicaNe yapacaksın peki
Türkiye pcr testi yaptırmıyor Aşılı olduğum İçin süre 17 marta kadar eğer bir gün geçerse Aşılar geçersiz İrlandada ve Avrupa birliği tarafından @Angelica
Çok geçmiş olsun
Allah şifa versin, geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsun acil şifalar
Çok geçmiş olsun abicim, Allah şifa versin.
Hayırlısı olsun...Tesekkür ederim hepinize. Bugün evde. Durumu düne göre ayni diyebiliriz. PCR testi oldu bugün. Sonuc yarin sabaha kadar gelir muhtemelen..
Hayırlısı inşallah.Tesekkür ederim hepinize. Bugün evde. Durumu düne göre ayni diyebiliriz. PCR testi oldu bugün. Sonuc yarin sabaha kadar gelir muhtemelen..
5 ayda 4 doz olmuş İrlanda @EmreCanHayırlısı olsun...
Evet mecbur @Angelica @Yakamoz-Asi isviçrede kurallar nasıl aşı konusunda
Tesekkür ederim hepinize. Bugün evde. Durumu düne göre ayni diyebiliriz. PCR testi oldu bugün. Sonuc yarin sabaha kadar gelir muhtemelen..
İrlanda dördüncü Dozda istiyor ben İrlandanın kaldıracağını düşünmüyorum İrlanda Türkiye ile İrlandada aşı farkına bakacak gün ve ay farkına İrlanda ona Additional dose diyor Additional dose ardından Booster dose istiyor @Yakamoz-Asi @AngelicaSertifika 270 gün gecerli, bu aralar cogu kisi 3. doz yani booster asi'yi oluyor, yani olmak isteyenler. Kurallar bu aralar hafifletilmeye baslandi, büyük ihtimal tüm kurallar bu ayin ortasinda kaldirilacak.
Günde 40 bin vaka var.
İrlandada protesto çıkmış dördüncü doz kararından kaynaklı eğitim online oluyor 14 gün karantina sokağa çıkmak istiyorsun her gün 500 Euro ödeyeceksin Pcr testi için İrlandanın lideri eski doktor @Emre OzansoyBen hiç olmadım aşı. Bakalım bize ne zaman zorunlu olursa.
Çok geçmiş olsun 🙏🏻Babam kesin olarak positiv, sonuçlar geldi.
Bende de belirtiler başladı. Hadi bismillah.
Gelecek haftada ofisteki en önemli hafta. 🤦♂️
Benimde Dördüncü doz aşıyı olmam gerekiyor İrlandaya gideceğim için İrlanda dört doz Biontech i zorunlu yapmış @The_Erinch @ArafCumhurbaşkanı ve eşi Covid19 yakalanmış.